Reklama

Reklama

Až po uši - Série 1

(série)
Česko, 2014, 7 h 35 min (Minutáž: 35 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Jitka Čvančarová, Hynek Čermák, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Jana Švandová, Lenka Krobotová, Jaromír Hanzlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (31)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii jsem viděl zhruba před pěti lety. Byl jsem tenkrát celkem ohromen, hlavně proto, že to mělo český původ. Teď se chystám na druhou sérii a chtěl jsem si jen letmo připomenout pár okamžiků z té původní. A zjistil jsem, že to nejde jen tak přeskákat a podíval jsem se na celé znovu. A překvapil jsem sám sebe, že nic nevyčpělo, a celé to opět působí jako takové malé osvěžení. Ve druhé polovině bylo mírné zpomalení a myslím, že se tam děj protahoval častějším lesbením. Ale jinak pořád úkaz, zvlášť když se podívám, co dobrého za těch pět let přinesla česká tvorba. Postřehnul jsem pár názorů, že seriál není o "opravdových" lidech. Já vím, ti jsou v Ulici a podobných skvostech. Takže já raději zůstanu u této pražské "utopie". Předem se smiřuji s tím, že druhá řada může být úpadek, ale co už, i takový je život. I z tohoto důvodu zatím první sérii zvedám ze 4* na 5*. ()

araBaraB 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Opravdu jsem se od srdce zasmála u každé epizody první série. Nejlepší byl Čermák s Polívkovou a Čvančarovou :) ()

jfaba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil jsem, že se u toho budu bavit. Skvělý J.Havelka, H.Čermák, samozřejmě A.Polívková... vlastně jsou tam všichni dobří a lepší než jsem čekal. Oddychovka, a zábavná. ()

Salvator 

všechny recenze uživatele

Vlastně se nejedná o nic mimořádného, ale první série má to "něco", co vás od začátku nutí podívat se na další díl. ()

desod 

všechny recenze uživatele

Z odstupem času hodnotím to že mi v hlavě zůstala lidskost a neotřelý seriál vymykající se zbytku české seriálové tvorby. Všechny příběhové linky se mi celkem líbily , vzrušení a vztahové očekávání bylo suprové a některé čvančaro línie nádherné ... ()

Reklama

Reklama