Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ďalšie akčné C-éčko od Briana A. Millera v úlohe s Bruceom Willisom. Mám pocit, že Miller musí na Willisa vedieť nejakú poriadnu zákernosť, že mu neustále lezie do jeho filmov, inak si jeho účasť v týchto lacných, podpriemerných počinoch neviem vysvetliť. Vice je len amatérskou verziou Islandu a I, Robot, ktorá síce opäť zvyšuje svoju atraktivitu účasťou Brucea Willisa, ale ten tu má zase len úplne nepodstatnú úlohu. Nápad síce Vice má, aj keď vykradnutý z iných filmov, a tá myšlienka o komplexe s androidmi, kde ľudia chodia páchať akékoľvek zločiny a zvrátenosti nie je vôbec na zahodenie. Technická stránka je na podobný film taktiež bez problémov znesiteľná, ale to je tak všetko. Problém je ten, že Vice by sa chcel (nevhodne) hrať na inteligentný film, pritom je to obyčajný akčňák bez hlbšieho zmyslu. Brian A. Miller je obyčajný kazisvet, ktorý nevie režírovať a tak ani len tá akcia nie je v jeho podaní nijako pútavá. Z blondínky v hlavnej úlohe nikdy akčná hrdinka nebude, jej pokusy o beh na podpätkoch sú vyslovene na smiech, profesionálne komando ktorú ju ma zneškodniť sa z milióna výstrelov nevie trafiť ani raz a celé to je zase raz bez jediného zaujímavého momentu. Oproti Vice vyzerajú aj Willisovi Surrogates ako najkvalitnejší sci-fi film storočia. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle filmu odebralo všechno nesmyslné střílení všemi nesmyslnými zbraněmi, nezbude v něm ani třetina takzvaného děje. Další z řady ultimátních důkazů o tom, že lidský mozek lze pomalu, ale jistě vymýt filmem, a že i lidé s filmem vymytými mozky budou natáčet další takové vymývací filmy. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro mě nepochopitelné hodnocení! Samozřejmě, že se vše kolem Vice nafukuje skrz Bruce a svým způsobem, on má být právě to skutečné tahadlo filmu, ale no tak... To už tady bylo tolikrát. Nekoukejme na to, že tam hraje Willis, podívejme se na příběh a myšlenku filmu. Není to originál, už to zde bylo. Ale je to podané zase trochu jinak, Jane je nekompromisní fízl a obsazení mladé Ambyr do role umělé, taktéž určitě nebylo špatné. Navíc Bruce jim skvěle sekunduje. Je to svižné, krátké a hlavně to má děj. 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Bruce Willis má odmakáno, chce být víc s rodinou, tudíž mu laciné produkce vyhovují. Vyžadují od něj minimum úsilí, natáčení probíhá rychle, producenty uspokojí málo, plešatá Willisova hlava na plakátu zachrání mnohé. I tady platí, že se před kamerou objeví jen párkrát, moc se nesnaží a akci přenechává druhým. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Charlotte Kirk osobne obsadil do filmu Randall Emmett a režisérovi Millerovi ju doslova vnútil, hoci ten chcel nejakú kvalifikovanejšiu a známejšiu herečku. Emmett ju potom pretlačil aj do iných filmov, ktoré neskôr produkoval. V roku 2019 sa potom prevalil škandál, keď unikli textové správy dokazujúce, že už v roku 2013 bývalý predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara sľúbil Kirkovej herecké roly výmenou za sex. Kauza sa vyriešila mimosúdne a Tsujihara nakoniec z funkcie odstúpil. (Arsenal83)
  • The AV Club v online recenzii uviedol, že film je „mizerný a neumelecký spôsobom, ktorý je pozerateľný a hoci herecký prejav Thomasa Jane nie je presvedčivý, je zábavné sledovať bizarné manierizmy, ktoré sa dajú porovnať s nekonzistentnými výkonmi Garyho Buseyho“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama