Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná popová blbina s pěknýma holkama. Překvapivě jsem se slušně bavil. Anna Kendrick je roztomilá a Rebel Wilson správně trhlá, že ty tlusťošky jsou v ženských komediích vždy nejvtipnější. Doporučit film někomu bych se asi bál, ale kdo má rád filmy ze Střední/Vysoké a sedí mu styl hudby, problém by mít neměl. 75% ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

celkově vlastně dost zábavná záležitost, ale někdy během druhé poloviny, kdy jsou ta pěvecká čísla už celkem ohraná, výplň mezi nimi za moc nestojí a vtipu je taky jako šafránu (to vlastně platí o celém snímku), se bohužel naplno projeví jakýsi typický syndrom tohoto typu filmů - trapné vtipkování, rádoby dojemné řeči, předvídatelné finále a tak dále, přičemž mi akorát není jasné, jestli to tvůrci neudělali všechno záměrně.. Anna Kendrick je každopádně k sežrání a většina těch pěveckých vystoupení je tak nějak vlezle chytlavá, takže nějaká nespokojenost není rozhodně namístě.. ačkoli je fakt, že když ve filmu krátce zazní Chelsea Dagger od The Fratellis, je to v té záplavě popových melodií moc příjemná změna.. celkově hodně sympatické 3 hvězdy ... P.S.: u těch hudebních scén jsem si mockrát vzpomněl na tuhle scénu z prvních Prciček :) P.P.S.: připojuji se k žádosti o unrated verzi scény ze sprch :) ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Banda pěkných, nebo alespoň sympatických holek se necelý dvě hodiny promenáduje v sukýnkách, nebo tanečních kreacích po skutečném i pomyslném jevišti a zpívá u toho většinou příšerný songy (tyhle popovky mi do krve nikdy nešly), jejichž výhodou je alespoň to, že si u nich místo nástrojů děvčata pomáhají pusou (žádný dvojsmysly) a k tomu při nich překypují charismatem, s mě čím dál příjemnější Annou Kendrick v čele. V druhé polovině už mi film připadal opakující se a tudíž trochu ztrácel na tempu, pořád to ale byla slušně pohodová a odsýpající záležitost, u níž jsem se i nejednou (hlavně díky tlusťošce a číňance) z plna hrdla zasmála. Hit Me With Your Best Shot! mě v tomhle měsíci víc zvedlo v podání Catherine Zeta Jones, ale i tak střílela děvčata celkem slušně. Nejvíc zaujaly - Kendrick, Snow, Wilson a jako bonus porotkyně Banks, ta čůza z Hunger Games XD. 70% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, tohle byl LUXUS! Ke většině podobných hudebních filmů jsem značně skeptický, ovšem tenhle snímek mě naprosto překvapil a nadchnul. Perfektní scénář, naprosto dokonalá hudba, choreografie, perfektní Anna Kendrick a neskutečně sexy Brittany Snow! Jednoznačně 5 hvězdiček a těm co neviděli bych vzkázal, podívejte se na tento film! ;-) ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Odhlédnu-li od toho, že je to variace na Glee na velkém plátně, musím přiznat, že jsem se bavila. Oproti Glee má PP velkou nevýhodu malého prostoru pro velké emoce a tak se musíme spokojit jen se známým příběhem a nečekat toho moc navíc. I dobrých mixů a vystoupení je také málo, ptž hlavní vedoucí skupiny se chová jako "mrcha" až do finále. Co mě ale mile překvapilo, jak spontánně působí ústřední milostný vztah a takové ty věci kolem, kdy se na vysoké snažíte zapadnout a najít přátele. Navíc Anna Kendrick je natolik osvěžujícím prvkem, že jsem se prostě bavila. I vztah s otcem je řešen sice jen okrajově, přesto srozumutelněji než v mnohých dramatech, které se na to vysloveně zaměřují. Osvěžující žánrovka o touze zpívat před publikem a patřit do prima party. Kdybych dostala ještě o 2 skvělé mixy víc, bylo by to za 4 hvězdičky. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Postava Gail bola pôvodne písaná pre Kristen Wiig, no tá ju kvôli nabitému diáru musela odmietnuť. Nakoniec ju vzala Elizabeth Banks, ktorá je aj producentkou filmu. (Sufferer)
  • Herečka Rebel Wilson, která ve filmu ztvárnila postavu „tlusťošky Amy", si zahrála také postavu „tlusťošky Becky“ ve filmu Holky na tahu (2012). V obou filmech pronesla stejnou odpověď na otázku: "Ty si říkáš tlusťoška Amy/Becky?" a to: „Ano, aby mi to krávy jako vy neříkaly za mými zády." (CrashONE)
  • Ve scéně, kdy Jesse (Skylar Astin) a Beca (Anna Kendrick) sedí na trávě a baví se o filmech, projde za postavami několikrát v krátkém časovém úseku stejná blondýna se zeleným tričkem a džínovými šortkami. (Aknah)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama