Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem hlavně z nostalgie, protože v době vzniku filmu jsem byl čistej puberťák a tehdy mě to samozřejmě hodně pobavilo. Teď, s odstupem času, už to taková sranda nebyla, ale dalo se to bez problémů večer zkouknout. Líbil se mi nápad obsadit do hlavních rolí pěkný mladý holky a ukázat, že se za sexem nehoněj jenom chlapi, tři slabší hvězdy. PS: Prcičky maj jablečnej koláč, Holky to chtěj taky zase jízdní kolo :) ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jednou šel takhle jeden soudruh z německa a zřel amíckou úleťárnu Prci, prci, prcičky. A řka: "Proč tohle neudělala po nemecku a fíc gut s dífčinama?" sesmolil tuhle ptákovinu. Ovšem narozdíl od American Pie je tohle absolutně nezábavné, humor popírající a zábavu zabíjející. S příběhem si tu nikdo hlavu moc nelámal, takže "strastiplná" cesta za poznáním onoho magického pocitu zvaného "orgasmus" asi patrně nikoho nepřekvapí. Prakticky za celou dobu sem ze zasmál jen třikrát, dvakrát u filmu a potřetí když sem si přečetl vtip v časpopise. Dobře erekční psten a jeho odnímání má punc originality a místo extáze servírované pilulky na potenci dejmetomu taky, ale vytrhne to celý film? Rozhodně ne! Takže váhám nad totálním odpadem, jenž se za ladného pohupování na sedle kola rozjiždí kamsi v zapomnění bězného filmového fanouška a jednou hvězdičkou za snahu a odvahu, udělat něco typicky amerického typicky evropským, tedy spíše řečeno německým. Mít svůj styl a nekopírovat, asi by to i za něco stálo....... ()

Reklama

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Vcelku prijemna teenagerska komedie ktera nejde tak daleko jako treba "Prcicky" a tudis se nemusite divat na plnymi dousky vypitou sklenici se spermatem a podobne. Vic mi taky sedi "evropsky styl".. Rozhodne od toho ale necekejte nejake moralni poslani nebo neco podobneho, je to film hlavne pro pubertaky a ti si na takove veci moc nepotrpi.. ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Ale nie ! Nemecký film o sexe? Je to príšerná hrúza snaď jediný dôvod prečo nedávam odpad je scénka s orgazmom na bicykli to je jediná scénka ktorá ma ako tak dokázala pobaviť. Inak nevidím na tomto úchylnom snímku nič zaujimavé a toto teda podla mňa určite neni film pre teenegerov kde by sa niečomu mohli priučiť alebo zasmiať.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od chlapecké verze této komedie, je její dívčí alternativa značně povedená a velmi se mi líbila. Na to, že se jedná o německou komedii s jasně sexuálním námětem, mě vždy potěší, že se zde nevyskytují skoro žádné sprosté či trapné dialogy nebo odpuzující či nechutné scény, jak tomu bylo v případě děsivých "Kluků, kteří to taky chtěj." Když vezmu v potaz, že spousta komedií s podobným námětem, se všemožným vulgaritám a narážkám nemá vůbec potřebu vyhýbat. Ale možná proto, že se jednalo o čistě ženský pohled na věc, pojali tvůrci zpracování jemně dívčím způsobem. Uvolněně, mile a zábavně. V rolích holek, co touží po prvním, nezapomenutelném orgasmu, se představuje sympatické obsazení. Diana Amft jako blonďatá, kudrnatá, "sexy girl", Felicitas Woll jako roztomilá Vicky a Karoline Herfurth coby, po velké lásce toužící Lena. A zde jsem poprvé poznala Maxe Riemelta. Vydařené scény, dialogy a vtípky, dynamická hudba. Orgasmická scéna Inken při jízdě na kole napříč městem je kultovní:) Jistě, film obsahuje množství přemrštěných pasáží a podobných výjevů, které budou na spoustu diváků působit nejspíš trapně a zcela nevtipně. Já se ale zasmála a ráda se na tento kousek vždy podívám. A to už rozhodně nejsem v pubertálních letech. A je mi jedno, že má jen 36%:) Zároveň je obdivuhodné, kam až to od jednoduché, pubertální a směšné komedie, dokázali režírující Dennis Gansel a účinkující Max Riemelt, dotáhnout. "Jdu chcát, jdeš taky?" ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama