Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miroslav Donutil a jeho hosté v nejnovější zábavné show, která divákům přiblíží historii vzniku televizní zábavy.
Jak vznikaly všechny ty dodnes úspěšné a oblíbené pořady, které si diváci stále žádají a znovu a znovu je sledují. Budeme vzpomínat na tři generace televizní zábavy. Zábava není úplně snadná disciplína, jak vám potvrdí všichni, kdo se s tou lehkonohou Múzou blíže seznámili – ať už jako herci, režiséři či autoři nebo dramaturgové. Přesto jí ale většinou zůstali věrni a vyloudit divákův úsměv – či dokonce smích – se stalo jejich životní náplní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já nevím, asi bych si jako poctu legendám představoval jinak koncipovaný pořad. Místy se nějaká legenda objevila, jindy přišli nějací umělci a na jiné se zapomnělo. Chápu, pořad měl omezenou stopáž a jen tři epizody, ale v tom případě mohli udělat dílů víc. Zajímalo by mě, podle jakého klíče vybírali. Řada geniálních seriálů a pořad se nevzpomněla. Čekal bych nějaké perly z natáčení a archivu, které se třeba nevysílaly nikdy nebo jen jednou, některé dodnes figurují v historkách mnohých umělců. Byl to takový pořad nenadchne-neurazí, aby se neřeklo, že si Čt nijak nezavzpomínala... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Spíše besední pořad než cokoli jiného. Donutil si povídá s hosty, kteří zažili vznik České televize od jejího počátku. Moc zábavné to nebylo, sem tam se člověk pousmál tomu, jak to dříve fungovalo a jak televize začínala. Ale jinak mi to moc užitečné nepřišlo. Ukázky starých pořadů jen podmalovávají vystoupení hostů. Navíc u písniček, které jsou nově přezpívané, je bohužel jasně poznat, o kolik je originál lepší. První díl se věnoval létům padesátým a šedesátým. Druhý díl mapoval léta sedmdesátá a osmdesátá. Třetí díl se věnoval pořadům let devadesátých. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Legendy nelegendy, tahle pocta v podobě vzpomínání na ně, je dost bídně realizována, vzhledem k jejich nesmrtelnému formátu. A pokud jde o proklamovaný vznik televizní zábavy, smrskne se to jen na pár příhod z natáčení. Když se chce pořad svědomitě věnovat každému významnému střípku v televizní zábavě, tak rozhodně nemůže vše pojmout do hodinového rozpětí. Rychlé střídání hostů po pravici a levici moderátora pořadu Miroslava Donutila, mělo za následek poměrně dost prázdný a vesměs stručný přísun poznatků z jejich uměleckého života. Doslova na otočku se zastavili známé tváře, které sice působili uvolněně a vstřícně, ale paradoxně televizní zábava nějak vázla. Ona už vázne delší dobu. Zemřela - to je přesnější. Mé hodnocení: 40% ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Donutil odkecá 80% celého pořadu sám, kdy vykládá co ta legenda natočila, udělala, nazpívala, a ona pozvaná legenda - která tam je asi 5 minut - se povinně usmívá, řekne 2 věty, a už se hrne legenda další. Strašně zkratkovitý pořad, který nemá šanci legendu představit nějak obšírněji. Rychle další. V malých vsuvkách Vám známé tváře řeknou jak byly poctěni že s tím a tou mohly prohodit 3 slova v době kdy měly na hubě beďary a vylezly ze školy. Další zbytečný pořad o ničem. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno