Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

SONITA

A kde přesně to čteš prosimtě?? Něco takového by tvrdil jedině neználek a nebo někdo, kdo si ani neumí o tématu něco zjistit.  

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Veď presne kvôli tomu sa pýtam lebo toto viem že je to syn Cyclopse. Preto nechápem prečo tak často nachádzam odkazy že to má byť Wolverine z budúcnosti veď je to nezmysel Wolverine sa predsa narodil minimálne 50 rokov pred Cyclopsom. Ale niektorí komixoví odborníci trvajú na tom že Cable je Wolverine tak ja už neviem.

na příspěvěk reagoval dragon94, CarnTheNunya, Yoshitsune, Yoshitsune, Ratemus

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

 Z budoucnosti Cable sice pochází, ale není to žádný Wolverine. Krom toho jsem věděl, že je to syn Cyclopse, ale kvůli nejistotě jsem si to radši ověřil. 

na příspěvěk reagoval SONITA

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

SONITA

Cable je syn Cyclopse. Jednou ho napadl techno-organický vir mutanta Apocalypse, taktéž známého z filmu X-Men: Apocalypse (i když tady úplně původ jeho technických částí není znám. Čerpám z toho, co je napsané na Postavách). Žádný Wolverine z budoucnosti to není. 

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Viem že moja otázka bude dosť neaktuálna ale musím sa to opýtať lebo už mám z toho MARVELU občas poriadny chaos. Je Cable naozaj Wolverine z budúcnosti alebo sú to len kecy ? Alebo je to len v nejakej alternatívnej realite alebo ako to vlastne je ? Pýtam sa odborníkov samozrejme.

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Takže, když má něco úspěch u fanoušků a hodně lidí na to chodí do kina, tak je to pouhá komerce? Je špatné, když se něco lidem líbí a chodí na to do kina hodně? 

na příspěvěk reagoval Schpekulant

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Rewol

Toto, ale není zrovna moc parodie, jako spíš jen postava od Marvelu, která si dělá ze všeho srandu. Z části to parodií je, ale jinak ne. Postavy které se objevily ve filmu se normálně vyskytují i v komiksech. 

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Pozerané na hbo, totálne sprasený zvuk. Som fanúšikom komiksových filmov, ale Deadpool ide mimo mňa už od úvodnej časti, paródie ma prestali baviť ako žáner už od vesmírnej prdy...

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Neji1453

Třeba komplet MCU má výborný dabing. Teď naposledy mě překvapilo, že se celkem dobře podařilo nadabovat Bohemian Rhapsody... A pak vesměs všechny dabingy pro kino jsou výborné.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Neji1453

To, že je nějakej dabing pro Blu-ray vydání filmu, natáčený v jednom ze slabších dabingových studií, špatný, to neznamená, že už dobrý dabing neexistuje. Studio Virtual dělá každou chvíli opravdu super věci a na ČT je taky dost často spoleh. A občas se hecnou i na Primě. V současné době je mezi fanoušky hodně oblíbené studio LS Productions, ale ty na můj vkus moc obsazují nezajímavé herce - prostě nepoznáte rozdíl mezi dabingem velkofilmu a nějakým seriálem. Ale některá studia se dokážou vyhecovat. Nicméně studio Barrandov a v režii Petra Pospíchala, to je v 8 z 10 případů průser jak vrata. A Deadpool, to je jeden z těch osmi případů.

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Jinak, s dabingem jsem viděl první díl a musím říct že je to v pohodě. Ale ony ty titulky, občas neuškodí.

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Pokud někdy býval český dabing dobrý, tak tento film (a mnohé další) jasně dokazuje, že je to již minulostí. Bouček alias Deadpool, větší katastrofa je v českém dabingu k vidění málokdy. S dabingem toho člověka jsem vydržela mít film zapnutý cca 2 minuty. Bouček by udělal nejlíp, kdyby na věky běhal po pevnosti Boyard a na působení v čemkoliv jiném by raději zapomněl. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, CarnTheNunya, Ištván87, dragon94

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

dragon94

Oscara za píseň stejně vyhraje Shallow z filmu Zrodila se hvězda, takže nominace nejsou důležité. :D Jinak Black Panther, to je trochu výsměch. Když si vezmu, že třeba takovej Interstellar svého času neměl ani nominaci, nebo že Infinity War bylo asi tak padesátkrát lepší, tak je to smutný.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já se s tebou bavím normálně pořád. Reaguji na tebe jako na každého jiného. Když s tebou souhlasím dám to na jevo, když ne dám to na jevo taky. A je jedno jestli jsi to ty, Prometheus, nebo třeba Nevka, Ratemus, Ištván, TheDarKnig a další uživatelé, které mám v oblibených.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Céline Dion oscara nedostane a ani nemá dostat, tohle neni Titanic, nebo tak, nazpívala to ke komiksovému filmu. Takže takhle se uvažuje. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Osobně bych si třetího Deadpoola představoval tak, že tam Reynolds sežene, Jackman a Hollanda a dají týmovku proti Sinisterovi. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama