Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka o krásné a rádoby chytré modelce, která v rozporu s dnešní realitou opustila bohatého a slavného manžela, kterého Mádl, jak ho nemám ráda, zvládl herecky docela dobře, a dala přednost vzdělanému plešatému nýmandovi Jastrabanovi. Neuvěřitelné! Proč pro větší věrohodnost neobsadili Trojana? Kuchařová sice o co líp vypadala, o to hůř hrála, ale oproti mému očekávání se zhostila role vcelku slušně. Pokud to zahrála špatně, tak proto, že sama cítila tu faleš a že to ve skutečnosti tak nefunguje. Na jejím chladném, nuceně milostném vztahu k Jastrabanovi to bylo znát. Ten konec byl očekávaný, kýčovitý a ryze americký. Jako oddechová parodie – proč ne? ()

depony 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek překvapil. A taky pobavil. Nečekaně. Vladyka jako univerzitní génius Květoň a jeho plán zúčastnit se A-Z kvízu, nebo jeho rozhovor s Kuchařovou na chodbě filosofické fakulty. Vtipné, sarkastické a vkusné. A nerozumím tomu, proč hokejovou hvězdu se sexy vymakaným tělem měl hrát mírně pupkatý a vzrůstem malý Mádl, kterému chybí svaly i charisma. Přesto na české poměry povedené. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě občas připadá, že na naší televizní i filmovou tvorbu platí mnohem přísnější měřítka, než na zbytek světa. Správnej dres je naprosto pohodová romantická komedie s možná trochu moc přeslazeným koncem, ale to je snad jediný výraznější kaz. Mádl sice svojí postavou nesplňuje parametry hvězdy NHL, ale jinak potrhlého sportovce s fóbií z paparazzi zvládnul výborně a po stránce komediální film táhl. Jastraban roli zamilovaného profesora podal s přehledem a v kabinetu mu skvěle sekundoval Vladyka. No a na Taťáně Kuchařové sice bylo znát, že to není herečka, ale zase je to sakra hezká ženská a navíc postupem času jakoby získávala na jistotě, takže ani jí neni nic moc co vytýkat. To nízké hodnocení vůbec nechápu a film si ho rozhodně nezaslouží. 80% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy z hokejového prostredia ma vždy zlákajú, a dokonca ich zatiaľ ani nie je nejako extra veľa. Toto bol skôr film zo zákulisia tohto krásneho športu, ale základ mal celkom dobrý potenciál na zaujímavý film. Aká škoda, že celý potenciál sa zrútil na blbej šablóne ako vystrihnutej zo súčasných romantických filmov. Malo to zopár kvalitných fáz (resp. skôr momentov), ale inak dosť predvídateľné (aj keď v podstate neuveriteľné, ba priam až nereálne). Ale tak, dalo sa na to pozerať... (btw. doteraz nechápem načo by si išla manželka na dražbu kupovať dres svojho vlastného manžela???) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Jak být a proč raději nebýt manželkou slavného hokejisty. Správnej dres úpí a upadá kvůli dvěma základním slabinám. Jednak Jiříčkovi Mádlů, který se chová a vypadá jako patnáctiletý psychopat a dokonale pitomým dialogům („Radku, v Rusku sou Rusové! A na Sibiři sou medvědi! Medvědi, který sou Rusové, ty woe…!“). Jediným důvodem, proč tento sportovně-romantický klenot nevypnout po prvních pěti minutách je Taťána Kuchařová, která je nejen krásná, ale snaží se vcelku civilně hrát. Její svazek s pubertální hokejkou s pukem místo mozku působí perverzně, její oddanost nepochopitelně a románek s línajícím akademickým moulasem podivně. Pro takovou volovinu je jí škoda. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)
  • Na trpělivého diváka čeká po závěrečných titulcích bonusová scéna . (Skarface)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)

Reklama

Reklama