Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2018, 11 h 15 min (Minutáž: 47–56 min)

Kamera:

Manuel Billeter

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Janet McTeer, Eka Darville, Terry Chen, J.R. Ramirez, Ashlie Atkinson, Carrie-Anne Moss, David Tennant, James McCaffrey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Jessica svádí boj se svými starými přízraky, pátrá po příčinách svých sil a střetává se se záhadným, super-silným vrahounem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Také pohrávanie sa s už známymi postavami, ktoré nikam extra nevedie (napriek "obrovskému twistu"), chvíľami je aj na hrane, ale tie postavy pri snahe robiť ich atraktívnejšími stále zvláda neznásilňovať... a než vyslovíme definitívny ortieľ, tak sa na tretiu sériu pozrieme vlastne aj celkom radi. [70%] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu byla přece jen o něco slabší, jak už jsem psal v komentářích k jednotlivým epizodám, měl jsem problém hlavně s tím, že druhé řadě chyběl typický záporák, a já jsem měl pocit, že když se příběh nesoustředil na jeden hlavní cíl, působil poněkud roztahaně a neměl to správné tempo typické pro první sérii. Některé dějové linie bych s klidem oželel a závěr byl příliš předvídatelný, na druhou stranu musím přiznat, že jsem se i podruhé dobře bavil. Zatímco blockbustery se superhrdinskou tématikou, mě už v poslední době příliš neberou, seriály na stejné téma u mě slušně bodují. Na rozdíl od různých naleštěných létavců, se Jessica Jones zvolna klátí městem s lahví levného bourbonu a působí na mě daleko opravdovějším dojmem. ()

Reklama

Sweat55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako člověk, který přežil Iron Fista celkem bez úhony, jsem z druhé série JJ dost zklamaný a bohužel se potvrzuje moje podezření, že nikdo další ze čtveřice Defenders, až na Daredevila, těch třináct epizod prostě neutáhne (Punisher je výjimka). A tak se děj zbytečně natahuje a to, co by bylo fakt peckovním příběhem na 6-8 epizod, je nakonec zbytečně prázdná nuda. Chybí tu zajímavý záporák. A chybí akce. Nic jako ta bitka v baru z první série, vůbec nic. Taky chybí nové zajímavé postavy, všechny o které se budete alespoň trochu starat se představily už v první sérii. Trinity je tam jenom na lesbický sex, jinak je její linka na 99% zbytečnost (perfektně zahraná zbytečnost). Postavy se objevují a pak mizí podle toho, jak se to příběhu hodí. A ten, na koho jsem se těšil nejvíc, je jenom v jedné epizodě. Jedné! Přitom jeho přítomnost byla to nejlepší na celém seriálu. Promarněný potenciál. BTW: Na Defenders se zde asi úplně kašle. Jessica se tam naučila být hrdinou, ale sem se žádná taková vlastnost nedostala. Ani zmínka. WTF? ()

Dunadan 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, po skvelej prvej sérii s vynikajúcim záporákom prišiel poriadny pád na hubu. Druhá séria totiž výrazne trpí nedostatkom obsahu a príbeh, ktorý by výborne fungoval na ploche šiestich-siedmich epizód, je tu absolútne zbytočne naťahovaný na dvojnásobok. Chýba napätie, akcia, tempo aj nejaké tie technické vychytávky, čo mnohokrát spôsobí, že divák sa jednoducho nudí. Väčšina hereckého obsadenia (na čele s výbornou Krysten Ritter) bola super a stále je tam cítiť aj kvalita prvej série, no pod tým nánosom bordelu ju takmer vôbec nie je vidieť. Veľká škoda, že sa tvorcovia tohto Netflix-Marvel univerza stále nepoučili a aj naďalej zabíjajú svoje projekty umelo predlžovanou stopážou. Žiarivou výnimkou tak ostáva neprekonateľný Daredevil, ktorý ako jediný zvládne tých (povinných?) 13 epizód aj naozaj utiahnuť. 6/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrabanie sa v minulosti je chyba, tak to už býva. Hlavná dejová linka nie je dostatočne silná, záporáci nie sú dostatočne charizmatickí. Fajn sú ale vedľajšie línie (tá s Trish by si v nejakej forme zaslúžila vlastný film). A aj keď pocit onej nedostatočnosti prevažuje, furt je to na sledovanie zábavnejšie, ako keď druhá séria Daredevila vystavala celý dej na dvoch prakticky identických zápletkách.  75% ()

Galerie (190)

Zajímavosti (15)

  • Soukromá detektivní kancelář „Alias Investigations“ je pojmenována po klubu „Alias“, který chtěl otevřít Jessicy bývalý přítel Stirling, jak je odhaleno v této epizodě. „Alias“ je také název komiksové řady, kterou se druhá série inspirovala. (NiWi)
  • Tři životy, ke kterým odkazuje název epizody a které Jessica (Krysten Ritter) vzala, patří Revě Cage, Kevinu Thompsonovi aka Kilgravovi, a Dalu Holidayovi. (NiWi)
  • Záběry z akvária se natáčely v Atlantis Aquarium ve městě Riverhead ve státě New York. (NiWi)

Reklama

Reklama