Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film - asi podobně jako ten Bessonův. Že si tady Bruce Willis moc nezahraje, to je asi všem jasné při takhle levné produkci. Jenže ono to není ani tak zábavné, aby člověk nepřemýšlel na logickými dírami. Např. jak to, že nikdy nikoho nenapadlo taky si pořídit ostré náboje na lidi, nejen roboty, jak ta selekce byla hlídána? Nebo jak to, že cvičené komando se supernovými sapíky nedokáže při přímém výhledu shora sejmout holku? Případně se nechá odkráglovat umaštěným poldou s revolverem? A to komando nemá neprůstřelné vesty? A proč je jeden z hrdinů tak obezřetný okolo toho, aby je nevysledovali, a přitom si dá na nástěnku div ne nápis Míříme sem? Proč, když se něco odehrává ráno, najedou je u jiné postavy večer? Protože večer se auta víc lesknou a kaluže lépe odrážejí noční oblohu a neony světel? Běháte po tajné budově se sapíkem, a nikdo si vás nevšimne? jinak ta závěrečná hláška je sice ve stylu Kurta Russella, ale tenhle herec na to fakt nemá charisma. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Takový neškodný vejplachový béčko na jedno až dvě použití. Film samotnej není po technický a zčásti ani po příběhový stránce špatně zpracovanej, ale... Právě, že jenom zčásti. Jinými slovy místy si to hraje až moc na inteligentní film, kterým to zrovna moc není. Příběh se prostě místy snaží tvářit rádoby hrozně složitě a to asi jenom z důvodu aby zakryl fakt, že je to spíš taková neškodná ptákovinka bez nějakýho hlubšího smyslu. Každopádně Willis si svůj part odbude opět postáváním před kamerou odříkáváním dialogů a místy se tváří celkem jako hajzl. No nic moc asi něco jako v The Prince, ale na druhou stranu lepší takový role, než další kurvení klasiky Die hard. No a Jane je standartně zábavnej. tohohle týpka celkem můžu. Hraní mu sice moc nejde, ale je to sympaťák a svoje si odvede. Takže celkově taková nevinná kravinka na slabší 3* a k tomu 50% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jestli kvůli tomuto Bruce vypustil třetí Expendables, tak je idiot. podprůměrná ptákovina s logikou chování postav u dna... (ta obří mapa Sv. Heleny na nástěnce mě dostala) plus jednoduchost děje místy hraničící až s idiocií. Výsledek požadavku "chci upgrade" mě rozesmál až jsem se rozkašlal (mám angínu, ale to můj smysl odhalit debilní film nesnižuje). Neříkám že celková myšlenka je úplně zlá. Je jen zoufale zle a lacině uchopená. To co předvádí Willis hraničí s drzostí (opravdu si myslí, že tohle je role kterou diváci stojí, nebo mu šlo jen o prachy?) a Thomas Jane vypadá divně... jo... tváří se jako drsňák a střílí líp než členové vycvičeného komanda, ale Punisher to už není... (a Ambyr Childers byla tak příšerná, že ani nestojí za zmínku). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro mě nepochopitelné hodnocení! Samozřejmě, že se vše kolem Vice nafukuje skrz Bruce a svým způsobem, on má být právě to skutečné tahadlo filmu, ale no tak... To už tady bylo tolikrát. Nekoukejme na to, že tam hraje Willis, podívejme se na příběh a myšlenku filmu. Není to originál, už to zde bylo. Ale je to podané zase trochu jinak, Jane je nekompromisní fízl a obsazení mladé Ambyr do role umělé, taktéž určitě nebylo špatné. Navíc Bruce jim skvěle sekunduje. Je to svižné, krátké a hlavně to má děj. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vždyť to není tak zlé. Mě to připadalo jako mix Ostrova, Já, robot či dalších filmů, zabývajících se umělou inteligencí, která si uvědomí sama sebe. Vlastní invence tu sice moc není, ale film docela šlape a na Ambyr Childers se hezky kouká. Závěr mě sice trošku zklamal, protože mi připadal silně nedotažený, ale člověk nemůže chtít zázraky. Podle mě je Vice nemyslně podhodnoceným filmem. 60% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Variety označilo Willisa za toho, ktorý „mohol urobiť film zábavným, no na miesto toho bol on sám nudným“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama