Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 1

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (Cinemart)

(více)

Recenze (506)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Cela zapletka s dcerou nedcerou se mohla vyskrtnout, a namisto toho to trochu zkratit nebo vice vykreslit hlavni dejovou linii, pokud se to tak vubec da nazvat protoze byla dosti plytka a tak trochu na hanici uveritelnosti a unosnosti. Posledni vystrel byl super, tento dil uz tak super nebyl, ale 60% si nezaslouzi. 70% Za me a priste min vztahovych scen, pokud priste bude. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Strong guys don't hurt you. The weak guys do that. Strong guys always have little sisters. Or they want one. I don't know why, that's just how it is." ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl slušná oldschool kriminálka, tohle je slušná oldschool sračka. Na tom filmu je snad všechno špatně. Sotva se dá dohromady hlavní duo přestane bejt nakynutá titulní postava zajímavá a stane se z toho jedna velká nuda s debilním příběhem a záporákama který jsou odhalený v prvních 30 minutách takže celá ta vyšetřovací část po zbytek filmu nedává smysl neboť divák se žádnýho zvratu nedočká. Co je kolosální průser je postava otravný dcerunky která je nejenže zrůdně vypadající a zrůdně zahraná ale taky je ta postava tak otravná a špatně napsaná že jí budete přát kulku do hlavy od první scény kde se objeví. Teploušskej závěr filmu mě jen utvrdil v odpadovým hodnocení. ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

Tak takhle se Jack vracet vážně neměl. Koukám, že nejen pro mě bylo toto pokračování dost veliký zklamání. Ale co jsme mohli čekat ? První Reacher nastavil laťku až moc vysoko a málokdo mohl čekat, že tohle bude lepší. Akce samozřejmě super, ale film po 40 minutách působí nudně, bez náboje a postupně je jasný, že se žádný epický konec taky konat nebude ... až jsem se musel asi 3x nachytat s telefonem na netu. Jinak touhle rolí Tom tak trošku kazí ten mýtus, že si poslední dobou umí vybírat jen top filmy. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ne že bych byl vysloveně zklamaný nebo naštvaný, ale od Zwicka jsem přece jen čekal víc. Feeling parádní jedničky je pryč, děj je dost neoriginální (až béčkový) a nehrát v tomhle Cruise, tak si to spletu s nějakou novou Stathamovkou. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

U Toma Cruise jsem zvyklý na vysoký nadstandard.Dvojka Reachera je bohužel jen průměrný akční film a celkově je slabší než první díl.Příběh nezajímavý,hudba nevýrazná a překvapivě(což je u Zwicka nezvyklé) režijně průměrné.I přesto se na to dá koukat.Cruise je jako vždy v dobré kondici.Nechybí tu humor.A oko potěší půvabná Cobie Smulders. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Hodně podivná Cruisova srágora s prvoplánovitou stavbou scén na efekt pří úplné kastraci logiky. ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

"Nikdy nepodceňuj kouzlo laciných motelů." Na prvního Reachera, který by skvělým příkladem, jak by měl akční thriller vypadat, jeho pokračování už bohužel nemá. Příběh mne moc nezaujal, má sice docela dobré tempo, jenže mnohé vady na kráse. Třeba tu "otcovskou" linku, díky níž jsme do filmu dostali postavu poněkud otravné teenagerky, po které jsem fakt netoužil. Akce je tu také o dost slabší, ať už jde o zápasy nebo přestřelky a automobilovou honičku, která by se vyrovnala té výborné z předchozího filmu, tu taky nenajdeme. Přímo jsem nenudil, občas mě některé situace dost štvaly, občas jsem se ale i bavil, takže to budou nakonec slabší 3*. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila více. Tomuhle chybí šťáva a určité pasáže jsou také dost nudné. Tento počin bych přirovnal k novému Bourneovi, akce dobrá ale je jí poměrně dost málo a příběh oproti jedničce také nic moc. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Možná slabší než předchozí film, ale já se bavil. Díky kvalitní románové předloze stále nadprůměrný akčňák. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší než jednička ale 3* se mi zase zdaj málo. Trošku se to změnilo. Už se tam dějou takový ty přeplácaniny a zbytečně moc velikášství s konspiracema a podobně. Jinak furt na pohodu . ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Druhý Jack Reacher je klasika, ale nie v zmysle, že si na film o týždeň niekto ešte spomenie, skôr v zmysle, že všetko sme to už miliónkrát videli predtým. Samo o sebe, by to znamenalo, že išlo o mierne nadpriemerný akčný film, ale čo ma srdí, je, že na to využili môjho milovaného Reachera. Normálne mi lezie na nervy, keď niekto porovnáva film s knihou, ale v tomto prípade musím urobiť výnimku, lebo ak chcú autori vytrieskať peniaze z Reacherovho mena, mali by ho aj vierohodne stvárniť. Ešte aj to minimum logiky a dedukcie takých typických pre tohto túlavého veterána, ktoré boli použité v prvom filme, už v druhom pokračovaní nebolo vôbec. Povahovo mi Cruisov Reacher tiež nesedel s tým knižným a ani akčné scény neprebiehali tak, aby sa zhodovali s Reacherovým štýlom boja v knižkách. Cobie Smulders však stvárnila majorku chvályhodne, aj keď jej dialógy s Reacherovom boli zase diametrálne odlišné od tých knižných. Prekvapivo, scény s mladou Sam (hoci tiež pozmenené) pozdvihli film na slušný akčňák. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Něco mezi dvěma a čtyřma rudejma. Dvě za naprostou neoriginalitu a předvídatelnost, čtyři za tempo, díky němuž neni čas si uvědomit, že tohle už jsme tolikrát viděli. Takže bratru šedesát procent, ze kterejch se pro mě osmdesát stalo jenom proto, že ten film je v nejlepšim slova smyslu retro. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Reacher se dobře rozjede, pak ovšem narazí na svou dceru a začne dějově stagnovat a převádět ohrané motivy a dějové linky. I akce postrádá nápaditost a průměrná béčková zápletka film také nevytrhne. Zbytečné a nekvalitní pokračování. ()

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama