Reklama

Reklama

Film vypráví příběh gangsterů, dvojčat Reggieho a Rona Krayových, jedněch z nejznámějších neblaze proslulých zločinců v historii Velké Británie a jejich říše organizovaného zločinu, kterou v 60. letech dvacátého století vybudovali ve východní části Londýna. Hlavní dvojroli Rona a Reggieho ztvárnil Tom Hardy. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (552)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct. Gangsterka která nemá koule. Dalo se na to koukat, ale očekávání bylo mnohem větší. Tom Hardy v dvojroli zahrál v pohodě, ale celkově chybělo napětí a hlavně chybělo více gangsterské atmosféry. Vždyť scény z podsvětí nebyly vůbec drsné. Z bratrů Krayových nešel žádný strach a to je špatně. Do toho napůl milostný příběh tomu všemu také nepomohl a tato gangsterka byla naprosto bez šťávy. Používat hrubé slova párkrát za film nestačí. Škoda, věřím, že realita o bratrech byla mnohem drsnější a mohlo se natočit daleko lépe. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A víc natahnout to nešlo? Tohle bylo ješte horší jak Black Mass, protože Hardy mě tolik nebere. Proč má každej v oblibě ty filmy podle skutečný udalosti tak natahovat? Vdyt je to uplně zbytečny!! Jako jo je to dobrej film, ale tak 45 minut z toho nudná jak prase. Ten závěr mimochodem taky nic extra. Zlatej Scorsese ten stěma 2 hodinama aspon umí vynaložit. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Nebyť dvojitého Hardyho, ten film by nikdy neuzrel svetlo A-čkovej ligy a hlavne, celosvetovej pozornosti. Z dramaturgickej stránky je to, dá sa povedať, skôr nepodarok, než prínos. A tak je najsilnejšiou devízou filmu dvojrola zahratá jedným hercom. Posledná tretina na odzývanie. A to je veru zle. Čo dodať: Hardy je pán herec. Ale to už vieme dlhšie... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mě to teda bavilo hodně. Hardy je super. Vždycky jsem se gebil když hrál toho brejlatýho bráchu a dělal nesmysly. Nejlepší bylo, jak nakráčel s tim zachmuřenym ksichtem do klubu a hrál debilně na trumpetu. Badassnost obou bratrů se ukáže v hopodský bitce, kdy jeden drtí lidem kolena kladivama a druhej jim mašíruje lebky boxerama. Zbytek je spíše o napjatejch vztazích mezi nimy a o snaze toho chytřejšího udržet si fungující manželství. Zaujal mě ještě teplej Taron Edgerton. Prostě jsem si to užil. Jo a maj tam stejnou hospodu, jak v Peaky Blinders. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $1,867,859Tržby Celosvetovo $38,800,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ toto je ta práva látka pre Briana Helgelanda, toto mu sedí, k tomu keď tu má ťahúňa ako momentálne Tom Hardy je, radosť pozerať, správne drsné a drzé, nechýbajú správne frky, hefty /videl v kine: 80%/ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Auto, které používá Reggie Kray (Tom Hardy), je Lincoln Continental Four-door sedan 1965. (TheDon)
  • Během natáčení si Tom Hardy zlomil palec na pravé noze, v bojové scéně v hospodě posléze i kotník. (Petrasuvicka)

Reklama

Reklama