Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přestože první interdimenzionální kabelovka měla také vedlejší zápletku, tentokrát to není žádné klišé, a místo předvídatelného hřejivého ujištění, že se dva nejhorší rodiče v celém mnohovesmíru bezmezně milují, je tu Werner Herzog a jeho bezradný monolog o tom, jak lidé planety země milují své penisy. Pokud jsem považoval kabelovku v první sérii za nejslabší díl, a v této jsem ji byl schopný snést, vypovídá to myslím leccos o stoupající tendenci kvality seriálu. Epizody jako Total Rickall nebo The Ricks Must Be Crazy připomínají, že show ještě neskončila s vyvoláváním existenciální krize i navzdory svému nablblému humoru, zatímco přímočařejší díly upevňují „serióznější“ složku seriálu. Podle mě je to právě druhá série, během níž si Roiland a Harmon ujasnili, co je na Ricku a Mortym to nelepší, a začli podle toho tvořit. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přijde taková vyspělejší. Došlo i na nějaký příběh napříč sérií a humor mi přišel tak akorát. Prostě vše je podle mě super a to co jsem kritizoval v první sérii se zde vytratilo a velice zlepšilo. Krom 8. dílu, jsou všechny epizody na 5 hvězd a královsky jsem se bavil. I Rick už není takový humusák jak v první sérii. ()

Reklama

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u dalšího mnou milovaného seriálu, tedy u HIMYM (ano, nemohl by být odlišnější), i zde platí, že je druhé série tou nejlepší v rámci celého seriálu. Tvůrci už se totiž líp najdou, jsou si jistější a zároveň se zatím neprojevuje nic jako únava materiálu( i když ta pro mě není u obou seriálu tak hrozná jak pro jiné). A zkrátka a dobře je to skvělá a zábavná jízda, která mezi těmi deseti epizodami skrývá ty nejsilnější, v rámci celého seriálu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto okamžikem Ricka a Mortyho naprosto zbožňuju! Druhá série měla jen jednu opravdu špatnou epizodu, a to byla paradoxně ta s interdimenzionální televizí, která stála za prd už v první sérii. Jinak? Výtečná, inteligentní, nahláškovaná jízda, která se zase o dost víc odvázala ve vulgaritě a mnohdy přišla s až geniálně absurdními nápady. Pokaždé jsem se těšil i na potitulkové scénky. A to emocionální zakončení? Wow! Jde se na třetí štaci! ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, už se do toho dostávám víc a víc. Po první sérii, kterou jsem přijal spíše vlažně a úplně na větvi jsem z ní nebyl, přišla řada druhá a ačkoliv na plnou palbu to stále ještě nebylo, tak už se tomu Rick s Mortym sakra přibližujou. Prakticky každou epizodu jsem zhlédnul s pocitem, že mi v ní tvůrci naservírovali poctivě napěchovanou a ničím ošizenou porci nápadů, narážek, sci-fi tématiky a všeho dalšího, co činí z Ricka a Mortyho tak oblíbený a hlavně kvalitní seriál. A ano, samozřejmě že mi naplno nesedly všechny díly, ale z širšího vhledu beru druhou sérii za kvalitnější, konzistentnější a hlavně jsem si u ní poprvé připustil, že by ze mě časem přeci jen mohl být fanoušek tohohle šíleného animovaného dobrodružství jménem Rick a Morty. A to je asi to hlavní, ne? 80% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • V českém dabingu je slovo „uncertainty“ přeloženo jako „nejistý“. Jedná se nicméně o chybu, přesnější překlad by byl „neurčitý“, vzhledem k tomu, že se jedná o odkaz na kvantový princip neurčitosti (Heisenbergův princip neurčitosti), v angličtině „uncertainty principle“. (vojtaruzek)
  • Čtyřdimenzionální bytost je odkazem na časožrouty z novely amerického spisovatele Stephena Kinga „Časožrouti“ (u nás vydané v knize „Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady“). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama