Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (468)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tragické nevtipné, trapné. Charlie Day je asi nejhorší komik století, přestal jsem sledovat It's Always Sunny in Philadelphia kvůli stylu humoru, který tam předvádí a tohle je ještě horší. Myslel jsem, že první díl nebyl tak zlý, ale koukám, že v hodnocení jsem se shodl v obou. Když oni nic jiného v letadle neměli... dobrovolně bych do toho asi nešel. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

DRUHÝ díl filmu o TŘECH nesympatických, nevtipných ču*á*ích, pod taktovkou ČTYŘ scénáristů, s nepochopitelnou účastí PĚTI hvězd ve vedlejších rolích a STO OSMI minutami scénáristické kaše zvratků. Film potápějí DVĚ hlavní kreatury (Charlie Day & Jason Sudeikis), zachraňují DVA vtipy, JEDNA Jen An, JEDEN Kevin a JEDEN Pavel Soukup, který tak rozkošně dabuje Chrise Waltze... ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

O chlup horší než jednička, ale pořád smíchotvorné a nápadité. Je dobře, že se scénáristé neomezili na šablonovitý příběh, ale vytvořili něco úplně nového. Setkáváme se se stejnými tvářemi, ale páteřně spolu oba filmy skoro nesouvisí. Kvalitní herci, kvalitní hudba, kvalitní gagy, kvalitní komedie. 75% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ak bola jednotka dobre natočená hlúposť, dvojka je potom hlúposť na druhú, rovnako dobre natočená. Vzhladom na absurdnosť celej story číslo dva sa podarilo zopakovať a udržať pozitívny a dobrý divácky efekt. Zábava, dobré tempo a fajn komediálny rozmer. V súčasnosti sa komédie ťažšie obhajujú, tu to vyšlo. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Variety nazval film "nechutným a neuveriteľne nevkusným pokračovaním". (Arsenal83)
  • Jedná se o první natáčení filmového pokračování, kterého se ve své kariéře Jennifer Aniston zúčastnila. (Perverz)
  • Natáčelo se v Burbanku v americkém státě Kalifornia od 27.9.2013 do 6.2014. (Terva)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama