Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý muž, kterého vylovili kolemjdoucí z Vltavy pod pražským železničním mostem, měl v břiše tři bodné rány. Šlo o náhodné napadení, nebo mají policisté 1. oddělení pátrat v mladíkově minulosti? (Česká televize)

Recenze (28)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty seš typickej operativec. Jakmile není pachatel na dohled, tak od toho dáváš ruce pryč." Tak to je hodně ze života. Navíc vyšetřovat pokus vraždy bez motivu, indicií, svědků a popisu pachatele je snem každého vyšetřovatele. Samozřejmě zlým snem. Klukům z 1. oddělení se splnil a mě to tentokrát dost bavilo. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď je prípad kompletne vyriešený už v polovici epizódy, tak divák ľahko tuší nejakú zradu. Na rozdiel od policajtov, ktorí takúto pomôcku nemajú. Aj napriek takejto nápovedi film vyťažil maximum zo situácie a je napínavý až do konca, až do pôsobivého rozhovoru, ktorý nemohol byť zverený nikomu povolanejšiemu. V tom mužskom policajnom svete ma potešila tentokrát viac ako vedľajšia úloha Petry Hřebíčkovej. –––– Ročník 82? Tak to může být ještě zajímavej případ. –––– Já být vaším podřízeným, zamiloval bych se okamžitě. ()

Reklama

kinderman

všechny recenze uživatele

Komentuji kvůli herecké účasti Kryštofa Grygara v roli pobodaného mladíka. V našem divadle hostoval loni v Rychlých šípech, letos jako d´Artagnan a od příští sezóny by měl nastoupit do stálého angažmá. Talentovaný mladík se v této epizodě mezi ostřílenými herci rozhodně neztratil. A jeho mladšímu bratrovi dělám třídního. Takže tak. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát zas trochu jiného, a zase bez vraždy. No ale vlastně to vražda mohla být, neobjasněná, a to by statistiky a ředitel nebyli rádi...Anděl tentokráte trochu za lajdáka, který se k práci moc nemá, a všechno řeší spíš lážo plážo, že se to vyřeši nějak samovolně.  Klukův motiv určitě neni ojedinělý, takových zhrzených platonických lásek by bylo nepočítaně, ale řešit to takhle? Nejvíc mě možná zaujala ta vsudka s tím psychoušem, co chodil s nožem po ulicích, a během pár minut pobodal několik lidí. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Epizodní roli lodníka dostal Tomáš Kozák výměnou za to, že scenáristům propůjčil své jméno pro postavu vyšetřovatele (Ondřej Vetchý). Kozák byl spolužák scenáristy Josefa Mareše z gymnázia, a tak postava, kterou v krimiseriálu představuje, se jmenuje „Mareš“. (sator)

Reklama

Reklama