Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "It's just not how life works. It's moving. Always moving, whether you like it or not. And, yeah, sometimes it's painful. Sometimes it's sad. And sometimes... it's surprising. Happy. So you know what? Keep on growing up, kid. Don't let me stop you. Make mistakes, learn from 'em, and when life hurts you, because it will, remember the hurt. The hurt is good. It means you are out of that cave. But, please, if you don't mind, for the sake of your poor old dad, keep the door open three inches." Víte co? Tohle byla suverénně nejsmutnější řada. A možná právě proto i nejlepší. Dospívání je dost těžký i bez toho, že vám jdou po krku hladoví demogorgoni, o to víc jsem ale rád, že se tvůrci na ty dětské hrdiny nevykašlali a dopřáli jim dost prostoru na to, aby se s tím životem mohli porvat. Od druhé série to pak byl navíc i výrazný posun co se týče zápletky samotné, inspirace desítkama kultovních filmů byla přitom jasná, scénář ale zůstal svědomitej v práci s odkazy, a přitom pořád dost fresh na to, abych neměl pocit, že jsem tohle už někde předtím viděl. Hlavně jsem si ale potvrdil, že se tohle léto nejvíc bavím u těch návratů do dětství, nebo pozdějšího dospívání. Ať už to jsou první lásky, či opouštění klukovských fantazií o tom, jak se život nikdy nezmění (Stranger Things), nebo pak školní výlety a komplikované způsoby, jak říct vpravdě sice strašidelnou a dost vzácnou, přitom ale paradoxně strašně jednoduchou a krásnou věc (Spider-Man). Je to prostě Never Ending Story. 10/10 :) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fuck. 4. řadu už nechci, páč další umírání bych asi nezkousnul, a to jsem si v polovině této sezóny stěžoval na nesmrtelnost postav. Celkově mi to oproti posledně přišlo sice slabší, ale finální dvě hodiny jsou tak neskutečnej nátěr, že zas musim napálit maximum. Do Stranger Things se lejou nehorázný prachy a jde to vidět, a to nepočítám výborný komediální prvky (dlouho jsem se takhle několikrát v kuse nerozesmál nad running jokeama, situačníma gagama a hláškama) a skvělý dětský herce, který už prostě přirostli k srdci. P.S. Romantický vyznání na záchodcích, Never Ending Story a finální monolog považuju za jedny z top věcí, který sem zatím letos v seriálech viděl. ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žijeme v prapodivné době přátele. Kdyby jste mi čtvrt roku zpátky řekli, že Stranger Things 3 bude mít mnohem smutnější konec než GoT Final Season, tak bych se vám asi vysmál. A přeci se to stalo. Duffer brothers ví co mají diváci na Stranger Things nejradši a rádi jim to dávají stále dokola. Samotná kostra se nemění, je to v mnoha částech hrozně podobné minulým sériím až vám to přijde funny. Každopádně se mi trojka líbila o ždibec víc než dvojka, asi hlavně kvůli tomu, že se odehrává v jinou roční dobu. Nejoblíbenější postava opět Dustin, bez kterého je dějová linka ostatních děcek o poznání slabší. Konec mě hrozně překvapil a myslím, že jsem nebyl jediný. A 4. série? Ta bude na 100%, avšak tvůrci ji musí buďto natočit v zimě a nebo překvapit fakt něčím novým. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na tuto sérii bylo zatím nejdelší a tak byla očekávání logicky největší. A vyplatilo se. Třetí série je nářez. Osm bombastických dílů, které opět těží ze všeho, čím se tato série proslavila. Osmdesátková atmosféra tu dostává hlavní slovo tak do půlky seriálu, než se specifikuje příběh a ve druhé půli se rozjíždí výrazná příběhová linka. Bylo super opět vidět partičku kolem El, i když stárnou jako my všichni. Navíc se mi líbilo i to, jak jsem si během této série udělal vztah k postavám, ke kterým bych to předtím ani neřekl. Až mi ke konci bylo sakra smutno. A jelikož těch emocí bylo víc než dost, můžu s klidným svědomím říct, že třetí série Stranger Things je zatím to nejlepší, co jsem z letošních seriálů viděl a co ve mně zanechalo vzpomínku. Už aby bylo pokračování! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna seriálu „Stranger Things“ je pro mě trochu rozpačitá. Když už tu máme neskutečně cool holku se skvělými schopnostmi, tak ji skoro nevyužijeme, radši se zaměříme na ne až tak zajímavé puberťáky s divnými účesy a jednu rádoby vtipnou romanci. Herci jsou pořád výborní, dělají to, co se od nich čeká, ale dějově už to prostě tolik neokouzlí. Alespoň že soundtrack je pořád tak výborný. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna, která se odehrává v Rusku a poodhaluje, co se stane ve 4. sérii. (Will_X)
  • Telefonní číslo Murrayho Baumana (Brett Gelman) "618-625-8313" je skutečné. Po zavolání můžeme slyšet Baumanův hlas na záznamníku, který velmi specifickým způsobem vyzývá všechny, kteří nejsou jeho matka nebo Joyce Byers (Winona Ryder), aby zavěsili a nikdy už nevolali. Bauman také chce Joyce osobně sdělit určitou zprávu, o které tvrdí, že „není dobrá, není špatná, ale je to něco!“ (Doom351)
  • Když je Eleven (Millie Bobby Brown) se zavázanýma očima v supermarketu, sedí přímo před mrazákem plným vaflí Eggo. Jde o odkaz na scény z 1. a 2. série, kde vafle Eggo hrají velkou roli. (Kacitr)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama