Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bez práce nejsou koláče. A bez práce není ani auto, zvláště v případě, že za něj neplatíte splátky. Sean takhle o svého čtyřkolého miláčka přišel a uvědomil si, že je nejvyšší čas přestat se flákat a najít si nějaké zaměstnání. Kdo jiný by v tu chvíli měl přijít s nápadem než nejlepší kámoš Dee Loc. Právě v jeho hlavě se zrodí nápad uvrtat zlenivělého Seana do bublin nedaleké myčky aut patřící panu Washingtonovi. A pro jistotu nastoupí s ním. Jednoho dne však je pan Washington unesen a neznámý hlas z telefonu žádá o výkupné. Čas vtípků skončil. Myčka je jejich druhý domov...a ten je nutné si chránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo tu napsal, že "Koho baví hip hop, toho bude bavit i film". S tím teda musím dosti nesouhlasit. Samozřejmě jména jako Snoop Dogg, Dr.Dre, Kurupt, Xzibit, Ludacris a další znám moc dobře, ale takhle sestava by se hodila spíše na natočení nového klipu k písničce a ne na natočení celovečerního filmu, kterej je tupej jak lesní trol. Možná bych i nějakou tu hvězdu dal, ale už mě unavují ty tuny hustonigga komedií, kde si tvůrci najmou pár hvězd, který jim tam budou hulit trávu a udělaj pár songů do sountracků, herecky předvedou velký kulový a všichni budou čekat, že tímto film vydělá prachy. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Typická nigga-komedie plná černých flákačů se slovníkem plným vulgarit, trávy a holek s velkým zadkem. V podstatě nepřináší nic nového, hodnotil bych jako průměr, ale hvězdu navíc dávám za únos Mr.Washe provedený totálními vymašťenci a vrcholící tím, že Eminem s AKčkem rozstřílí myčku... Btw jak tak čtu hodnocení, nějak nechápu, z jakého důvodu si tenhle film vůbec pustí člověk, který nesnáší hip-hop:-) ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nehoráznost! Dr. Dre vynikající, Dogg zhulenej, až ke konci se mi zalíbil, ale největší zážitek je určitě Eminem :D Nehorázný telefonáty, skákání po posteli, střelba z AK47 - "Mám AK, a sejmu každýho, kdo se kolem mně fláká!" Skvělá hudba, po Slima Shadyho, po Dreho, ale co mně nejvíc rozsekalo: "Volají lidi, ze společnosti čítání LIHU!" To mně dostalo do kolen. Fandy Hip Hopu/Rapu ocení, nemusí se líbit každýmu, já si to zamiloval, na chill akorát. Za mně 85% :) ()

xander 

všechny recenze uživatele

Rapperský film ktorých v poslednom čase vzniká stále viac. Hlavnú úlohu hrajú rappery, ktorý hrať príliš nevedia, ale Dr. Dreje celkom znesiteľný. V takýchto filmoch sa väčšinou iba hulí a počúva hip hop. A tento nieje výnimkou. Humor je väčšinou nudný, pokus o dramatickú zápletku v ktorej sa mihne Eminem je vyslovene odfláknutý. Podpriemerná a vcelku nudná komédia. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Další nigga komedie ve stylu Nevyhrožuj nebo Zkurvenej pátek. Snoop Dogg celej film prodává trávu, nakupuje trávu nebo jí hulí, do toho občas s Drem zbalej nějakou kočku nebo umyjou auto. Proti zmíněnému Nevyhrožuj je to ale nuda. Chybí vtipné situace a hlášky stejně tak. Hudba je slušná, fandové hip-hopu si částečně přijdou na svý, ale jako celek to nezachrání ani Eminem v miniroli pošuka s AKčkem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Snoop Dogg vo filme povie vetu: "I paid the cost to be the boss," čo v preklade znamená: "Zaplatil som náklady, aby som bol šéf." Paid Tha Cost To Be Tha Boss je názov jedného zo Snoop Doggových albumov. (m.a.t.o.)
  • Eminem nebol v titulkoch uvedený zámerne kvôli tomu, aby na poli celovečerných filmov debutoval až so snímkou 8. míľa (2002). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama