Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele Maniik88 k tomuto seriálu (3)

The Grand Tour (2016) 

Po pozretí prvej série: PLUSY: politicky nekorektné vtípky, ktoré už nikto nebrzdí, žiadni slniečkárski heterofóbovia Clarksonovi nič nezakážu. Veľký rozpočet je vidieť. Putovný stan je dobrý nápad - ďalšie politicky nekorektné vtípky z daných krajín. Ústredná trojica je stále skvelá. MÍNUSY: neznášam náhradu Stiga - tučného otravného američna. Neznášam Celebrity brain crash - kde akože všetky hviezdy umrú na ceste. Dvojdielna expedícia na buginách bola dobrá. Nuž čo si budeme vravieť, je to v podstate Top Gear, akurát pár vecí museli zmeniť a zmenili ich k horšiemu. Ja som ale rád že miesto jedného vtipného seriálu o autách máme teraz 2. ()

Velký lov (2020) (S04E02) 

Neviem prečo, ale predošlí diel s loďami ma bavil viac, bol taký vtipnejší. Ale aj toto mazec. Starí páni na to ešte majú. ()

Carnage a Trois (2021) (S04E04) 

Starý dobrý Top Gear, teda ehm Grand Tour, keď si veľmi politicky nekorektne uťahujeme zo svojich susedov žabožrútov. Fakt veľakrát na hrane a ešte aj za hranou a tak to je dobre, tak to máme radi. Veľakrát som sa fakt dobre pobavil. Merci Meseuer a šup do neho :D Toho ničenie bolo možno až trochu moc, ale ako frantíkov tiež moc nemusím, takže mi to žily tak netrhalo. Fakt som sa nasmial. ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama