Reklama

Reklama

Královská rodina

(seriál)
USA, (2015–2018), 29 h 12 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

William Moseley, Alexandra Park, Tom Austen, Oliver Milburn, Elizabeth Hurley, Andrew Bicknell, Vincent Regan, Merritt Patterson, Lydia Rose Bewley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Extravagantní život záludné královny Heleny (Elizabeth Hurley) a její rodiny nemusí mít dlouhého trvání. Tradici a smyslu pro povinnost se totiž do cesty postaví zrada a velké vášně. (Netflix)

Recenze (18)

3anitram 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem hodnotila úplně opačně-první a poslední série mi přišly nejslabší. 1.byla krapet blboučká a ve 4.už vařili celkem z vody. Definovala bych to celé jako pohádku řízlou parodií s kapkou satiry, ALE pakliže to tak člověk bere, může tomu fakt propadnout. Neskutečně jsem si oblíbila herce, vypíchla bych princeznu (kterou kdyby "udělali", mohla by v The Crown hrát z fleku Kate) a její boží outfity, Cyruse, i kamenného Jaspera a maličkou dceru šéfa ochranky. Připadlo mi, že byli super parta a užívali si to. Krásná britská angličtina jako bonus - zkrátka oddechový "večerníček". Škoda, že nebude 5.řada..i když.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D Tohle je tak neskutečné "Guilty Pleasure" :D Aneb - ten seriál je taková pí*ovina, že se na něj prostě musíte dívat :D :D Jelikož jsem na svém každoročním Festivalu Fantazie chytala inspiraci na seriály - tento tam byl zmiňován opravdu mnohokrát a tak mi to nedalo a již jsem u 3. dílu :D :D A je to pravda :D Pokus o parodii na královskou rodinu v Anglii - tak to je bomba :D :D Elizabeth Hurley neumí hrát, je tak "napnutá" a to doslova, jelikož její botox v obličeji jí nedovolí téměř jiný než jediný výraz - její hrozný herecký výkon je fakt na blití a jediný, kdo to tam pro mě aktuálně udržuje je Lenny - neboli princezna, která se dostává na titulní stránky novin se svým "královským bobrem" :D Je tam hlavně hodně hudby - a tím myslím jako že je téměř v každé scéně - prostě tam figuruje zpívaná hudba - což jen podporuje jak je to béčkové a stále si seriál hraje na nějakou "dramatičnost" - což by mě jako herce jednoho z nich - po chvilce začal asi bolet obličej, jelikož jejich strnulé výrazy a zakaboněné obličeje - to tam vede :) Plno scén je jako úvodní scéna z porna :D :D Je tam skvěle vidět, jak nemají nárok na veliké lokace a místa, kde natáčejí se často opakuje :D :D :D Většina událostí ve vnitř "paláce" se odehrává v hlavní síni a když se chcete někde dlouze proběhnout a působit při tom samozřejmě dramaticky - taky běžíte přes tuto síň :D :D A ty dvě totálně blbý sestřenice? :D Ty jsou fakt báječně dutý :D Kupa drog, nádherné oblečení, stále vypadat namalovaně nejvíc jak to jde - spát v tom, probudit se v tom a hlavně se třpytit co nejvíce, co to jde :D Všichni jsou tam takové svině, že nevíte komu věřit. Nejlepší díl byl pro mě ten, kdy se král již naštval a opravdu se rozhodl vzít život do svých rukou - zde jsem v tomto dílu viděla aspoň nějaké dobré herecké výkony. To, jak to královna hraje na všechny strany - to je bomba ;) Jako nechápu proč Elizabeth Hurley na něco takového kývla, děsí mě, že se ví, že se bude natáčet druhá série a ten závěr? Král je mrtev ať žije král ;) Mám za sebou druhou sérii a tedy jako - je to pořád stejné :D :D Pořád děs běs, ale nejvíc mě vyděsila informace, že bude 3.série :D ()

Reklama

R.K. 

všechny recenze uživatele

K tomuhle seriálu jsem se dostala náhodou a líbí se mi. Hodně se mi líbí. Mám ráda tenhle typ seriálů aka Gossip Girl. Drahé oblečení, luxusní značky a intriky. Spousta intrik. Celý tenhle seriál je myšlený jako parodie. Ale podařená parodie. To by si měli lidi uvědomit než si to pustí. S opravdovou královskou rodinou to má společné snad je zákony a monarchii. Opravdu jsem si zamilovala Eleanor a její vtípky, narážky, milostné úlety...Naopak nejméně mám ráda Ophelii, která tam je jen proto aby na pár dílů přišla, rozeštvala rodinu a zase odešla. Záporáka Cyruse nesnáším, ale není to snad znamení dobře sehrané role? Za mě 4 * ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Celkově vzato musím říct, že mě všechny série bavily. Nejlepší postavu ztvárnila Alexandra Park, její podání zpočátku rozmrzelé princezny se mi moc líbilo. A hlavně to, že se ta postava vyvíjela a posouvala. Královnu bych za její řeči občas někam zavřela, no a William Moseley- co říct, zahrál to skvěle, i když někdy bych ho za jeho rozhodnutí nejradši zabila :-) Moc se těším na další sérii :-) ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: slibná dramedy s perfektním písničkovým soundtrackem. Postavy zajímavé a vzhledem k tomu, že jsem dost britofil, budu určitě koukat dál. Edit: druhá série rezignovala na vtip a zamotává se do vážných "dramat", aniž by ale jednotlivé díly měly jakoukoli solidní výplň. Herci pořád super, písničkový soundtrack mi dál obohacuje playlist o netušené klenoty, ale kvalita šla hodně dolů, škoda. ()

Galerie (667)

Reklama

Reklama