Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| WTF ??? Co to bylo ??? Neměl jsem od tohoto filmu žádná očekávání, ale že to bude takováhle nepochopitelná sračka? To jsem teda netušil. Mám z toho dočista vymytý mozek. Stejně jako měl Costner v tomto dílu. xD Pardon, teda neměl ho vymytý, ale vloženou paměť někoho jiného. xD Kruci, nemám ve zvyku filmy, které mi nesednou ponižovat, ale já si v tomto případě nemůžu pomoct. Příběh je totálně debilní, chvílemi dost nelogický, ani ve finále se nějak moc nevytáhne k lepšímu – naopak stoupne retardace. Chování postav mě také docela překvapilo. Především Kevin Costner a Gary Oldman mi zde totálně nesedli. Costner měl postavu debila co vše ničí, každého na potkání sejme, prostě děsnou postavu má a tomu mám jako fandit? Oldman je zde děsně nepříjemný. Tommy Lee Jones je zde úplně zbytečně. Ryan Reynolds a Gal Gadot to taktéž nijak nevytrhnou. A co Scott Adkins? Párkrát se tu objeví a ani si nezabojuje, takže opět nic, no. Hudba? Té jsem si ani nevšiml a to skládat skvělý Brian Tyler. Akce skoro žádná a když už, tak obyčejná. Nemám co k tomu už dodávat. Prostě nudná, nesmyslná sračka. Opravdu takhle špatný film jsem dlouho neviděl a to poi všech stránkách. Škoda slov. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebudem tvrdiť, že ma Nebezpečný spojenec nebavil, pretože je to veľmi fajn zábava. Lenže oveľa viac by som ho docenil, ak by to bolo béčko z béčkovými hercami, kde by som ocenil aj nejaké tie nápady. Ako na pohľad ambiciózny film s fakt extra hviezdnym obsadením (7 známych a hviezdnych hercov je málokde) ale vyvoláva aj vysoké očakávania a tie logické lapsusy sú bohužiaľ neprehliadnuteľné. Takto je to film s dobrým námetom, ale s neprepracovanou psychologickou rovinou, ktorá ostala iba vo forme nevyužitého potenciálu. Ak chcete vypnúť, kľudne do toho choďte, ale bude to zábava na úrovni takej Kobry 11 so sci-fi prvkom navyše. Čo má tiež "svojské" čaro. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý potenciál do budoucna, kdy by se látka mohla začít brát trochu vážně a ne jen na regály videopůjčoven. Tentokrát směska nadšení a zároveň smutku. Nadšení pro skvostné herecké obsazení, které jede full throttle ve svých rolích a solidní akci s kvalitní porcí krve. Costner si zaslouží uznání ještě extra, protože si tu dělá zálusk na zrození nového akčního hrdiny. Zmateného, vulgárního a nepředvídatelného, který nemá emoce a hodnoty. Kevin si to užíval vskutku znamenitě a chci ho vidět i v pokračování. Smutek pak z šablonovitého scénáře a tristní gradace. Potažmo ještě z kopírování zajímavých trademarků ze scénáristicky přínosných filmů z předešlých několika let (především Self/less), leč bohužel kopírování značně neomalené/nešikovné. Zatím béčko, nicméně dejte to Hillcoatovi a ten to vykropí tak, že budeme chtít trilogii. ()

castor 

všechny recenze uživatele

To, že se ve snímku objevuje půltucet známých jmen, neznamená, že to bude fungovat. Divák přestává velmi rychle chápat, proč se děje, co se děje, respektive mě ona hloubka sdělení lákala asi jako posezení v zakouřené čtvrté cenové u teplého podmírákového piva. Občas důrazně šlápneme do akčních scén, ale i kvůli unavené režii a natahování řady scén výsledek nemá dost důrazu na postavy a pořádné napětí. Takže se dočkáme spíš servisu klišé s notně prošlým datem spotřeby. Zmařená šance je to ostatně i pro herce, o kterých je zmínka hned na začátku. Vesměs jedou na půl plynu, přitom vidět vedle sebe k solidnímu comebacku nadechujícího se Kevina Costnera, Garyho Oldmana nebo Tommyho Lee Jonese mohl být zážitek. Kvůli patlalům za kamerou není. Dietní tři hvězdy. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Opět nevěřte místním Homoidům a Bukvolidem! Jde sice o rozmixovanou čalamádu ze všech možných omletých ingrediencí, ale tak nějak kompaktní, hustou, učesanou, dost zábavnou a poháněnou motorovým Kevčou. V podstatě reverzní Nesmrtelný, kde si figurant tentokrát polepšil. Z vyhřátého a prkenného tělíčka Gájena Gejnoldse jej tady totiž naroubovali do sympatického, chlapáckého a skvěle hrajícího sociopatického psychomukla Kostěje Nesmrtelného, a celé to vytunili panteonem neméně schopných profláklých xichtů. Tedy mimo té ohyzdné a toporné izraelské štěrbiny, jež patrně výtečně ocumlává obřízky, a proto mi poslední dobou kazí estetický dojem z každého druhého filmu. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama