Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

LuccinyFilmy odpad!

všechny recenze uživatele

Heißen - jmenovat se. Heißen - jmenovat se. Tímto připomínám doby, kdy byl Šteindler vtipný. Teď je tomu naopak. Doufám, že Pan Máma bude pro českou televizní tvorbu představovat to nejhlubší dno (alespoň je předvídatelné) a už jej nic nepokoří. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Tento debilní seriál je jasnou ukázkou umělecké degradace, nebo počínající demence. Je to v podstatě jedno, neb pro diváka to znamená stejné. žaludeční potíže, noční můry a tak dále. Za mne obří odpad. ()

Huguette

všechny recenze uživatele

Podle ukázek je to jen sprostá vykrádačka,kopie irského sitcomu "Mrs. Brown Boys" Brandana O'Carrolla, který ztvárnil i hlavní roli Agnes Brown. Byla bych radši, kdyby u nás vysílali tento původní seriál a nepokoušeli se o kopii...to mi přijde ubohé. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to Helenu, když si vezme Nova sitcom a snaží se to udělat v Česku, tak to dopadá tak, že to stojí za hovno a divák se u toho pořádně nezasměje, jen pousměje. Viděl jsem první díl a možná ještě jeden zvládnu, ale při stejné úrovni více ne. EDIT: I po druhém díle se nic nemění, ale byl o něco vtipnější než první. ()

Bob14

všechny recenze uživatele

Pravě mám puštěnou telku a řikám si co to ku*va je větší sracka z českejch cit comu je snad uz jen helena. ()

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

Silně pochybuju, že to je něco, co vymyslela nova asi jako comeback. Po 1. dílu nebudu hodnotit, a vyjímečně tomu dávám ještě čas, předtím, než to budu hodnotit. Třeba překvapí, třeba ne. ()

boul 

všechny recenze uživatele

Hořká novácká soda, která má k sitcomu daleko asi jak cesta z Prahy do Blavy.. Šteindlerův humor, který byl kult je spláchnutej v nejhlubším kanále a 30 minutové hovínko, při kterém se zasmějete méně krát, než máte prstů na jedné ruce, nesměřuje k názvu "sitcom", ale bohužel sračka! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Šteindlerova horská dráha frčí už pouze směrem dolů a to bez jakéhokoliv použití brzd....ok, s tímto tvrzením mi nezbývá než souhlasit. Ale tahle (nebo tento) PanMáma (nebo PaníTáta) si zasloužil (nebo zasloužila) větší porci šance. Taky jsem zhlédl první díl a taky mi hlavou běželo něco ve stylu "to už si Šteindler děláš p...l", ale pijaněr vyděržal a dočkal se světlejších momentů. Pořád z toho byla cítí stará známá "Nováčina", pořád to nebylo to pravé britské, pořád se na hladinu drala potvora trapnost, ale.................. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

No já bych tomu dal i lepší hodnocení, pokud bych to porovnával pouze se standardní televizní produkcí, o které absolutně nemám dobré mínění. Oč debilnější je to než oblíbený Comeback? Tady jsem se aspoň občas zasmál. Co jiného taky čekat na naších televizních kanálech, než blbinu z kategorie D. Nicméně má to relativně vtipného Šteinlera a potřebnou hromadu debilních postav okolo pro jeho vtipy. Kupodivu je to nejméně o sto procent lepší než mnohem dražší Vinaři s hvězdným obsazením. Co víc chtít, když se člověk chce dívat na český sitcom. Upřímně, kdo by v podmínkách české kinematografie čekal nějaké Big Bang Theory... ()

1Legend1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedal bych odpad, kdyby to nebylo obšlehnuté, původní ale totiž není špatný, ale scénáristi si totiž nedali vůbec ale vůbec žádnou práci a česká verze je na chlup stejná jako originál...kdyby peložili originál, zachovali by si alespoň špetku soudnosti. 0% ()

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi tenhle styl humoru prostě nesedí, ale přišlo mi to trapné a hloupé. Čekám přesun z Novy na Nova Cinema a brzy poté úplné zrušení... ()

lxbch odpad!

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu jsem nepochopil několik věcí. Proč tu v popisu je napsáno komedie? Vůbec to není vtipný. Proš Šteindler hraje ženskou postavu (vím, že v originále to hraje taky chlap, ale tam to má jiné důvody)? A hlavně, proč by se někdo měl chtít na to dívat dobrovolně??? ()

anitae odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna...akorát mi to připomnělo jeden vtip: .... Manžel mě neustále zahrnoval dary. To je pěkný. Manžel mi daroval tehhle prsten, to je diamant... To je pěkný. Pak mě poslal na dovolenou do lázní do Maďarska. To je pěkný. Pak mi koupil Meďoura z Německa. To je pěkný. A co koupil manžel vám? Kurzy sebeovládání na Kladně - to je v Čechách... Ale moc vám nepomohly, viďte.. Náhodou pomohly...dřív jsem říkala:"Jdi do hajzlu..." ...a teď říkám:"To je pěkný..." ()

HonzíQ

všechny recenze uživatele

Viděl jsem toho asi pět minut a dokonale mi to stačí do zbytku života, ale je to zvláštní monstrum. Koncept sám je tak morbidně tupý, že se to tak nějak k vtipnosti přibližuje z druhé strany a místy jí i dosahuje, ta babka, co ji hraje Zdena Hadrbolcová, je docela skvělá... a pak se to otočí a jedním dechem vyblije něco tak zrůdně pitomého, že by se toho štítili i autoři hollywoodských parodií. ()

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný odpad plný fekálního a trapného humoru. Přiznám se, že jsem neviděl všechny díly, protože tohle se prostě nedá. Nemám rád humor postavený na vulgaritách a přiteplených hláškách. Pan Šteindler se zřejmě našel ve své orientaci. Seriál postrádá jakoukoliv vtipnost a je škoda času ho sledovat, pokud si nechcete přivodit žaludeční nevolnost. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně nemám ve zvyku hodnotit pořady které jsem neviděl ale tady udělám výjimku, protože tahle blamáž jinak než hodnocení odpad stejně dostat nemůže. Podívám se a pokud překvapí rád přehodnotím ale Štajner co ze sebe na každým rohu dělá buznu takovým tím vlezným oslizlým a nasíracím způsobem, který ztěžuje homosexuálům pobyt mezi heterosexuální populací, mě v roli babochlapa neoslní ani za milion. ()

Reklama

Reklama