Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Recenze (477)

Hedy 

všechny recenze uživatele

Není to nic složitého. Je to jako porno. Můžete přijít v polovině filmu a i přes to budete chápat přesně o co se jedná. SPOILER-Obří robot se mlátí s obřím monstrem. Jsem zklamán že děj je tak jednoduchý? Ani omylem. Negr se potká s malou holkou při kradení železa a při tom je omylem naverbují do souboje s obřími monstry. Hned po té co se negr probojuje skrz obří roboty jdou skutečně bojovat s obřími monstry. A mě to vůbec nevadí. Děj je mi absolutně u prdele. Jediné na co se chci podívat je to jak si monstra a roboti dávají přes držku jako dva ožralové o půlnoci v hospodě. A přesně to jsem dostal. Jednu hvězdičku ubírám za tunu nelogických píčovin které mě doslova bily do očí. To je jinak všechno co bych k tomuto CGI námrdu mohl vytknout. Nemohu posoudit děj protože jsem se zajímal jen o kolosální rvačky, a to jsem dostal. Za mě tedy 4 hvězdy. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Ve srovnani s peckovnim prvnim dilem slaba picovina. Multikulturni banda malejch fakanu v hlavnich rolich, povrchni postavy, nulovej pribeh, par akcnich scen, tot vse. Na konci jsem si narozdil od kulervouci, dechberouci a uchvatny jednicky, u ktery jsem doslova dychal za vsechny hlavni hrdiny, oddych ze to uz konecne mam za sebou pac sem se hrozne nudil... Nula nula nic, zapomenout na tohle. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

U prvniho dilu v monumentalnich okamzicich mrazilo, dvojka uz jen bavi.Herecky to bylo prvne taky zazivnejsi, byt Boyeg a Eastwood neurazi. Cisty popcorn a nic vic.Coz nemusi byt nutne na skodu. ()

Danny723 

všechny recenze uživatele

Dobré efekty, to je asi tak všechno. Celý ten zbytek nemá hlavu ani patu. Mozek doporučuji vypnout, než zmáčknete play. ()

tkey 

všechny recenze uživatele

(Varování: Hodnocení obsahuje malé množství spoilerků, asi tak malé jako počet bodů IQ voliče SPD) Proč tomu dávám 4*? Hele tak se na to podívej! Chtěl jsem vidět roboty, monstra a srandu. To se tak nějak konalo. Tu srandu se snažili narvat snad všude, kam mohli, takže člověk vlastně ani nemohl moc vážně brát zbytek filmu (heh, jakoby se tohle brát vážně dalo). Ale panebože (malý spoiler, ale fakt malý), ten troll při startu těch raket? Tak to mě tak rozsekalo, že tomu ty 4* prostě dám! Dál se mi líbí, že film de facto reagoval na moje vnitřní myšlenky typu: "Hele a proč nezkusí taky využít k boji něco menšího? Vždyť takový nanoboti, to je o dost větší svinstvo. Síla v počtu a tak - nano-dekompozice a nebo nano-posílení..." a oni to tam tak nějak taky nacpali, i když jejich pojetí "nano" bylo pouze v poměru mega robot / robot. Navíc podle konce bude i trojka a to je další věc, další myšlenka: "Hele, nejlepší obrana je útok (nebo útěk?), tak proč nezaútočí na ty "stavitele"? Bang! Je to tam. Na to, že tohle samozřejmě trpí syndromem "druhého dílu", tak to rozhodně špatný nebylo a dávám tomu i o bod víc, než předchozímu dílu. Jen by příště mohli ubrat na tom "cool-pedálu", kde si hlavní hrdina (jo, ten černoch) povídá jakoby rádoby pro sebe (okey, dělám to taky a když jsem to viděl, tak na tom zapracuju a nebo taky ne... :-) ). ()

majky19 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu se rozhodně nejednalo o špatný snímek, avšak jednička Pacifik Rimu byla podle mého názoru ještě o jeden stupeň lepší a mnohem propracovanější. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbost, než jsme doufali. Film bez napětí a skvělých efektů. Za to s neskutečně hloupým scénářem a degradujícími hereckými výkony. Peklo. Měli by platit za to, že na to někdo kouká. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Opět jsem spokojen. Je rozeznatelný od jedničky. Mladý Eastwoodík je slušný, Boyega odskočil z jedné války do druhé :-) Očekávaný konec, ale kvůli tomu jsem se chtěl na to podívat. Oddechovka na mozek - pastva a blaho pro očička :-) ()

zubrik66 

všechny recenze uživatele

Tieto juniorsko-pionierske filmy o kracani ci nekracani v otcovych slapajach krivaju ako zle podknuty kon. Vzdy je tam vzdor proti autoritam, snaha zabielit otca/hrdinu a brodit sa vo vlastnych srackach. Ale v okamihu stoporenia americkej zastavy su to nasi hrdinovia... ()

chesterko 

všechny recenze uživatele

--> Za tie "preafektované" správanie všetkých postáv. Chaotické bitky. Príšerky v plnej paráde, hoci naozaj veľké, stále slabé, teda aspoň vizuálne. Bez humoru. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Přitažené za vlasy, scénář k zasmání, ale furt dobrá popkornovka na večer u telky :) Zase vzpomínka na stařičký Robot Jox. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Byl jsem hodně zvědav na pokračování mého oblíbeného filmu, ale už prvních pět minut jsem měl po chuti. Hlavní hrdina- děcko. No dobrá, teen. A pak přišlo ještě horší zklamání, další hrdina – děcko – teen, a ještě k tomu hojšišta. Ňu, ňu, ňu. To, že je v ději hlucho skoro půl hodiny mi už vůbec nevadilo, protože jsem rezignoval. Ve třetím díle budou prý hlavní hrdinové děti z mateřské školky v Masso Chistech, ale to není potvrzeno. Ovšem jinak se mi to líbilo, i když už to nepřineslo vizuálně nic nového. Ani herci se moc nevytáhli. I proto hodnotím níže než první film. ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Aneb jak čokolád ke štěstí přišel .... neherci v hlavních rolích pod taktovkou nerežiséra v béčku na úrovni céčka ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo anime, tak to beru všemi deseti, ale jako hraný film to nefunguje. Zápletka je narychlo spíchnutá, oblíbené postavy se nedostavily, děj je překotný, záporák neuvěřitelný, akce je přehnaná (což je v tomto případě asi plus) a bere místo všemu ostatnímu. Bavilo mě to, nic si z toho nepamatuju a vidět znovu to nepotřebuju. ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Měli někde napsat, že už i na Pacific Rimu spolupracoval Disney. Pohádkovost jak v nových Hvězdných válkách. Jenže tam nás na to alespoň připravil Jar Jar!! Asi mi nikdo nevysvětlí důvod vzniku tohodle filmu. Ovšem jak to tak vypadá, byl ten důvod jen jeden: Plnohodnotný etnický vyvážení: "Dáme do hlavní role negra a vedle něj bude holka - všeználek. U Star wars se nám to osvědčilo." ... ... ... "Máte pravdu, ó velký przniteli filmového průmyslu. Ovšem narozdíl od Star Wars tomu vezmeme i pořádný příběh a napětí si budeme cpát po dávkách do anální rýhy." ... ... Guilermo Del Toro je od válu - pokud byl příběh danej pevně, vidíme všichni moc dobře proč. Jen tak nějak nevím, za co dát nějakou hvězdu k dobru. Dálkově řízený roboti? To byl dobrej nápad. A proč ho všichni ty kreténi bojkotovali??? Jo ono už se nebude umírat? No to je hrůza. Asi je lepší umírat za vlast, než bojovat smysluplně... Celej film mi chyběla hlavní znělka. A pak se objevila. Ano, i ji zprznili. Už v ní není ta elektrická kytara tak dobře... ... ... Takže za co mám sakra dát... Twl, ODPAD!!! ()

RafaKrakal 

všechny recenze uživatele

Oproti povedené jedničce zaznamenala dvojka značný kvalitativní propad a vyjma opravdu zdařilých speciálních efektů není co na tomto filmu pochválit. Pro mě osobně se jednalo o poměrně značné zklamání a uvidíme, jestli případné třetí pokračování bude zdařilejší. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani po výměně režiséra a scénáristy nedošlo k výrazné obměně mého názoru. Co jsem psal u Pacific Rim - Útok na Zemi platí. Je tu snaha evidentně vytvořit podobnou sérii jako Transformers nebo svého druhu Terminátor a pod. Boj s ufouny, obsazení Země, pak budou asi následovat filmy, kde bude lidstvo organizovat odpor. Mě se ale tento přektrikovaný a přetechnizovaný film vůbec nelíbí. Za mě je to slátanina, která už ani na oko dobře nevypadá. Toto je jasný důkaz toho, jak to vypadá, když se to s moderní technikou přežene. Pokud někdo viděl s odstupem od prvního možná se jako já ztratí v záplavě jmen a pojmů, které na nás postavy chrlí. Pacific Rim zcela jistě někoho zaujme, v první řadě asi Japonce nebo fanoušky jejich anime, neboť přesně v tomto duchu jsou oba filmy dělány, ale ne pro mě. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama