Reklama

Reklama

Jednotka namachrovaných amerických vojáků dohodne utkání v americkém fotbale s partou obyčejných italských kluků. Je jasné, kdo je favoritem, vojáci ani na vteřinu nepochybují o svém vítězství. Jenže trénování jejich protivníků se ujme bývalý špičkový hráč, kterému říkají Buldozer (Bud Spencer). Podaří se mu nemožné? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nesčetněkrát zpracované téma boje týmu hodných outsiderů proti zlým favoritům uvařené po Spencerovsku, což neznamená nic jiného než okořenění pár bitkami. Na rozdíl od některých jiných Spencerových filmů tu chybí opravdu vtipné repliky. Jediné štěstí, že Spencer vždy hraje nabručené chlapíky, a to neumožňuje obvyklý patos podobných sportovních filmů hnát příliš vysoko. Slabé **. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Jistě, není to duchovní veledílo, zato však zábavný akční film s Budem Spencerem coby trenérem italských mladíků na zápas v americkém fotbalu proti místnímu týmu US Army. Film ubíhá svižně a nejrůznější bitky jsou natočeny velmi dobře a s humorem. Vedle "Jestli se rozlobíme, budeme zlí" jde o jeden z nejlepších Spencerových filmů. Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=sMjdb-x2zPE a http://www.youtube.com/watch?v=lacBdoxoovg ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám takový zlozvyk. Mnohem horší než je nějaké kouření. Věřím ve sportovního ducha. Nesnáším, když se podvádí." V tom si s Buldozerem rozumím. Jen nechápu, jak se dá najít sportovní duch v americkým fotbalu, kde se běžně slaví zranění soupeře. Ale dobře. Je to film, tak se podívejme na slibovanou čistou a férovou hru. Nedostavila se a to je dobře. Buldozer tak dostal šanci pobavit mě masakrem US Army a to já umím ocenit. Stejně tak mě Buldozer zaujal hrou na kytaru, zpěvem, vajíčkovým šampónem pro seržanta a originálním zavíráním dveří. A určitě bych byl spokojenější, kdyby neměl tak trapný parťáky. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Na tuto komediu mam pekne spomienky, kedze som ju prvykrat videl pred 20-timi rokmi na rakuskej ORF 2 a hned, ako som zbadal Buda Spencera som vedel, ze o humorne a krkolomne bitky tam nebude nudza. Dnes som si Buldozera zopakoval a nadalej tam najdem dost scen, na ktorych som sa s chutou zasmial, ale najdu sa i chvilky, ktore su trosku nudne, alebo pre dospelaka mozno az tak prehnane, ze uz nie su smiesne. Deti sa na tom pobavia viac. 4 hviezdicka za nostalgiu... 14.04.2010 ________ Bud Spencer - (Buldozer) +++ Raimund Harmstorf - (Seržant Kempfer) +++ Ottaviano Dell´Acqua - (Gerry) +++ Marco Stefanelli - (Tony) +++ Giovanni Vettorazzo - (Spitz) +++ Joe Bugner - (Orso) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Buldozer je dost podobný Bomberovi. Opět se Bud Spencer jako bývalá legenda, tentokráte amerického fotbalu, motá kolem sportu. Sympatický snímek, kterému samozřejmě nechybí nezbytné rvačky alá Bud. A co teprve ten chytlavý song v podání skupiny Oliver Onions. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí se tu diví, proč jsou na ČSFD k ohodnocení jednotlivé série pořadů jako Kdo přežije anebo díly večerníčkových seriálů. A já se zase divím, proč tu má rozepsané všechny filmy Bud Spencer? Vždyť je to pokaždé to samé dokolečka. S tím rozdílem, že každý další film je zase o něco nudnější... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jak mám hodnotit objektivně, když mám slabost pro Buda Spencera? On to není žádný trhák, tenhle film. Jenže Spencer zase kudy chodí, tudy mlátí své soky. A já si nemůžu pomoci, ale i po těch mnoha letech a mnoha bitkách, mě to baví. A rozhodně mě baví i ten prajednoduchý příběh všech sportovních filmů, kterak slabé mužstvo porazilo samo sebe. Jenže zde se neporáželo s patosem amerických blbofilmů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film se samostatním Spencer, a Spencer bez Hilla není taková zábava. Film je sice vtipný a několikrát jsem se zasmál, ale prostě to nebylo ono, fackovačky za moc nestály a ani jich moc nebylo. Ostatní herci kromě Spencera za moc nestály a jejich postavy mi přišly děsně vynucený. Za mě čistý průměr 3*. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Překvapivě výbornej film na téma, které později zpracovaly např. Kokosy na sněhu, ale je to zpracované po Spencerovsku. Příběh má hlavu a patu, Terence Hill vůbec neschází, rvaček je dost, Bud Spencer válí, a kdyby tu byl i slovní humor, dal bych pět. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky pojata Spencerovka s mnozstvom bitiek, ktora sa lisi len tym, ze sa v nej Bud nakoniec necha prehovorit k trenovaniu neschopneho timu hracov americkeho fotbalu. Konkurencnemu zlemu timu sefuje slizky chlapik, s ktorym ma Bud nejake resty z minulosti, takze sa od zaciatku môzeme tesit na ich spolocny duel. Bitiek je dostatok a su na takej standardnej urovni. nenadchnu ale ani nesklamu. Michele Lupo patri k slabsim reziserom. Tempo je pomalsie. Sceny v ktorych absentuje Bud, pretoze sa venuju hracom jeho timu su uplne nezaujimave a najradsej by som ich vystrihol. Cely film stoji iba na Budovi, ktory ho svojou neopakovatelnou charizmou len tak tak utiahne. Takze komu jeho styl filmov nevyhovuje, tak nemusi stracat cas ani s tymto kuskom, ale Spencerovym fanusikom by tato pohodova jednohubka mala chutit. 5/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Rainer Brandt, Marcello Fondato a Francesco Scardamaglia Dialog - Co si dáš ? Omeletu. Jedno nebo dvě vejce ? Dvanáct vajec. Z cibulí ? Ne, je moc těžká......................... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Škoda že se film víc nezaměřil na Buldozerovo trénování (tak si to přiznejme, začne se trénovat až někdy v 50 minutě.) Ale jinak je to docela pohodový film a Bud se svým zvláštním charismatem ho samozřejně spolehlivě táhne a ústřední písnička je opět (jako snad u každého Budova filmu) fakt skvělá. Dávám tři a půl. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naivní, rozpačitý a kýčovitý film, který patří k tomu nejhoršímu, co Bud Spencer natočil... Lepší 2* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Michele Lupo natocil len dalsi priemerny film s Bud Spencerom. Fackovacky sa sice konaju, ale su akesi mdle, Spencer je Bez Hilla, a Michelle Lupo rezisersky nema na Sergia Corbucciho alebo Stena. Takze len 50 % ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z komedi s Budem ,který v podstatě hraje stále to samé ,neustále rozdává facky a pěsti ,vždy je to takový tichý ubručený flegmouš až do chvíle ,kdy se děje náký bezpráví a pod . Pak se do toho vloží. Stejně jako tady ,kdy po nalehání italských mladíků se ujme je trénovat na zápas v americkém fotbale s americkými vojáky. Je předem jasné ,že nemají žádnou šanci vyhrát ,ale o to jim ani nejde ,jejich jediným cílem je uhrát aspoň bod. Buldozér je bývalý skvělý hráč ,který jednoho dne skončil uprostřed zápasu s fotbalem a odešel a už nikdy nehctěl hrát. Jenže jak se ukaže okolnosti ho donutí se znovu obléct dres a vyběhnout na hriště. Ač jsou tyhle filmy stále o tom samém pořád je to dobrá zábava a neokouká jí se. Zajímavé je ,že se všude objevují stejní herci. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychová komedie, kde čest v podobě bývalého hráče amerického fotbalu Bulldozera (Bud Spencer) převálcuje namyšlenou a nečestnou americkou vojenskou jednotku v čele se seržantem Kempferem (Raimund Harmstorf). Pěsti létají vzduchem, parta italských mladíků se pod vedením Bulldozera dostává do kondice, ale protože se zápas dostává mimo čistotu, tak vše bere na sebe dobrácký obr, aby vyučil nečestné a nepoučitelné. Z italských mladíků stojí za zmínku chmaták Gerry (Ottaviano Dell'Acqua), Tony (Marco Stefanelli), Spitz (Giovani Vettorazzo) a Medvěd (Joe Bugner). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jedna určitě z těch lepších komedií se samostatným Budem Spencerem v roli bývalého výtečného hráče amerického fotbalu, který za záhadných okolností přerušil svou skvělou kariéru a odešel v ústraní a živí se jako rybář. Jednoho dne se však připlete do sporu italských mladíků s americkými vojáky a stane se nově vytvořeného italského týmu, který má za úkol získat proti vojenskému týmu alespoň jeden bod. Že mezi závěrečným zápasem a začátkem filmu bude hodně fackovacích bitek, je jasné. Jejich nápaditost a choreografie je vcelku zábavná, zábavnou hudbu s chytlavými písničkami opět obstarali tradiční bratři De Angelisové, Bud má výtečnou formu a když v zápase ukáže, že se umí i parádně pohybovat, není proč tuto vtipnou komedii neocenit vysokými čísly. PS: ve srovnání s Bomberem je Buldozer o třídu lepší a zábavnější. ()

Reklama

Reklama