Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky mi trvalo, než jsem odboural svoji narůstající averzi vůči Milesu Tellerovi. Po takových filmech jako je Našrot se ale snad nikdo nemůže divit mému dřívějšímu přesvědčení. Komedie pro teenagery o nekonečném chlastání člověku nenabídnou téměř vůbec nic. Ty na vlně Prciček, Sexy párty a dalších průkopníků nabízely alespoň na pohled atraktivní obsah. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Film mi docela připoměl Projekt X, u kterého jsem se dost bavil. Je to podobné, rozdíl je v tom, že v "X" se vše odehrávalo na párty v domě a na zahradě, kdežto zde, se jedná o nahánění zkaleného asiata po městě. K tomu si připočtěte moře zážitku a různých událostí při onom nahánění. Za mě 4 hvězdy. Bavil jsem se a užil jsem si to. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takovejch filmů je každým dnem víc a víc. A jenom 1 z 10 dokáže uspět u normálních lidí. Přitom se to hlavně zaměřilo na mladší generace, ale jestli se jim to i snažilo prodat svým vlastním "humorem", tudíž 15 a míň. O to víc mi to přišlo trapný. Bohužel musím použít tohle slovo, protože v tom nebyla ani kapka nápadu, všechno kopírka. A komedií bych to ani nenazval, prostě tu legraci a srandu si v komedii představuju asi jinak. Máloco se dokáže vyrovnat bandám od Prciček, Hangoveru nebo dokonce i Projectu X. Třeba to měli na svědomí i ti herci, který to prostě ani nezahráli dobře. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama