Reklama

Reklama

Ničemové

(seriál)
  • USA Mad Dogs
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Parta přátel cestuje do Belize, aby navštívila svého zazobaného kamaráda - věci se ale ošklivě zvrtnou, když dojde k vraždě a celá parta se zaplete s podsvětím. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Není to typický US remake, který je stejný jako předloha. Respektive takhle - první díl je víceméně stejný, 2-4 se liší v pár drobnostech a od 5. dílu je to zcela jiný seriál. Nechce se mi rozebírat příliš detailů, abych nespoileroval, ale asi můžu vyslepičit, že US verze se snaží být více reálná, zatímco UK verze nabízí mnohem více "mysterióznosti". Viděli jste UK verzi a nevíte jestli kouknout i US? To záleží na tom, jestli máte vůli zkouknout první čtyři víceméně stejné díly. Já osobně jsem seriály viděl za sebou (UK jako první v pořadí) a problém jsem neměl, sic jsem některé scény u prvních čtyř US dílů přeskakoval. A která verze je lepší? Těžko říct. V něčem ta, v něčem druhá. Například v hercích vede ta UK. Hlavně na začátku je vidět, že v dramatických scénách mezi hlavní čtyřkou byla mnohem lepší UK, jenže US má mnohem ucelenější scénář. A i ten příklon k realitě mi přijde lepší. Plus vedlejší role má US mnohem propracovanější a má jich mnohem víc. A dávají i více smysl atd. Nechce se mi to samotnému věřit, protože to říkám málokdy - vlastně mi napadá jen případ The Office, kdy us remake byl lepší než originál, ale jo - Mad Dogs US jsou lepší než UK originál. Zasloužené 4****. ()

kraeos 

všechny recenze uživatele

Amazon Originals? Totalni kopie britske verze z roku 2011, ktera je v mnohem lepsi. Americane do toho proste nasypali vic penez, vyrobili libivejsi kabat, hezci lokace, ale neprinesli vubec nic noveho. ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál měl celkem cca 400 minut. Z nich tak 360 bylo zbytečných. U mě je to rekordman nejen v délce zbytečně spotřebovaného filmu, ale i v počtu zbytečně vyslovených slov. Tolik blbého kecání v jednom nezáživném a nezábavném příběhu o 4 protivných kokotech, to byla síla. Být tohle jeden celovečerák o délce tak hodina dvacet, možná bych mu udělil jednu hvězdu. (6%) ()

bedn1 

všechny recenze uživatele

****1/2 Neviděl jsem britskou předlohu, ale troufám si říct, že tomu Amíci výjimečně ostudu neudělali - je to zábavné, napínavé, záhadné i vtipné, jen člověk někdy kroutí hlavou nad některými nelogičnostmi. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Je to pompézní, muselo to být drahé, ale přitom to zůstává potrhlé a nepřehledné, až se to po jisté chvíli přestává chtít sledovat. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama