Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní direct to video akční sci-fi se sympatickými herci. Potěšilo mě především obsazení Thomase Janea a Johnathona Schaecha. Akční scény jsou dynamicky natočené a člověk se v nich bez problémů vyzná. Dobrá je i hudba a výprava. Willis v záporné roli neurazil a zcela evidentně přišel zinksovat svůj tučný šek za pár dnů natáčení. Celkově příjemný oddychový film na deštivé odpoledne. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ucházejícně natočená sci-fi á la Westworld (akorát se tu honí uprchlá robotka "venku", tzn. mimo izolovanou část města, v níž se můžou platící návštěvníci beztrestně, rozuměj zločinně, vyřádit) mě vyloženě zklamala až svou závěrečnou, béčkově urychlenou a morálně pochybnou čtvrthodinkou (SPOILER: aneb hromadné mordování lidské ochranky zlotřilé VICE společnosti i zvrhlých hostů jest tím jediným spravedlivým prosazením androidí rovnoprávnosti, že?). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"To nebylo špatné na robota." YES! taková hláška na závěr se vždy hodí. Brian A. Miller, kamarád Bruce Willise se podíval na Ostrov a napadlo jej že by mohl natočit nový film o umělých bytostech. Zpočátku solidní atmoška, která se ovšem s blížícím se koncem totálně rozpadá. Závěrečné akční inferno v bude VICE budiž jasným důkazem. Tentokráte to máte za 40%, pane Miller. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi mozkovýplachová devadesátková sci-fi béčka, tak tohle by se vám mělo zatraceně líbit. Vice si nehraje na žádný výpravný sci-fi velkofilm jako sračky typu Elysium a přitom je mnohem zábavnější. Všechno je jak má být - zápletka je krásně jednoduchá, děj příjemně odsýpá, hlavní klaďas (Jane) je hláškující oldschoolový beztechový retro týpek (připomněl mi Russellova Plisskena), hlavní záporák (Willis) je slizký, záludný a bezskrupulózní hajzl jdoucí za svým cílem přes mrtvoly, žoldáci hlavního záporáka i se supermoderními zbraněmi neumějí vůbec střílet, takže hlavní klaďas je v klidu jednoho po druhém sundavá svým oldschoolovým kvérem i přes jejich neprůstřelné vesty, sem tam na nás spiklenecky mrkne nějaká odkazová hláška (já na konci zachytil dvojku Aliena a Matrix)... Ale porouchanou umělačku mohla hrát nějaká jiná herečka a tvůrci mohli víc využít potenciálu její postavy po upgradu, šikovný scénárista by s takovým zázrakem (uprgadovaná všehoschopná sexy androidka) dokázal udělat divy; no ale možná bude dvojka. Každopádně pohledný a příjemný mozkový klystýr! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)
  • Charlotte Kirk osobne obsadil do filmu Randall Emmett a režisérovi Millerovi ju doslova vnútil, hoci ten chcel nejakú kvalifikovanejšiu a známejšiu herečku. Emmett ju potom pretlačil aj do iných filmov, ktoré neskôr produkoval. V roku 2019 sa potom prevalil škandál, keď unikli textové správy dokazujúce, že už v roku 2013 bývalý predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara sľúbil Kirkovej herecké roly výmenou za sex. Kauza sa vyriešila mimosúdne a Tsujihara nakoniec z funkcie odstúpil. (Arsenal83)

Reklama

Reklama