Reklama

Reklama

Ladíme!

Trailer

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od tohoto filmu neočekával, říkal jsem si, že to bude nějaká přiblblá komedie z teenagerského prostředí. Tak zase tak moc jsem se nespletl, ale popravdě, bylo toho přece jenom víc a film mě, chvílemi i proti mojí vůli, zaujal. Dostal jsem místy celkem slušnou komedii, které vévodí především skvělá hudební stránka. I když Anně Kendrick tu její zapálenou DJku nějak nevěřím, stejně jí zahrála obstojně a místy jsem si říkal, že vážně asi ví, o čem mluví. Takže mě nakonec přesvědčila, ale stejně si myslím, že za to může ten její kukuč, který se mi prostě líbí. Tahle holka je vážně pěkná, ale ne úplně tím hollywoodským způsobem. Má v sobě něco nevinného, což bylo v tomhle filmu postaveno na hlavu a vyznělo to dobře. Není to přímo zlá holka, ale má k ní docela blízko. Ostatní postavičky jsou klasicky karikaturami, stejně jako celá film. Máme tu holčičí vokální skupinu proti chlapecké. Boyband to vede, jsou oblíbení, holky jsou křečovité a zastaralé. Jenže pak přijde nová krev, holka, která hudbě rozumí a chce do toho dát trochu nové šťávy. Jestli se jí to podaří, to je otázka, stejně jako zda se jí podaří najít si lásku. Romantická linie je zde naprosto zbytečná a také neuvěřitelná. Kdyby se vynechala, je to mnohem lepší. Takhle ale má pořád film to nejsilnější, a to je zpěv. Jsou tu povedené vokální covery skvělých songů, moderních i starších, které vás chytí za ucho a možná sem tam i za srdce. Nechtějte od každého filmu něco, co vám promlouvá do duše, protože tohle by vás mohlo jednoduše pobavit. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/little-ashes-nezapomen-na-me-butter.html ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Keď sa nám Anna Kendrick predrala cez vedľajšie postavy v podpriemerných filmov ako Scott Pilgrim proti zbytku světa, Jak porodit a nezbláznit se, priemernej Twilight sága, až po skvelú vedľajšiu postavu vo filme 50/50, sa dostala k hlavnej postave v priemernom filme Ladíme. Keby nebolo Anny tak o tento film asi ani nezavadím, s časti fekálne, komédia veľmi chabá, romantické iba keď mladí pozerali film a ležali na posteli / vtedy som sa troška zasníval /, pesničky mohli povyberať aj lepšie a celkom predvídateľný koniec, navyše ktorý sme už pár krát videli napríklad vo filme Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu, a kedže tomu filmu som dal 2* a bol o dosť vtipnejší aj hudobne lepší by si tento film teda zaslúžil asi aj menej ale zas Anna to vytiahla o trochu vyššie. Tento film ťažil iba na tom že tam hrala Anna a že je sympatická, časté zábery do výstrihu / šak aby to bolo trošku zaujímavejšie / nie žeby som sa sťažoval :D ale je to tak... ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Schematická teen jednohubka, která se sice jistým způsobem snaží vybočit drobnou sebereflexí a odkazováním k jiným žánrovým klasikám (Snídaňový klub), ale nakonec se stane stejným z nekonečného zástupu. Aby se Ladíme! dalo brát více vážně v kontextu podobných snímků, muselo by mít především sofistikovaněji uchopené ženské postavy – další Ženy sobě se bohužel nekonají, parta holek je bohužel jen směska stereotypních figurek, která má danou roli ve skupině a určitý druh running jokeu (japonka mluví potichu, bohatá dceruška panuje, tlustá Amy dělá nechutné vtipy apod.). Příběh také není z nejdůmyslnějších, někdy si tato celovečerní variace na Glee dělá srandu ze své podstaty, záhy se však vytasí s její adorací. Co teda ve výsledku Pitch Perfect je? Body dolů za useknuté finále, body nahoru za sympatickou Annu Kendrick, kvůli níž je celý tenhle „muzikál z vysoké“ tak o dvě třídy koukatelnější. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná popová blbina s pěknýma holkama. Překvapivě jsem se slušně bavil. Anna Kendrick je roztomilá a Rebel Wilson správně trhlá, že ty tlusťošky jsou v ženských komediích vždy nejvtipnější. Doporučit film někomu bych se asi bál, ale kdo má rád filmy ze Střední/Vysoké a sedí mu styl hudby, problém by mít neměl. 75% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo výborné. Takhle má vypadat pořádné guilty pleasure aneb vše, čím by si Glee přálo být. Skvělá režie, scénář a herci. Kupodivu jsem si u coverů popových písniček nechtěla vystřelit mozek z hlavy. Skoro vůbec to nebylo kýčovité. Hlavní romantická linie funguje na jedničku. No a navíc to vzdává hold Breakfast Clubu! Co víc si člověk může přát? ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • V českém dabingu v momentě, kdy Chloe (Brittany Snow) učí Stacie (Alexis Knapp) choreografii, lze slyšet anglické „no“ místo českého „ne“. (Krocka)
  • Anna Kendrick raz strávila celé popoludnie trénovaním piesne “Cups (When I'm Gone)“ od Lulu and the Lampshade po tom, čo videla viral video na internete. Keď sa tvorcovia filmu dozvedeli, že to dokáže, požiadali ju, aby vystúpenie s pohárom urobila aj vo filme. (drtickaa)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama