Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tahle série je celá špatně. První rozhodnutí - rozdělit skupinu, která spolu fungovala a doplňovala se. Proč?? Pak - vložit tam nové postavy, aby to pro diváka zbytečně zamotané sledovat. Proč?? Nehledě na to, že ty postavy samy o sobě jsou nevýrazné, na plátně me jen otravují. Poslední věc - ta puberta a období odporu. To bylo tak zbytečné a neymselné. Vy máte oprávněný strach o život svých blízkých a stejně se budete trápit s tím, jak vypadá? WTF?! kdo tohle psal 4,5/10. PS: první série je 10/10, druhá 8,5/10. Seriál mám ráda. Tohle byl ale obrovský přešlap. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fuck. 4. řadu už nechci, páč další umírání bych asi nezkousnul, a to jsem si v polovině této sezóny stěžoval na nesmrtelnost postav. Celkově mi to oproti posledně přišlo sice slabší, ale finální dvě hodiny jsou tak neskutečnej nátěr, že zas musim napálit maximum. Do Stranger Things se lejou nehorázný prachy a jde to vidět, a to nepočítám výborný komediální prvky (dlouho jsem se takhle několikrát v kuse nerozesmál nad running jokeama, situačníma gagama a hláškama) a skvělý dětský herce, který už prostě přirostli k srdci. P.S. Romantický vyznání na záchodcích, Never Ending Story a finální monolog považuju za jedny z top věcí, který sem zatím letos v seriálech viděl. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa do tretice všetko najlepšie. Druhú sériu som si dostatočne užil, aj keď sa nedostavilo nadšenie a wow efekt zo série prvej. Možno za to ale môže aj vek hrdinov, že som sa do ich osudov a prvých lások dokázal viac vcítiť. Vyvážená kombinácia skvelého humoru, romantiky, hororu, nostalgie, popkultúry a niekoľkých skvelo nakrútených scén a výjavov s parádnou atmosférou. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things svojou treťou sériou opäť nesklamalo, aj keď už sa nám tu neobjavujú starí známi Demogorgoni. Celá séria odsýpa veľmi dobre, nesie sa v pohodovom, príjemnom duchu a podľa mňa nemala ani jednu slabšiu epizódu. Znovu som musel 8 častí čakať na to, ako bude vyzerať finálne monštrum - a tak sa mi to aj páči! Bože, a ten koniec s Neverending Story, to bola absolútna bomba! Som zvedavý, čo prinesie nasledujúca štvrtá séria... ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada plná klišé a podobností s těmi předchozími, která ale zároveň neskutečným způsobem boostuje práci s charaktery, dialogy, střihem, zvukem, efekty, výpravou i akcí. Ohromně zábavná show, která baví i v momentech, ve kterých bych všechny ostatní seriály vypínal. Na poslední epizodu bych šel klidně i do kina! ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Logo nemocnice Hawkins Memorial Hospital je odkazom na film Halloween (1978), kde je takmer totožné logo použité pre nemocnicu Haddonfield Memorial Hospital. (Marceloo)
  • Když Nancy Wheeler (Natalia Dyer) a Jonathana Byerse (Charlie Heaton) pronásleduje v nemocnici jejich kolega z novin, tak rozbije okénko u dveří, aby se k nim dostal, ale při odchodu z místnosti je sklo neporušené. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 24. května do 12. listopadu 2018 v Georgii a v Kalifornii (scény z pláže). (Varan)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama