Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem ještě doufal, že přijde nějaký příběh - náznaky na mafiánskou historku zde byly, čekal jsem tedy nějaké rozšíření nápadu, proč má být Pepan starostou, jaké výhody z toho bude mít Kohn apod. Mezitím se ale začali motat nějací teenageři, vtipné to nebylo, začala se řešit rakev Kohnové, a tak jsem pořád čekal, kdy se to rozjede, a ony najednou závěrečné titulky! Ubohost největšího kalibru. Kdejaký amatér by vymyslel víc vtipných situací i zápletek. Přesun lokality z Týna do Mělníka také tentokrát věci moc nepomohl - ty jižní Čechy holt mají trochu jiný esprit, Mělník na mne působil poněkud seriózně. A to nenatáčeli kdovíproč ani u řeky, maximálně vyrazili do České ulice, nebo v Hoříně. Opět nevyužité možnosti a lokality. Všechny ty cameo role byly také jen takovou nijakou výplní. Prostě ubohé po všech stránkách, strašná podpásovka. Fakt zlatej Troška. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vazeni pratele, ano! Jednak takto znie nazov filmu Dusana Kleina z roku 1989, a jednak takto zacinam aj ja svoj komentar. Absolutne dno ceskej kinematografie -presne to totiz predstavuje Kamenak 4 - a je tuna v plnej nadhere a krase. Tam, kde skoncil treti diel Kamenaka Zdenka Trosku, tam zacina 4 -ka. A ono je to fakt utrpenie, a nie film. Vtipy na seba absolutne nenadvazuju, su stare asi 10 rokov, no a sceny uz toboz nie, prehliadka starych tvari /pre mna sereblity/ je tiez viac na skodu nez na uzitok. Rezia je katastrofalna, scenar deravy ako reseto : absolutne dno kinematografie. 0 % ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 4" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. obzlášť keď sa to opakuje už stvrtý krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 4" je odpad! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Teprve ve čtyřce je vidět, že jakkoliv je Zdeněk Troška svébytný (a posledních hodně let naprosto nesoudný), jeho pečeť byla i v těch nejhorších filmech cítit a tvořila všechno z toho mála pozitivního. A tak zatímco u prvních tří dílů jsem z hodnocením nešel pod tři, tady se lze většinu filmu stydět za tvůrce. Celou tvůrčí skupinu by měl někdo zasvětit do pravidel saturace, např. povinnou akreditací na Festival černobílého filmu. Člověku je vždycky smutno, když vidí kdysi populární a schopné herce ochotné přijmout účast v podobné špíně, anebo s postavičkami, jako jsou Krampol, Pomeje, Srstka, Upír Krejčí, Bendová, Magnusek... Korunu všemu dává "prý" hudba, tj. jeden stále se opakující popěvek od grupy WG. Jediným světlejším bodem pro mě zůstává pozitivní přístup k erotice a opravdu pěkná (a zatím neznámá) Štěpánka Fingerhutová. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já už si ty předešlé díly moc nepamatuju, ale takhle vzdáleně z nich mám blbej pocit. Téma nějaké erektivní vody bylo vyloženě trapné. Tady to už na tom stavěné není. Tady to není stavěné vůbec na ničem. Několik rozehraných témat, ale žádné dohrané do konce. Film je tak o ničem. Trapně mi z výsledku není, ale jsou to prostě jen natočené vtipy a nic víc. Jako film to tak nefunguje, ale když něco smysluplného od toho člověk očekávat nebude, tak vyloženě nasraný z toho snad taky nebude. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Slovenská herečka Lucia Molnárová neovládala češtinu, a proto je v českých filmech při postsynchronech vždy předabována. Tentokrát její postavě Kamilky Kohnové propůjčila svůj hlas Ivana Korolová. Romy Tibora (Milan Gumár) a Etelu (Edita Bandyová) nadaboval Marcus Tran, který ve filmu zároveň hraje, protože originální hlasy herců se produkci nezdály dosti romské. A Džoržinovu přítelkyni (Eva Perkusová) nadabovala Veronika Veselá. (funhouse)
  • Oproti předcházejícím třem dílům, jejichž stopáž trvala +/- 1 minuta 100 minut, má 4. díl 88 minut. (Jyrka)
  • Exteriér "kameňákovské" Tyršovy školy se natáčel v Praze 5 v Jinonicích. Filmová Pohřební služba ADIEU z Mělníku se ve skutečnosti nachází ve Svatováclavské ulici, kde je dnes Café bar Tamara. Pohřební služba zde nikdy nebyla. Obřadní síň se nachází na Chloumku v kostele Nejsvětější Trojice. Klub, kde má vystoupení skupina Walda Gang, se nachází ve skutečném klubu Stará Mydlárna na Mělníku. Ve filmu je vchod na náměstí Míru, ale ve skutečnosti se klub nachází asi o 250 m jinde. (ČSFD)

Reklama

Reklama