Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (584)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak já obecný obdiv sdílet nebudu. Příliš mě tenhle počin za kulky nechytil. Za zmínku stojí příjemná scénka na zápasu amerického fotbalu. Zbytek byla nezáživná nuda s poměrně předvídatelným vývojem. Will mě zde nebavil, ačkoli mi obvykle příliš nevadí. Margot Robbie je sice hodna toho pověstného opření kola, ale erekci jsem z ní nezaznamenal během sledování jedinou. Děj, jak už jsem zmínil, je z mého pohledu těžce o hovně. Veškeré zápletky jsou hrozně nezáživné až debilní. Časové skoky napříč filmem působily maximálně trapně. Emočně je to neobvykle prázdný snímek. Snímek, který vsází na rádoby šokující scénky plné zvratů. Překvapí vás maximálně scénka první. Poté už podobné "super zvraty" prostě čekáte. Když se pokusím být hodný, tak zde snad 2 * zanechat dovedu. Nicméně, musím zde hovořit o obrovském zklamání a hodný výjimečně být nechci. Takže za hvězdu! ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Focus je zábavným heistovým koktejlem, který se nejlépe podává po minimu trailerů a obsáhlých synopsí. Romance tu stojí hlavně na tom, že je Margot Robbie ukrutně sexy, zlodějská část ale dupe na plyn i ve chvílích, kdy už si postavy povídají zbytečně dlouho. Nejpoctivější podfuk za hodně dlouhou dobu! (7/10) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám příliš v lásce podvodníky, kteří mi ukradnou při tenise z ruky raketu, při fotbale kopačky a při hokejovém zápase mi nenápadně odeberou suspenzor. Nic však nemám proti těm, kteří s lehkostí dělají z miliardářů milionáře. A Nickyho parťáci umí svižně přemísťovat zájmový materiál na ulici, v hotelu, na stadionu i v závodní stáji. Mne tedy hodně pobavili a i když poměrně rychle přišlo zjištění, že podfuk je úplně všechno, tak to ubralo pouze na dramatičnosti, ale pohodová zábava byla přítomna od začátku do konce. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Těžká nuda z ranku heist filmů, která ale nepočítá s divákem. Film se nesmyslně rozpadá na dvě části, přičemž úvodní polovina je tou výukou něčím zábavná, i když i zde je spousta zbytečně nudných a nudně zbytečných scén, ve druhé polovině je to pak již jenom nuda, kdy vlastně jen čekáme na závěrečné odhalení a exposé, ale musíme se prokousat tak pitomými scénami o ničem... Kdyby aspoň na té holce něco bylo, ale ten její velký zadek, tlustá stehna a nic moc kozy mne fakt nerajcovaly. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je vážně super vidět Willa Smithe po strašně dlouhé době v jeho staré dobré hláškující formě. Fakt už si mi chyběl, Wille. I na dalších frontách ale vládne spokojenost. Dostáváme totiž překvapivě hodně svižný podfukářský film, jichž je v současnosti jako šafránu. Některé scény jsou navíc až překvapivě nápaditě a výtečné vypointované (scéna na fotbale nemá chybu). Jen škoda, že v druhé polovině jsou podfuky nahrazeny zcela normální romancí, která úvodní hodinku malinko poškozuje. Jelikož to však mezi Willem a nehorázně sexy Robbie skvěle jiskří, dá se to snadno prominout. Příjemné překvapení. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • V čase 06:34 má Jess (Margot Robbie) opřenou ruku o stůl, v následujícím střihu však má obě ruce v klíně. V dalším střihu si hraje s prstýnkem v ruce a poté následuje střih, kdy má obě ruce položené na stole. (Iveet)
  • Když byla do role Jess obsazena Margot Robbie, Will Smith (Nicky) a jeho manželka Jadoa ji googlovali. Když viděli její fotky, poslala prý manželka Willa rovnou do posilovny. (TotalFilm.cz)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama