Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně velký průser a já jsem přemýšlel o nějakém ještě horším hodnocení. Že už jsem moc možností neměl... Bruce Willis odmítne třetí "Expendables", protože mu nedali dost peněz, pokud je to pravda, a pak hraje v tomhle sci-fi, kde se o technologiích jenom mluví, ale ve skutečnosti robota ani na chvíli neuvidíte. Strašné dialogy, nablblá zápletka, no děs a hrůza. ()

FaceMan odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné čo som zistil je, že za chvíľu si môžem vyrobiť aj psa ktorý je už dávno po smrti. Ale aby po ňom nešiel útulok tak ho budem musieť poslať do tajnej krajiny (watch dogsaby), kt. si ale nalepím na nástenku. To preto lebo keby náhodou niekto prehľadával môj byt, aby vedel kde má ísť. To je život nedoprajú mi mať ani robota psa. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná variace na Blade Runner ukazuje, že na rozpočtu až tak nezáleží. Svižné sci-fi, které táhnou hlavně honičky a přestřelky. Je fakt, že běhání mesi střelami postavám jde, na druhou stranu Willisova armáda střílí většinou od boku, tudíž strefit se nebude jen tak. Solidní vizuál a dobrá hudba. Thomas Jane tu ještě více vypadá jako klon Ch. Lamberta a A. Childersová je rozkošná Barbie. Poslední záběr mě potěšil, páč stvrdil mé tušení. S ohlédnutím lze připustit, že Willis začal mít první zdravotní potíže. Zajímalo by mě, kolik z těch, co mu v dalších letech nevybíravě nadávali, se mu v duchu omluvilo. Jinak pohodová jednohubka. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle filmu odebralo všechno nesmyslné střílení všemi nesmyslnými zbraněmi, nezbude v něm ani třetina takzvaného děje. Další z řady ultimátních důkazů o tom, že lidský mozek lze pomalu, ale jistě vymýt filmem, a že i lidé s filmem vymytými mozky budou natáčet další takové vymývací filmy. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní direct to video akční sci-fi se sympatickými herci. Potěšilo mě především obsazení Thomase Janea a Johnathona Schaecha. Akční scény jsou dynamicky natočené a člověk se v nich bez problémů vyzná. Dobrá je i hudba a výprava. Willis v záporné roli neurazil a zcela evidentně přišel zinksovat svůj tučný šek za pár dnů natáčení. Celkově příjemný oddychový film na deštivé odpoledne. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Do hlavnej ženskej roly sa mohlo dostať niekoľko známych herečiek, ale producent Randall Emmett obsadil do hlavnej úlohy svoju vtedajšiu manželku Ambyr Childers, no zároveň najal niekoľko svojich "tajných" mileniek, ktoré mali na prstenníku iniciály „RE“. Ešte počas natáčania sa 6-ročné manželstvo rozpadlo, Emmett požiadal v apríli 2015 o rozluku a Childers podala v roku 2017 žiadosť o rozvod, ktorá bola v tom istom roku zavŕšená. O Emmettových praktikách neskôr informoval 29. júna 2022 LA Times, ktorý ho obvinil, že ponúka ženám filmové úlohy výmenou za sex. (Arsenal83)
  • Variety označilo Willisa za toho, ktorý „mohol urobiť film zábavným, no na miesto toho bol on sám nudným“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama