Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 8

Recenze (261)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Padouší trilogie byla završena se ctí a i když jde stále o zábavný animák, nelze si nevšimnout, že jde již o méně nápadité a méně hravé pokračování, než v minulých případech a chvílemi film vypadá unaveně a nápadově vyčerpaně, skoro až prázdně, ale naštěstí na každý takový moment následuje povedený vtip, který situaci zachrání, ale přesto nedokáže tyto slabiny z paměti zcela vymazat. I přes rozpaky převládají pozitivní dojmy, které jsou umocněny tím, že jde o třetí díl v sérii, které u jiných značek dopadají znatelně hůře. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou malinko lepší průměr a tenhle je už pouze jen průměr. Gru po Vektorovi a El Machovi schytá dalšího protivníka, uvíznutého v osmdesátých letech. Příjde mě že zatímco jiné animované série mají tendenci neustálého růstu a nabubřelosti. U Universalu a jejich animované divizi jdou na to přesně naopak. Dobře vědí, že Mimoněma trefili zlatou žílu a tak je nic nenutí k navyšování rozpočtů a skoro bych řekl, že na každém dalším fimu šetří více a více. Trojka je opět tedy prakticky to stejné co minule. Gru má svoje holčičky, ty mají své problémy, nakonec se jako rodina ještě více všichni stmelí a jsou u toho i Mimoni. Mimochodem bratr Dru je hodně těžko stravitelný a klidně bych jej nominoval na nejotravnější postavu ever. Viděl jsem rozhodně horší animáky a v minulosti i určitě lepší. Tohle je takový neškodný průměr. 55% ()

Reklama

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování animovaného snímku Já, padouch se nese ve stejném duchu jako předešlé díly. Nechybí tu bláznivé skopičiny Mimoňů, které potěší hlavně malé ratolesti, jednoduchá zápletka, ale také svižné tempo a vydařená animace. Série filmů Já, padouch se ani náhodou nepřibližuje těm nejlepším snímkům od Pixaru, nicméně všechny díly včetně spioffu Mimoňů si na nic nehrají a servírují dobré příběhy, které děti zaručeně pobaví a dospělé neurazí. Což se cení. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tady uz nam sla kvalita krapet dolu. Ne, ze by prvni dva dily byly nejakej komedialni vrchol, ale clovek se tak nejak bavil po celou dobu. Tady uz se proste vari z vody, osvedceny fory se opakujou, novy moc nefungujou, takze se da zasmat jen obcas. Ale jako takova oddechovka na jedno skouknuti to porad jeste obstoji. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že celej sérii Ja Zloduch pomaly ale iste dochádza dych. Už nemá čo nové povedať, a to ani detskému divákovi. Z tohto pohľadu je to síce stále dostatočne zábavné a detsky lákavé, no dospelý divák sa už začína trochu nudiť, aj keď grafická stránka je opäť výborná a Mimóni očarujúco roztomilí. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (11)

  • Film mal premiéru na Annecy International Animated Film Festival vo Francúzsku 14. júna 2017. (LuiCJ)
  • Steve Carell v tomto snímku nadaboval rovnou dvě postavy a to postavu Feloniuse Gru a jeho bratra Dru Gru. Zajímavostí téže je, že v dabingu tyto postavy také nadaboval jeden herec a to Jiří Lábus. (P. J. D.)
  • Nev Scharel nahradila Elsie Fisher s hlasom pre dievčatko Agnes. Je to preto, že Fisher prechádzala pubertou a tak bola už "stará" pre túto úlohu. (LuiCJ)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama