Reklama

Reklama

Královská rodina

(seriál)
USA, (2015–2018), 29 h 12 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

William Moseley, Alexandra Park, Tom Austen, Oliver Milburn, Elizabeth Hurley, Andrew Bicknell, Vincent Regan, Merritt Patterson, Lydia Rose Bewley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Extravagantní život záludné královny Heleny (Elizabeth Hurley) a její rodiny nemusí mít dlouhého trvání. Tradici a smyslu pro povinnost se totiž do cesty postaví zrada a velké vášně. (Netflix)

Recenze (18)

breebee 

všechny recenze uživatele

The Royals je seriál o Britech točený pro americké publikum. Tolik je evidentní a je to z toho neuvěřitelně cítit. To, že najmuli britské herce na tom nic nemění. Vlastně trochu nechápu, proč vůbec potřebovali skutečné království, proč si prostě nějaké nevymysleli, protože se skutečnou královskou rodinou (a teď nemyslím tu konkrétní, ale tak nějak obecně) to fakt nemá nic společnýho. Je to taková míň vyhrocená Super Drbna. Mile mě překvapily hlavní postavy, zejména dvojčata, čekala jsem, že budou dost morally grey ale právě naopak. Jinak teď končím druhou sérii a že by to bylo něco, od čeho bych se nemohla odtrhnout, to se rozhodně nedá říct. Trochu mi přijde, že to postrádá nějakej hlavní point, ke kterýmu by to mělo směřovat. Vlastně ani nevím, kterýmu publiku bych tohle doporučila. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Ano, není to dílo samotné Británie. Ovšem mně jako divákovi to rozhodně nevadí. Příkladná ukázka toho, že i když nosíte na hlavě korunu, nemusíte být dokonalý tvor na planetě Zemi či mít perfektní rodinu. Po několika dílech je znát, že si seriál na nic víc nehraje a nenapodobuje královskou rodinu z Británie, nesuďte po prvním díle ;-) Toto není dokumentární seriál o královské rodině, takže pokud jej čekáte, ani si první díl nepouštějte. ()

Reklama

3anitram 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem hodnotila úplně opačně-první a poslední série mi přišly nejslabší. 1.byla krapet blboučká a ve 4.už vařili celkem z vody. Definovala bych to celé jako pohádku řízlou parodií s kapkou satiry, ALE pakliže to tak člověk bere, může tomu fakt propadnout. Neskutečně jsem si oblíbila herce, vypíchla bych princeznu (kterou kdyby "udělali", mohla by v The Crown hrát z fleku Kate) a její boží outfity, Cyruse, i kamenného Jaspera a maličkou dceru šéfa ochranky. Připadlo mi, že byli super parta a užívali si to. Krásná britská angličtina jako bonus - zkrátka oddechový "večerníček". Škoda, že nebude 5.řada..i když.. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si během pilotu nemohl odpustit ten, barvitý sen, ve kterém se mi zjevovala ta pizda z Gossip. Ať to chce nebo ne, je v tom víc už zmíněné holosračky, než jsem schopný vstřebat. I když námět i scénář je britsky nekorektní, tak jak to máme rádi, ale na druhou stranu, tak pošetilou zábavu si prostě nemůžu dovolit. Víc Gossip, než Callifonications. ()

R.K. 

všechny recenze uživatele

K tomuhle seriálu jsem se dostala náhodou a líbí se mi. Hodně se mi líbí. Mám ráda tenhle typ seriálů aka Gossip Girl. Drahé oblečení, luxusní značky a intriky. Spousta intrik. Celý tenhle seriál je myšlený jako parodie. Ale podařená parodie. To by si měli lidi uvědomit než si to pustí. S opravdovou královskou rodinou to má společné snad je zákony a monarchii. Opravdu jsem si zamilovala Eleanor a její vtípky, narážky, milostné úlety...Naopak nejméně mám ráda Ophelii, která tam je jen proto aby na pár dílů přišla, rozeštvala rodinu a zase odešla. Záporáka Cyruse nesnáším, ale není to snad znamení dobře sehrané role? Za mě 4 * ()

Galerie (667)

Reklama

Reklama