Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

192 mega celosvětově za první víkend... pěkný... pokud to bude trvalka, může z toho být takových 800 mega...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

javak810i ** Přiznávám se, že první dva díly (ani samostatné Minions) jsem zatím neviděl, měl jsem je ale zafixované jako fajn a vtipné animáky pro celou rodinu a proto jsem se na projekci nové trojky celkem těšil. Ovšem po odchodu z kina musím říct, že jsem zklamán. Nevím čím to je, jestli jsem šel na film se špatnou náladou a nebo jsem na tenhle typ animáků už moc starý, ale Despicable Me 3 mi nepřišel ani moc zábavný, ani moc vtipný. Třeba v porovnání s jiným animovaným filmem pro děti - Zootopia, který jsem viděl nedávno, se to kvalitou nedá srovnat. Celkově lepší 2* a popravdě moc motivace zhlédnout první dva díly po tomto ani nemám. // Proc je mi do smichu? :D

Uživatel filmfanouch smazal svůj příspěvek.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

To zamykání hodnocení když jsou filmy v kinech pro veřejnost pomalu týden před oficiální "premiérou" je značně retardované.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Selev

Selev (hodnocení, recenze)

thomasnikrs

Dobrý den i Vám. Vyčkejte pár dní. Byl jste na předpremiéře. Hodnocení se spustí až v momentě premiéry. Tak se tady nezapomeňte stavit a ohodnotit ;-)

thomasnikrs

thomasnikrs (hodnocení, recenze)

Dobrý den.. proč nejde hodnotit a psát komentáře..?? V neděli jsme s dcerkou film viděli v Cinestaru v JIhlavě na dětském dni... a moc se nám líbil...:-)

na příspěvěk reagoval Selev

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Mikarda smazal svůj příspěvek.

Simpsnovi

Simpsnovi (hodnocení, recenze)

Doufám že já padouch 4 někdy vznikne i když je pravda že to vlastně určuje úspěch trojky :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Trailer byl super, hlavně pokud bude nový záporák poslouchat old school písničky, tak se já osobně mám na co těšit :).

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Trailer i přesto že má klasickou délku, toho moc neukázal. Zatím těžko říct, jaké to bude.

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Mahoney.

Mahoney. (hodnocení, recenze)

jéééj super, bude trojka, momentálna sa strašne teším na Minions, a na toto ešte viac! :) rozprávky vôbec nemusím, toto je asi jediná :)

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Uživatel JORDY smazal svůj příspěvek.

JORDY

JORDY (hodnocení, recenze)

Universal oznámil, že Despicable Me 3 bude vydán v červnu 2017. Film bude pokračováním Despicable Me 2 , který viděl fantastických $935 millionů. Nedávno také bylo oznámeno, že vznikne spin-off s názvem Minions, který je v současnosti ve výrobě a bude mít premiéru v roce 2015.
Universal také oznámil , že animovaná verze na velkém plátně Dr. Seusse How The Grinch Stole Christmas bude uvedena v listopadu 2017.

na příspěvěk reagoval ruzenka

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama