Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (MAGIC BOX 2015) = VERONIKA VESELÁ - Nikdy by ma nenapadlo, že nejaké "majors" štúdio vypustí do mainstreamového mediálneho sveta tak brutálne bezuzdnú, tromáckou poetikou šmrncnutú, tínedžerskú zombie komédiu. Počnúc zombie jeleňom, cez zombie silikóny až po zombie penis. To všetko v štýle prcičiek, ale pritom absolútne dynamické a vtipné. Fakt som sa bavil a nemusím dodávať, že prsnatá striptýzová "servírka" už bola len čerešničkou na krvavej torte. (28.1.2016) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Skautův průvodce zombie apokalypsou zavání už jen podle názvu neskutečnou šíleností, kterou tento film bezpochyby je. Trojice skautských kámošů na život a na smrt se společně s blonďatou fešandou snaží probít hordou zombíků, přičemž jde mnohdy o vskutku kuriózní příhody plné krve, prostřelených hlav, ocucaných zadků a urvaných penisů. Ve výsledku jde o svižně natočených devedesát minut, během kterých se tvůrci opět nevyhnuli do očí bijícím klišé dialogům a scénám, ale to vem čert, jelikož jsem byl i přesto pobaven (a místy lehce zhnusen). Zkrátka film, který žánru hororové komedie nedělá až tak velkou ostudu a hodí se na zaplácnutí volného večera, ale kvůli pár lekačkám rozhodně nejde o žádnou oddychovku. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová hororová komedie spíše pro mladší publikum, s dobře vybalancovaným poměrem dobrých/trapných vtípků... Postavy jsou napsány v pohodě, všichni hrdinové jsou v zásadě sympatičtí, povedeného gore a ke konci opravdu výživného se divák taky dočká, takže v mých očích docela kvalitně strávený čas... Bod navíc za zombie ujíždějící na Brittney Spears... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná zombies komedie, což bohužel není zbožím zas až tak vzácným, k čemuž se váže i tuhý konkurenční boj. Top kvalit Zombielandu nebo Juana, pobíječe příbuzných Skauti nedosahují. Je způsobeno to především faktem, že je prostě jednodušší vyrobit pubertální humor než humor (ne)korektní. Tím tady nechci pronášet fotrovský rozumy, jen poukázat na ten rozdílový kvalitativní bodík. Jinak je samozřejmě o zábavu postaráno, takže jakýkoliv hejt odmítám. I když humor ve vztahu k výše zmíněnénu skřípne, gore je jako základ úspěchu propracovné, příběh po klišoidní scénáristické lince vygradovaný, takže i když se mouchy najít dají, v rámci subžánru se můžete těšit na chvalitebnou zábavičku. Pokud Chris Landon vydrží u hororu, což si bohužel nemyslím, tak z něj třeba něco bude. Kvalitativně rovnocenné s letošními úpírskými Bastardy. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama