Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Recenze (269)

Chundys 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho trapného začátku, tak to bude i příjemná rodinná komedie česká :-). Kadeřávková zahrála hezky :-), přesně předvedla většinu těchto náctiletých dívek, které se opravdu tak asi chovají, stačí se kouknout na dnes již v módě nějakou takovouhle mladou yuotuberku a hned si uděláte obrázek, že asi není něco v pořádku :-). Možná se na to někdy kouknu znova :-) ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to trefil v TV. No, báječný dokumentární film. Ne, nezbláznil jsem se ani nejsem robot, jen se bavím obrazem nynějších mlaďochů ehm mlaďošek. Samosebou je to klasika - filmaři/scénáristé se dostali na vesnici, byli na větvi z křupanů (kteří jezdí na traktorech) a nastínili jim jak vypadá opravdový moderní svět! **** Nadchla mě Dívka na koštěti - hraje myslím pořád stejně, ale pořád je to příjemné. P. Řezníček byl rovněž dobrý akorát dcerušce měl jednu natáhnout hned na úvod. Fakt nejsem macho, ale některé situace holt vyžadují příslušná řešení. Podruhé bych to fakt nechtěl vidět. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nafrněná blondýnka Viktorie alá Paris Hilton v pubertě vychovávaná v luxusu se po smrti své matky nastěhuje k otci o kterém neměla ani tušení a který bydlí na vesnici. Jak tohle může dopadnout. Růžový život v konfrontaci s vesnickým buranstvým a obyčejností dá oběma pořádně zabrat. Podaří se jim však najít si cestičku k sobě? Zajímavý námět zpracovaný ryze počesku. Vše je bráno vážně a tak i humor skládající se převážně z hlášek je jen na odlehčení a uvolnění. Dospělý divák musí skřípat zuby nad chováním oné dívenky, neboť takového rozmazleného fracka aby jeden pohledal. Anna Kadeřávková ji ztvárnila úžasně a hlavně přesvědčivě. Příběh je napsán skromně a však z ohromným důrazem na odlišnost oné lidské nátury. Snímek v jistém smyslu vyznívá i jako pohádka i jako rodinný film. Několik věcí zdá se tu být nadnesené, ale bez toho by to asi ani nebylo ono. Na české poměry neobvyklý filmový počin, který se zachováním typického češství nevyznívá zrovna nejhůř. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Práv polovica filmu sa drží silnejšieho priemeru, avšak druhá polovica (ktorá je pre mňa milšia) už stráca dych. Jednoducho niektoré scény nie sú dotiahnuté do konca a tým pádom to nechá nezmazateľné chyby na celom snímku. Každopádne však klobúk dolu pred Annou Kadeřávkovou, ktorá svoju úlohu zvládla takmer bezchybne. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem věděl, že to bude velký nápor na mé nervy. Pak dobrou hodinu mě pravá ruka svrběla, jak jsem měl chuť každou chvíli prolískat toho rozmazleného a nevychovaného spratka. Předvídatelný děj pak přišel do fáze, kdy se hrany mezi otcem a Viktorkou začínají obrušovat a nakonec nepřekvapivě se z nesnesitelné dcery stane docela sympatická holka. " Andílek" je alternativou Troškovým Babovřeskám. Dialogy jsou kultivovanější, vtipy lepší a méně trapné. Tato komedie jistě nepatří mezi skvosty, ale na rozdíl od těch Babovřesk jsem se na konci nestyděl a necítil se uražen. P. S. Adam Mišík svému otci moc dobrou reklamu neudělal (tedy ne, že by ji Vladimír potřeboval). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli přímo andílka, ale něco na nervy to rozhodně chtělo! Mohl by mi někdo zasvěcený prozradit tajemství, proč se ještě v dnešní době točí podobné "taškařice"? Ani Troška ani rak....možná zkusit trochu zariskovat a pojmout to stylem americké středoškolské vaty ala mladá Amanda Bynes nebo Lindsay Lohan - to sice také nejsou žádné osmé divy světa, ale člověk alespoň ví na čem je. U podobných tuzemských rádoby lidových komedií (a je jedno zda jde o celovečerní film nebo například televizní seriál) mi na první dobrou naskakuje jednoduchá otázka: "jaká sorta obyvatelstva nalezne při sledování uspokojení?". Dokážu pochopit, že někdo ujíždí na Slunci, senu.., reality-show, Hřebejkovy nebo třeba nekonečných seriálech....ale kdo přesně je cílová kategorie podobných "veleděl"? Potom je mi líto herců, které mám jinak v oblibě jako Rybové nebo Vladyky, kteří také platí složenky a musí překousnout přítomnost "vtipných strejdů" Knora či Jablonského. ()

GlamourCat odpad!

všechny recenze uživatele

Prostoru na všelijaké situace jak tragické, tak komické tam bylo strašně moc. Nic se ale nestalo, k žádnému zvratu nedošlo, žádná situace se nedořešila a prostě se jedna šílená extrémní strana skamarádila s druhou a pak už bylo všechno fajn. ()

TheSompeque 

všechny recenze uživatele

Je to česká komedie. Není třeba více říkat. Prdelsvírající dialogy byla bolest poslouchat. A ani cameo Vojtaana to nezachránilo. ()

chrispe odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně vážně přemýšlím nad tím, jak na tento film mohl někdo sehnat peníze. Člověk by se mohl celkem obsáhle rozepsat, co je na tom filmu blbě, včetně hlavní hrdinky, ale co je úplně nejhorší, je celkově scénář a dialogy. To je prostě peklo. A to za scénářem stojí celkem čtyři... ČTYŘI!!!!... lidi. To se fakt alespoň jeden nemohl pochlapit a říct: ,,Lidi, konec hraní si na kretény a teď pojďte psát vážně a hlavně líp." ()

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Témat a nápadů dostatek, ale zpracování často napůl cesty nebo povrchně uchopené. Kladně hodnotím snahu alespoň některých (naštěstí vesměs ústředních) herců o tvorbu "atmosféry". I když ve výsledku film působí na první pohled dojmem tuctového českého seriálu "de nos jours", je v něm na pohled druhý přeci jen něco navíc. Něco, co pohladí na duši. Což rozhodně nelze říci o "květnatých" projevech Jarmila a Jiřiny... ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Koukám, že oproti včerejšímu celkovému hodnocení spadnul průměr pod 40%. Až tak dramaticky bych to neviděl. Neuchvátí ale ani neuškodí. Film musel být v kinech pěkný propadák, protože přeskočil posloupnost a místo na DVD šel rovnou do televize. A zde je další problém. Zasraná dávka debilních reklam (asi 40 minut!). Reklamy zabraly asi 40% z délky filmu, nebo 30% z celkového vysílacího času. Je toto normální, dělat si takovou velkou řiť z diváka? To rozhodně nepřidalo na dojmu z filmu. Ať si TV omílájí, že musí žít z reklam, ale pak ať si na své krávoviny čumí sami. Pro film kino, DVD nebo kouknout na starý francouzský film na ČT. K Andílkovi mě přivedly právě velké rozdíly v hodnocení a statut cz film. Ve filmech se logice většinou leccos odpouští, ale rekonstrukce domu zde proběhla opravdu rychle. Naopak teenage kontakt s okolím a dávání na vědomí, že žiji, pouze přes net, bylo dost in. Téma příběhu nebylo nic nového, ale bohužel některá zahraniční zpracování vyzněla lépe. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Od začátku filmu jsem si říkal, jestli to má cenu se dívat, ale nakonec jsem to zvládl a alespon na závěr jsem se tak nějak v klidu dodíval. Celé to vypadá, jak prodložená epizoda nějakého dnešního seriálu. Na odpolední odpočinutí bez nutnusti přemýšlet se to dalo, ale stačilo jen jednou. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Toto mohla být výborná komedie kontrující venkovský projev s tím městským. Ale ani takové hvězdy jako Řezníček, Vladyka či Rybová to nezachránili. Herčíková se mi zdá role od role nesnesitelnější a o "objevu roku" Mišíkovi ani nemluvě :D. ()

BaruM 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšila vzhledem k hercům, které mám ráda (Latinák, Vladyka, Řezníček..). Neočekávala jsem nic složité, chtěla jsem se jen pobavit u milého filmu. Vypadalo to, že mé přání se splní, ale bohužel mi na filmu něco překáželo. Já sama jsem ještě teenager, ale přišlo mi to až moc uhozené, a cítím hodně smíšené pocity.. ()

Reklama

Reklama