Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná variace na Blade Runner ukazuje, že na rozpočtu až tak nezáleží. Svižné sci-fi, které táhnou hlavně honičky a přestřelky. Je fakt, že běhání mesi střelami postavám jde, na druhou stranu Willisova armáda střílí většinou od boku, tudíž strefit se nebude jen tak. Solidní vizuál a dobrá hudba. Thomas Jane tu ještě více vypadá jako klon Ch. Lamberta a A. Childersová je rozkošná Barbie. Poslední záběr mě potěšil, páč stvrdil mé tušení. S ohlédnutím lze připustit, že Willis začal mít první zdravotní potíže. Zajímalo by mě, kolik z těch, co mu v dalších letech nevybíravě nadávali, se mu v duchu omluvilo. Jinak pohodová jednohubka. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k produkci, jménu režiséra a obsazení by se dalo od Vice očekávat laciné, hloupé a jen s velkou dávkou tolerantnosti snesitelné béčko, ovšem čest výjimkám, které právě tato podívaná opravdu nečekaně reprezentuje. Každopádně hlavní zásluhu na tomto mém pozitivním dojmu z Vice má její zápletka, o které si dovolím dokonce tvrdit, že by byla skutečně vhodná i klidně pro nějakou velkoprodukci s nějakou megastar v hlavní roli, jelikož se dá označit za opravdu nápaditou, svižnou a obsahově výraznou, a které ubližují právě jen výše zmíněné ohledy, tedy produkce, což se projevilo především na efektech a vizuálu, dále režisér, který si příliš nedokázal poradit především s akcí a vlastně i s celkovým zpracováním, no a samozřejmě ani herci tomu zrovna moc nepřidali, kdy hlavně představitelka ústřední hrdinky je herecké poleno první třídy, Thomas Jane s tím pačesem na hlavě pak též nepůsobí úplně sympaticky, Schaech je tu jinak těžce nevyužitý, a co se týče přítomnosti Willise, tak on je tu opět jen jménem do titulků, které by mělo sice být lákadlem, ovšem v Brucově případě bych řekl, že to má spíš už zcela opačný efekt. Navíc je i škoda, že ten film není opravdu v žádném ohledu nějakým způsobem výraznější, ať už krvavou, či nekompromisní akcí, případně třeba temnou, syrovou atmosférou, prostě je to taková jalovina, kterou tvůrci nedokázali nikterak ozvláštnit. I přesto všechno ale musím zopakovat, že ta zápletka mě zkrátka fakt oslovila, měla spád, ne úplně předvídatelný vývoj, bavil mě i drsný hudební doprovod, takže i když se tedy pořád jedná o skutečně nefalšované, laciné béčko, tak nabízí něco, co jí zásadním způsobem vytahuje z matného dna. ()

Reklama

FaceMan odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné čo som zistil je, že za chvíľu si môžem vyrobiť aj psa ktorý je už dávno po smrti. Ale aby po ňom nešiel útulok tak ho budem musieť poslať do tajnej krajiny (watch dogsaby), kt. si ale nalepím na nástenku. To preto lebo keby náhodou niekto prehľadával môj byt, aby vedel kde má ísť. To je život nedoprajú mi mať ani robota psa. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všetci od Vice čakali proste "více", no nakoniec škandalóznejší film snáď nevyšiel za posledných 20 rokov. Námet zrejme ukradnutý, bola podaná aj žaloba. Producent Emmett si do filmu dosadil ženu Ambyr Childers a milenky, hoci hrať nevedia, ale veď sú to len androidy, tak čo tam po hereckých kvalitách. A keď žena prišla na to, že je len súčasť háremu, tak prišlo k rozchodu, potom rozvodu a neskôr sa prišlo na to, že Emmett vlastne bežne dosadzoval herečky do rolí za sex, pričom taká Charlotte Kirk dostávala roly len preto, že ona šukala ešte vyššie - rovno z šéfom Warner Bros. No proste holývúd bez "v". Samé mrdačky, ktorá má väčšiu dieru, tá hrá, a potom vznikajú takéto zabudnteľné ukradnuté zlátaniny. Bruce Willis našťastie tiež už na túto rolu zabudol. A inak - bol strašne tvárovo kamenný. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bruci, Bruci, Bruci, že se na to nevykašleš a nejdeš radši do důchodu. Expendables 3 odmítneš z finančních důvodů a upíšeš se radši na takovou kravinu? Nechápu tě, ale tohle do kvalitního snímku má hodně daleko, akce občas docela dobrá, ale nebylo jí tolik. Nápad Vice má, jen ho uskutečnit, mohla z toho být slušná podívaná. A je z toho jen nuda a šeď, škoda .. 4/10 = 45% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • The New York Times napísal, že film „nemá absolútne nič, čo by sa dalo odporučiť“. (Arsenal83)
  • Charlotte Kirk osobne obsadil do filmu Randall Emmett a režisérovi Millerovi ju doslova vnútil, hoci ten chcel nejakú kvalifikovanejšiu a známejšiu herečku. Emmett ju potom pretlačil aj do iných filmov, ktoré neskôr produkoval. V roku 2019 sa potom prevalil škandál, keď unikli textové správy dokazujúce, že už v roku 2013 bývalý predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara sľúbil Kirkovej herecké roly výmenou za sex. Kauza sa vyriešila mimosúdne a Tsujihara nakoniec z funkcie odstúpil. (Arsenal83)

Reklama

Reklama