Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Kacířka Anna Kendrick coby sestra Marie Clarence musí zlomit Annu Camp alias konzervativní a přísnou matku představenou aneb schematická a šablonovitá muzikálová pohádka o lásce, přátelství, toleranci, změně a pokroku. Škoda toho laciného mustru s názvem soutěž kapel (sborů), neboť se určitě dalo vymyslet něco krapet originálnějšího. Jinak mi ta záměrná plochost (jasně vyprofilované postavy, černobílé vztahy) ani nevadí, protože to k parodii patří (hloubka by to rozbila). Překvapivě jsem se skvěle pobavil! Anna Kendrick k sežrání ;-) 7/10! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

celkově vlastně dost zábavná záležitost, ale někdy během druhé poloviny, kdy jsou ta pěvecká čísla už celkem ohraná, výplň mezi nimi za moc nestojí a vtipu je taky jako šafránu (to vlastně platí o celém snímku), se bohužel naplno projeví jakýsi typický syndrom tohoto typu filmů - trapné vtipkování, rádoby dojemné řeči, předvídatelné finále a tak dále, přičemž mi akorát není jasné, jestli to tvůrci neudělali všechno záměrně.. Anna Kendrick je každopádně k sežrání a většina těch pěveckých vystoupení je tak nějak vlezle chytlavá, takže nějaká nespokojenost není rozhodně namístě.. ačkoli je fakt, že když ve filmu krátce zazní Chelsea Dagger od The Fratellis, je to v té záplavě popových melodií moc příjemná změna.. celkově hodně sympatické 3 hvězdy ... P.S.: u těch hudebních scén jsem si mockrát vzpomněl na tuhle scénu z prvních Prciček :) P.P.S.: připojuji se k žádosti o unrated verzi scény ze sprch :) ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Měla jsem pocit, že sleduji Glee od znova, jen s vyměněnými herci. Film je plný klišé od začátku do konce, žádné překvapení, šablonovité postavy i vztahy, zkrátka nic, co by mělo nějakým způsobem vybočit z řady klasických teenagerovských hudebních filmů, nicméně se jedná o neškodnou jednohubku, u které se možná dobře pobavíte. A to především díky sympatickému hereckému obsazení, současný americký pop je zde zabalen do zajímavého kabátu, takže ani netrhá uši a některá čísla jsou moc povedená. Škoda, že si tvůrci neodpustili několik trapných a nevkusných vtípků (to zvracení bylo vážně nutné?), které celý výsledný dojem sráží dolů. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se těšil a věděl jsem proč. Jo, dějová linka je to největší klišé, jaké si dokážete představit, ale s tím jsem i do tohoto snímku šel. Ovšem pokud to překousnete, tak se jedná o super film. Co se týče srovnávání s Glee nebo High School Musical, tak bych řekl, že společného mají pouze tu hudbu a prostředí... Pitch Perfect je z nich však určitě nejvtipnější, komediální linka se podle mě celkem dost daří (i když by jí mohlo být klidně i více) a to nejen díky "Fat Amy", která byla naprosto skvělá, ale i díky většině dalším sympatickým herečkám. No ale hlavně je soundtrack opravdu vydařený a fakt jsem se i zasmál. A klidně by mohla být další klišé dvojka, fakt... :) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo výborné. Takhle má vypadat pořádné guilty pleasure aneb vše, čím by si Glee přálo být. Skvělá režie, scénář a herci. Kupodivu jsem si u coverů popových písniček nechtěla vystřelit mozek z hlavy. Skoro vůbec to nebylo kýčovité. Hlavní romantická linie funguje na jedničku. No a navíc to vzdává hold Breakfast Clubu! Co víc si člověk může přát? ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Když Beca (Anna Kendrick) přijede do areálu školy, osloví ji slečna v zeleném tričku a vysvětluje jí, jak se dostane na kolej. Nakonec Bece podá píšťalku proti znásilnění a říká: „Tvoje mapa areálu,“ žádnou mapu jí však nedá a Beca v dalším záběru žádnou mapu v ruce nemá. (Krocka)
  • Herečka Rebel Wilson, která ve filmu ztvárnila postavu „tlusťošky Amy", si zahrála také postavu „tlusťošky Becky“ ve filmu Holky na tahu (2012). V obou filmech pronesla stejnou odpověď na otázku: "Ty si říkáš tlusťoška Amy/Becky?" a to: „Ano, aby mi to krávy jako vy neříkaly za mými zády." (CrashONE)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama