Reklama

Reklama

Po vraždě svých rodičů je dospívající vlkodlak Cayden nucen bezcílně bloudit světem. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné Angeliny... Když se oblíbený student střední školy Cayden Richards probudí z děsivé noční můry, zjistí, že to nebyl žádný sen... Mění se totiž v cosi podlého, nepředvídatelného a divokého. Cayden, který je po vraždě svých rodičů nucen bezcílně bloudit světem, se pokusí dobrat pravdy o tom, kým skutečně je. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné mladé Angeliny, která je lapená mezi dvěma starověkými klany "vlkodlaků". A když Cayden konečně odhalí šokující pravdu o svém původu, uvědomí si, že existuje jen jediný způsob, jak ženu svého srdce zachránit - strašlivý boj na život a na smrt se silami ještě zlověstnějšími, než si kdy dovedl představit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (70)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ale jo ,sice zrovna tyhle druhy filmů moc nevyhledávám,ale tenhle sem si neodpustil,a docela v poho,hlavně vzhledem k tomu hodnocení.Škoda že do hlavní roličky vybrali takovýho teplouše.50% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci horor kdy mladý kluk přichází na to že se mění a utíká z domova, aby posléze našel stejný jako on a nechtíc i pravou rodinu. Obyčejný horor s celkem slušnou atmosférou ale na druhou stranu nic co by stálo za větší pozornost. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tak se nám jednou zase utrhlo ze řetězu štěně! Hmm... to bylo snat poprvé co jsem viděl vést mezi celkem dobrými střety, Likantropy (né Likany) monolog. :D Když už nic, tak jsem se aspoň pobavil. :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci sú vďačná téma. Nikto vás neskontroluje, či máte pravdu alebo nie. A keď to ešte dobre podáte, môže byť z toho celkom fajn film. Momoa ako alfa vlk skvelý, neskutočne sa na to hodil. Príbeh sám o sebe nič moc, ale zachraňovala to atmosféra a sympatickí herci. Patterson na zožratie. Záver bol viac - menej predvídateľný, ale nič iné sa ani čakať nedalo. Dvierka pootverené na dvojku a ja by som sa jej ani nebránil. 3 z 5 ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kdyby to řádění nezačalo už na začátku a film byl tajuplnější co se vlkodlaků týče, bylo by i hodnocení vyšší. Postupem už film ztrácel atraktivitu. Pěkná pohádka. 55% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ach môj bože. To som si zasa dal. Twilight som kedysi pretrpel kvôli manželke a toto rovnako. Už nechcem podobné trápenia, to nie je nič pre mňa. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Největší chyba filmu je, že se tváří strašně vážně, což je velká chyba všech tady těch post Twilightských pokusů... Vlkodlačí filmy sleduji, ať je to sračka sebevětší a tohle k tomu fakt nemělo daleko. Zachraňuje to pouze velmi sympatické obsazení a dobře volené prostředí. Tady už se ani nedá mluvit o potenciálu, tohle je mrtvé... Příběh jedno velké klišé a jak to dopadne musí vědět každý už od začátku. Škoda, protože tam pár korun bylo, ale snaha diváka zaujmout nebo překvapit byla nulová. Prostě jen tupě servírujeme tu hrůzu, co teď mladé holky žerou.... Škoda... Já nebyl zklamán, občas je fajn, když můžete vypnout, ale začíná tady takových "relaxací" nepříjemně přibývat... ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Z hororu udělali tuctový film, který má do hororu hodně daleko a to i díky samotným maskám, kdy vražedná monstra vypadají jako roztomilí plyšáci. Jediné co mě na filmu zaujalo byl Stephen McHattie. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Pri tunajšom hodnotení som si predstavoval veľmi zlý zážitok. Bolo to pozerateľné, ku koncu čím ďalej horšie, ale stále nie také zlé ako Twilight. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Miestami to aj malo svetlé chvíľky ale inak to bolo dosť zlé. Lucas sa mi tu vôbec nepáčil, postavy nemali žiadny príbeh a celé sa to zbehlo ani neviem vlastne prečo. Jason v roli záporáka jedno z mála plus. Efekty jazdy na motorke radšej pomlčíme, aspoň súboje boli pekné a občas trošku krvavé začo druhý plus spoločne s celkom podareným koncom. U mňa 2* a tipujem, že za deň nato zabudnem. ()

Danny88 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na nizky rozpočet je film celkom dobry a pozerateľny. A pre mizerné a nízke hodnotenie prídavam jednu hviezdičku navyše! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než Wolf, nebo Stmívání. Jason Momoa je super vlk a to fešné mládě taky ušlo. Jako celek dobré, akce byla, muzika byla a ostatní vem kozel. Za mne 75%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý odvar dalšího teenagerovského vlkodlačího příběhu o zjišťování své pravé identity a záchrany dívky svých snů před spáry bezcitných vlkodlaků. Vypadá na další snímek využívající současné popularity takovýchto filmů, ale bohužel díky své jednoduchosti a levnosti nemá čím zaujmout a nadchnout. Plytký příběh bez patřičné sounáležitosti a (snad) ani bez očekávané romance. Ke konci to sice trochu zachraňuje finální souboj, ale pecka to rozhodně není. Sem tam při rvačkách krev vystříkne, jenomže ani to jistou ponurost nijak nezachrání. A co se týče masek, také žádná výhra. Inu, pro velmi mladé diváky postačující, pro ostatní nelze jinak než doporučit se poohlédnout po něčem daleko lepším. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa D. Hayter vždy bude spojený s filmom „Guyver“ (jeden zo základných kameňov z môjho detstva). Avšak pri všetkej úcty, jeho scenár je deravý a samotný film (ako režisér) je natočený na amatérskej úrovni. Jeden dobre natočený súlož už dneska nezachráni žiadny film. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

burton odpad!

všechny recenze uživatele

No dobře, tak jsem si to pustila! Potřebovala jsem něco jednoduchého, u čeho se dá štrykovat. Ale u tohohle se štrykovat nedá! Vůbec si to ke štrykování nepouštějte :), páč budete celou dobu napjatě zírat, jestli se Vám to nezdá!!! ()

animario 

všechny recenze uživatele

Při absenci jakýchkoli nároků a očekávání celkem snesitelný. Víc nadsázky,víc gore efektů (jako krev na kameře nebo zpomalený vyražení zubů), hl.hrdinu co nevypadá jako druhořadej buzík ze Stmívání,stylizace á la grindhouse a bylo by z toho,i s tímhle prostým příběhem,parádní vlkodlačí béčko! ()

Reklama

Reklama