Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

tak ty no :D, ale stejně když se s mně ptal o čem to bude tak sem se docela trefil, no prosím to vše z jednoho traileru a čtyř fotek, teď už zbývá jenom jedno film najít a počkat na titulky, snad anglický budou v cajku 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

https://www.youtube.com/watch?v=JiJk95plRrc

 

Vypadá to na další zpackanej akční americkej film.

Proč tolik střihů tam ??? A může mi někdo říct, jak toho prvního agenta dostal na zem? :D

a prý, že kaskadéři odvedli vynikající práci... nebejt těch střihů, je ten týpek levej. Nechápu ty tři hvězdičky Wáco :))) asi tě baví nepřehledná akce.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Když mě se už do žádnýho současnýho seriálu nechce. Je to běh na dlouhou trať dneska má všechno 100 dílů, ze začátku tě to chytne, ale pak jak se to opakukuje a opakuje, tak máš pocit, že čumíš dokolečka na to samý a časem tě to prostě přestane bavit. Teda takhle to mám z dlouhými seriály já. Nevím jak to mají ostatní :-)

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Tak Cernej ctvetek je jenom hrani na Tarantuli nic vic nic min...rado za 3*

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

A aku naladu musis mat na Sabotage?

Akcny film s Arniem od tvojho milovaneho Woodsa.

Fakt nechapem, ze si to doteraz nevidel.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tie Travoltove kecy ma na Swordfishe srali najviac. Akoze to malo mat nejaku hlbsiu myslienku ale pritom to bol obycajny tupy akcny film.

A kedy si pozries Sabotage? Taky velky fanusik Woodsa a kasles na to. Ts, ts. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ty toho kokota sice branis, ale doteraz si nespomenul nejaky jeho film, ktory by mal dobry scenar. Iba vymyslas rôzne teorie o tom, preco tie sracky mozno mali pôvodne oscarovy scenar, ktory mu dojebali zli producenti.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Já prostě nemám rád obecný bezobsažný žvásty na téma, kterak internetovej uživatel, co viděl plno filmů, neomylně pozná, kdo psal kterou repliku. To mě trhá smíchy:))

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

A nebo je to tím, že vždycky je tu někdo, na kom si uživatelé internetu dokazujou, že tomu rozumí:) Vždyť je to furt dokola. Někdo fanoušky nasere a pak jeho jméno opakujou do zblbnutí jako mantru.

na příspěvěk reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ty vole. "Já nic nebránim". To si robíš srandu. Ani princezná nemá takého rytiera na bielom koni má Skip Woods v tvojej osobe. A do roku 2011 sa o ňom nepísalo lebo nikoho nezujímal. Ja tiež nenadávam na všetkých scénaristov, čo dodrbali pár filmov. Pohár vody vždy musí pretiecť. až potom sa začne utierať.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

To je jednoduche. Nejaky cas trvalo, kym si ludia dali dokopy vsetky filmy ku ktorym napisal scenar.

Maloktory divak riesi meno scenaristu.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Jediny slusny film od Woodsa je Swordfish vdaka skvelym akcnym scenam a hercom. Ale aj tam ma vzdy sral scenar a to som este jeho meno nepoznal. Je to proste packal, nemehlo, idiot, nicitel serii, samotny diabol.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Já nic nebráním. Mě prostě jen přijde divný, že dřív nikomu nevadil a nejaednou jsou všichni chytrý. Proč se o něm nepsalo před pár lety? Filmy přeci píše už dlouho. Proč se tohle neřešilo v roce 2011? Já jen poukazuju na to, že lidi mají najednou hrozně odborný názory. Proč je neměli už před tím? To mi na tom právě přijde směšný. To obecný zázračný prozření. Fakt funny:)

na příspěvěk reagoval Lacike, ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak sorry ale inak si neviem predstaviť že brániš viac ako fanatik vieru. Vymyslíš aj najabsurdnejší argument len aby si vyvrátil, že Skip Woods je zlý scénarista. Ale možno bude pravda trochu prozaickejšia. Možno je to fakt slabý scénarista. Nehovorím, že sa nevie ani podpísať. Ale keď sa hodia do jednej skupiny všetci relevantný scénaristi (mimo brakovú scénu) tak Vynechal Lesy dopadne veľmi zle. Nejakú zručnosť určite má. Ale je to rutinér bez nejaké nadštandardného talentu.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Na Moviezone je fantasticka recenzia v ktorej Woodsa pre zmenu oznacili za packala. :))))

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666 , S.W.A.T

Ywo666: "To bol tak dobrý film, že ani Vegetolov miláčik a údajne najnedocenenejší scénarista Skip Woods ho nemohol dosrať."

 

Jakej můj miláček?:) Jen proto, že se snažím vyvažovat ty obecný naučený bláboly relevantním dotazem? Stačí se podívat na jeho profil tady. Diskuze na Woodsově začala až potom, co vyšla DH 5. Do tý doby s ním nikdo problém neměl. A pak se mimochodem musím smát těm naivním řečem, jak ze scénáře pilnej divák pozná, kdo co psal. To je obzvlášť vtipný.

 

SWAT: Mám dotaz. Pokud ta část v Sabotáži, kterou psal Woods, v tom filmu nefunguje, proč ji Ayer nepřepsal? On po Woodsovi dostane scénář a přepíše trochu něco a to co nefunguje tam nechá? To myslíš vážně????

na příspěvěk reagoval Lacike, ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Arnie mal 186.5 cm. Neviem či sa až tak scvrkol, že sa mu tipuje 180cm. 185-184 možno. Videl som dokonca škaredé jazyky, ktoré tvrdili že Arnold má 178 cm.

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama