Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (767)

heyda 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milý filmík, navíc výborně nadabovaný. Člověk si může říct, že takové filmy už nejsou v dnešní době příliš cool, ale já přesně takové pohodové sympatické filmy rozhodně můžu. Především tehdy, když jsem psychicky v háji a potřebuju pocítit zas trochu té lidskosti. Vynikající film, který pohladí duši. ***** ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intern je druh filmu, který Vám doslova zvedne náladu a zpříjemní den. Celé je to neuvěřitelně sladké, milé, nostalgické,dojemné a tak správné. Film hezky znázorňuje rozdíly mezi klasickou a moderní kulturou, ale také velmi poukazuje na dnešní vztahy a manželství. De Niro zde jasně posílá poselství, jak by správný muž měl vypadat a chovat se v dnešní společnosti a skvěle funguje chemie s Anne Hathaway, která je naopak už zkažená moderní dobou a cítí se nesvá v přítomnosti De Nira, pač pozoruje na sobě nedostatky a chyby. Takže nejen, že se na film skvěle kouká a každý si v něm najde něco svoje, objevuje se zde také chlapík jménem Zack Pearlman, který svým humorem a gesty baví celé publikum při každém zjevení na scéně. Nedivil bych se, kdyby z něj vzrostla budoucí hvězda na komediální scéně. Takže zjednodušeně vtipné, krásné, dojemné, skvěle zahrané, chytré, hezky vymyšlené a první film v historii, kde po skončení začalo tleskat celé kino a všichni se začali objímat, tak to přidá neskutečně na finálním zážitku. Doporučuji. 90% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že toto nie je ten typ filmu, ktorý ma bude baviť a nakoniec neprekvapivo nebol. Celý film je sympatický ako De Niro, pekný ako Anne Hathaway a zároveň obyčajne bezstarostný, ničím moc neprekvapujúci ako od Nancy Meyers. Netvrdím, že to bolo zlé, dalo sa to pozrieť a hlavne vďaka obsadeniu som to prežil až do konca, ale aj keď som nečakal veľa, už vôbec som nečakal, že od komédie, komédiu nedostanem. Ale v pohode film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka jako prase. Muž přestože měl slibněji rozjetou kariéru zůstává v domácnosti, žena která šéfuje veliké společnosti, kterou sama založila a De Niro, který sveřepě hájí její zájmy a podporuje ji v jejich cílech. Co bychom také chtěli, když režíruje žena. Film by mě zřejmě z těchto důvodů ani zase tak moc špatný nemusel přijít, kdyby se tam toho dělo trošku více vtipného. Jedna scéna, kdy "kluci" jedou pro mámin počítač situaci nezachrání. Castingových omylů jsem také našel několik. Všichni (ne)herci kromě Anne, Roberta nebo Rene jsou téměř otřesní. 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Očekávaná nuda se nenaplnila, tohle je nejmilejší komediální překvapení roku 2015. Vdovec a zkušený pracant De Niro nastoupí jako internista do rostoucího startupu, kterému šéfuje na svém kole a stále nestíhající Anne Hathaway. Setkání naprosto rozdílných generačních pohledů (dnešní moderní IT svět proti "staré škole") mírně kritizuje současný směr pracovního vytížení a hlavně jde komedie až k jednotlivým charakterům a dokáže na necelých dvou hodinách nejen vtipně pobavit, ale také donutit k zamyšlení za honbou za růstem (často na úkor rodiny/přátel/kvality...). Tenhle pohled na moderní životní styl má hodně do sebe... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když si Jules (Anne Hathaway) vypráví s manželem (Anders Holm) večer v posteli a na klíně jí leží notebook, má v záběrech střídavě ruce na klávesnici a mimo ni. (MrAldridge)
  • Scéna, v ktorej Ben (Robert De Niro) hovorí, že dokáže povedať všetko, čo o ňom niekto potrebuje vedieť za 10 sekúnd, v skutočnosti trvá asi 13 sekúnd. (Arsenal83)

Reklama

Reklama