Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I Laughed so hard! Za mě o třídu ještě výše než první díl. Vtipný a zajímavý scénař doplněn vynikajícími hláškami na úrovni + skvělý výběr mých oblíbených hvězd. Chris Pine zde opět záři( ten herec se čím dál zlepšuje už ve Stretchovi byl k popukání), skvělá sexuálně posedlá Jennifer Aniston a Matky chtivéj z téhle komedie dělají výborný koktejl. Potěší i zajímavé zvraty a hlavně můj oblíbenec Keegan-Michael Key. Příjemné překvápko po dlouhé době. 85% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že ani vychvalovaný první díl, jsem nepovažoval za komediální zázrak a spíše jsem se pouze párkrát uchechtl, než plácal smíchy do kolen. Druhý díl přináší novou zápletku (už nejde o žádné šéfy) a přidává už notně infantilní humor a z hlavních hrdinů dělá totální dementy, kteří si nejspíš ani neumí utřít p*del. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, ale jedničku této neotřelé komedie jsem viděl poměrně nedávno a pokud to srovnám, u dvojky jsem se bavil o něco více. Obsazení dále naboptnalo a to ne nějakými béčkovými herci. Tady se jede první liga v podobě oscarového Christophhera Waltze, který opět dokázal, že je velice univerzální herec a zahraje takřka cokoliv a správně švihlého Chrise Pinea. Hlavní trojice opět nešetří s počtem absurdních situací a ačkoliv se sází na, vesměs přitroublé, gagy, na mě to kupodivu fungovalo a poměrně často jsem se smál. A co se si pamatuji, tak i více, než u právě u prvního filmu. A když už se to nějaké nové komedii povede, má u mě rozhodně velké plus. PS : Neskutečně jsem byl potěšen z návratu Jennifer Aniston a hlavně Kevina Spaceyho...80% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skvělé, mnohem lepší než minule. Protože narozdíl od jedničky, ze které si pamatuju jenom úchylnou Jennifer Anniston a že v tom hrálo hodně zvučných jmen, se dvojkou budu bavit ještě pár dní. 22 Jump Street to sice nepřekoná letos, ale takhle na závěr roku to je více než slušná komedie, zlá, vtipná, úderná, blbá (v roztomilém slova smyslu) a opět dobře obsazená (tentokrát už svoje role zvládalo i hlavní trio a bylo to znát) takže spokojenost, pochvala a snad to do třetice dopadne ještě o fous lépe. 4* ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Film Horrible Bosses 2 funguje ako pokračovanie veľmi dobre. Tentokrát sa to už síce netočí okolo hrozných šéfov, ale aj bez toho je druhý diel oveľa bláznivejší, ako bol ten prvý. Určite je tu aj viac vtipných momentov (čakanie na vlak, úvodná ukážka ako funguje "kamoš do sprchy"...), ako bolo v predchádzajúcej časti, ale stále je tu niečo, kvôli čomu nemôžem dať vyššie hodnotenie... Na mysli mám príbeh... Celá druhá časť mi príde veľmi prekombinovaná a je v nej (podľa mňa) až príliš veľa zvratov, ktoré sú nútené a vo filme slúžia iba na oživenie. Ale, na druhej strane, Jamie Foxx bol opäť ako "Matkychtivej Jones" výborný. Ako záverečný verdikt, dávam 6/10. "You were all a product of generations of ball-less men who were either too weak or too frightened to stand up and take what's theirs. And one day you will pass on your empty shriveled sacks to your own pitiful offspring!" ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Bola natočená aj scéna, v ktorej mala Julia (Jennifer Anniston) sex s pacientom v kóme v nemocnici. Hoci scéna bola nakoniec z filmu vystrihnutá, Julia na ňu stále odkazuje vo svojej poslednej scéne. (Arsenal83)
  • V roku 2015 Jason Bateman uznal, že publikum pravdepodobne jednoducho nezaujímalo pokračovanie, ktoré vyšlo cez víkend vďakyvzdania. Aj keď Bateman povedal, že sa nikto zo zúčastnených nepokúsil nakrútiť zlý film, bol to typ projektu, ktorý robili akoby „zadarmo“ pre zúčastnený tvorivý tím. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama