Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, tohle byl LUXUS! Ke většině podobných hudebních filmů jsem značně skeptický, ovšem tenhle snímek mě naprosto překvapil a nadchnul. Perfektní scénář, naprosto dokonalá hudba, choreografie, perfektní Anna Kendrick a neskutečně sexy Brittany Snow! Jednoznačně 5 hvězdiček a těm co neviděli bych vzkázal, podívejte se na tento film! ;-) ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Vtipnější, chytřejší a zábavnější, než jsem čekal. Jistě, veze se to na vlně romantických high school musicals, ale jak nápady (gagy), tak zpracováním (poctivý Hollywood - a to nemyslím nijak ironicky), včetně hereckých výkonů, jsme o trochu výše (kdybych měl někoho vypíchnout, tak rozkošná je Rebel Wilson). Sympatická jsou pěvecká čísla, která odpovídají středoškolské úrovni a nedělají ze sebe světoborné výkony, stejně jako celý film: je si vědom žánru a v jeho rámci je podle mě špičkou. (Mínus hvězda za scény se zvratkami.) Prostě mě to bavilo. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Spousta otravného popíku v nejklasičtější školně-soutežně-muzikální příběhové struktuře, jaká existuje. Nula překvapení, sto procent klišé. Glee revival. Dvě hvězdy za pár bizarních over-the-top momentů, v nichž je film alespoň na chvíli vtipný. Mělo jich být mnohem víc. A půlhvězda za zlatíčko Elizabeth Banks. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $65,001,093Tržby Celosvetovo $115,331,177Tržby za predaj Blu-ray v USA $33,277,817Tržby za predaj DVD v USA $90,246,121║ ďalšia prašteňá tuctová teenegerská úchyľnosť z Ameriky, miestami s tým prízemným humorom prestrelené ale dalo sa, piesne to zachránili /55%/ ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vlastně to není až tak ukrutná sračka, jak jsem původně čekal. Ovšem, abychom krotili přehnaně pozitivní emoce hned ze startu a neunáhlili se (!), určitě to není film, který byste si pouštěli s oblibou třikrát ročně, když máte zrovna chuť na nějakou tu originální pecku. Scénář je evidentně jednou z mála variací uslintané teen předlohy, přemáchnuté už asi tisíckrát v jiných filmových škopcích. A když už tenhle mnohonásobně louhovaný pytlík s čajem postrádá veškerou chuť, filmaři vsadili na pár ošlehaných hollywoodských xichtů, které měly oživit tuto prudce kýčovitou slátaninu. Bohužel si do hlavních rolí dosadili ohyzdnou Wilsonovou s jateční váhou a tlamou kopnuté čivavy a Aničku Kendrick, která sice je roztomilá, ale ten obličej má taky poskládaný tak nějak špatně. Ve výsledku tedy doporučuji sledovat se zavřenýma očima a celkem si to i užijete. Těžký průměr. 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • V momentě, kdy Becky (Anna Kendrick) přichází k taxíku, který ji má odvést na kolej, má na pravém rameni zavěšenou cestovní tašku a v levé ruce drží cestovní kufr na kolečkách, které v dalším záběru dává do kufru auta. Když však v areálu školy z taxíku vystoupí a jde na kolej, má pouze tašku přes rameno. (Krocka)
  • Prvním testovacím publikem byl lakrosový tým čtrnáctiletých dívek, které trénovala asistentka režiséra Jasona Moora. Tvůrci si tak chtěli u mladého publika ověřit, zda všechny na ně cílené vtipy fungují. (Brousitch)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama