Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (468)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Rovnako zábavné ako jednotka, no väčšia divočina než som čakal. To však vôbec nevadí. FIlm má počas celej svojej dĺžky, čo ponúknuť a kontinuálne baví. Ako komédiu ho môžem vrelo doporučiť (nakoľko v poslednej dobe veľa komédií, čo by stalo za zmienku nevyšlo). You got a lot of stuff sticking out; I got a lot of holes going in. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po úspechu jednotky som sa bál, že na podruhé to už nebude ono, ale prekvapujúco sa podarilo týmto trom stroskotancom udrieť na moju bránicu skoro rovnako tvrdo ako pred troma rokmi. Rovnako ako v sérii 'Hangover', aj tu tvorcovia naplno využívajú podporu a silu vedľajších roličiek, ktorých charaktery boli miestami údernejšie ako ústredná trojica. Dovolím si tvrdiť, že Foxx, Spacey a Aniston vytiahli tento film z priemernej šarády na úroveň kvalitnejších tohtoročných komédií. Niekedy som mal dokonca pocit, že sa dej a scenár viac sústredil na samostatné scénky, ktoré si toto trio vždy ukradlo pre seba. Ostatne je treba podotknúť, že z celého filmu išla neskutočná pohoda, bolo cítiť improvizáciu a to aj zo strany réžie. Oceňujem neslušný slovník a odlišný prístup od prvého filmu a tak divák nemá pocit, že to celé bolo len opísané cez kopirák. 80%. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pokračování Šéfů na zabití dopadlo jako mnohá jiná. Naprostá tragédie. K smíchu tu nebylo naprosto nic. Spoustu scén tvoří jen jakési nesmyslné postávání tří pitomců a jejich neustálé blábolení, které spíš otravuje a cítíte se z toho nepříjemně, než aby vás to rozesmálo. Naprostá absence dobrého nápadu ve scénáři sráží film na hluboké dno. Netuším, jestli je Charlie Day takový uječený debil i v reálu, ale tady mne neskutečně iritoval. Marně hledám kladné stránky téhle břitké taškařice, která spadá do kategorie Blbý a blbější, kde nejde o to rozesmát diváka vtipem, ale co největším ztrapněním hlavních představitelů. Tomu bohužel neholduji. Štěstí, že tu byl alespoň Matkychtivej Jamie, který mi občas vykouzlil úsměv na rtech. Jinak je to bohapustá hovadina. 25% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na papíře se zdálo, že druzí Šéfové jdou do dalšího kola s posilami, ale bylo to jen zdání. Jennifer Aniston bylo málo, Spaceyho ještě méně, Waltz s Foxxem nedostali příliš prostoru a tak všechno zůstalo na ústřední trojici a Chrisi Pineovi. A to byla chyba. Jestliže Charlie Day působil v prvním díle neokoukaně a jeho projev byl vtipný, tak tady jsem měl chuť jeho postavu zavraždit hned po několika záběrech. To samé platí o pitvořícím se Sudeikisovi, který byl pravděpodobně tím nejhorším ze všech zúčastněných. A mizerné byly i gagy, které režisér poházel bez ladu a skladu kolem a herci čas od času namátkou jeden z nich vybrali, což vedlo ke vzniku nezábavného slepence, který lehce nadprůměrné jedničce nesahá ani po kotníky. 15% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)
  • Ve scéně s policejní honičkou prorazí ujíždějící auto na vlakovém přejezdu závory. V dalších záběrech, kdy čekají na projetí vlaku, jsou závory kompletní. (Pyron)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama