Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Zcela výjimečně hodnotím už po prvním díle, i když to obvykle nesnáším. Ale tady je jasný, že to horší dost pravděpodobně nebude. Svatá trojice opět v nejlepší formě a já se tlemil skoro celou dobu. Čekal jsem tedy větší kopanec do BBC, ale byl důstojný. Až by při úvodu skoro slza radosti ukápla. And on that bombshell, back to the tent :-) P.S. já chci StOga!!! ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tihle zmetci ze mě udělali petrolheada. Vůbec ne tím, že by točili pořad o autech, ale proto, že točí jeden z nejzábavnějších a nejlépe moderovaných formátů v současné telině (Conversation Street ftw). Svoje role za ty roky dotáhli k dokonalosti. Z Top Gearu si vzali to nejužitečnější, bohužel krom Stiga. Skoro všechny Amazon novoty během tří sezóny letěly přes palubu a v té (asi definitivně poslední) zůstala jenom esence - trojice bílých, zazobaných stárnoucích mužů, který je mentálně osm a jsou chorobně fixovaní na svoje penisy. A samozřejmě o tom dobře vědí. Daří se jim reflektovat absurditu současných ideologií z obou stran barikád s lehkostí a citem pro hranu (speciál ryby pro Zimbabwe jsou jeden all time tops). Z totálního despektu se ve mně narodil napřed respekt a pak fanatické fanouškovství. U závěrečného dílu jsem tak uronil slzu dieselu... ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Pri všetkom tom nadšení a očakávaní som sa aj trošku bála, s čím trojica príde. Ako využije to, čo robilo Top Gear Top Gearom tak, aby zároveň iba nekopírovalo a nenudilo. A chlapci, hoci tuč...priestorovo náročnejší a starší než keď opustili BBC, to zvládli bravúrne. Trpia kvôli nám tú najhoršiu prácu na svete, aby nás pobavili, popritom ulahodia očiam - kamera, strih sú rovnaké, ak nie ešte lepšie, aj ušiam - nie je o čom. Majú voľnejšie ruky a je to cítiť. Dúfam, že aj po odznení sentimentálnosti, ktorá sa nad prvou časťou vznášala, budú pokračovať rovnako energicky. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Někdo by namítal, že už to není moc o autech. Nebo, pokud něco děláš půl života, možná je čas na změnu. No já osobně Clarksonovi fandím. Baví mne, že nedospělost a hravost chlapa s neomezenými prostředky může bavit tolik lidí, že po odchodu z už tak lukrativního BBC si ve druhé sezóně s Amazonem může kreslit ještě více penisů na palubním počítači ve voze od Tesly. Ruku na srdce, herečky si stěžují na to, že berou méně než chlapi na stejně výrazné roli. Nikdo by nesledoval 60ti letou herečku a zrovna tak ani třicetiletou s přifouklýma prsama a rty tak dlouho. Lidi baví právě ta hravost co téhle známé trojce nechybí a pokusy o moderátorky se Clarkson ani nesnaží vejít se do všech těch šablonek na vyváženost a politickou korektnost. Ćím více za hranou pořad je, tím lépe udržuje publikum což nepůjde trumfovat do nekonečna, zatím ale vše v maximálním pořádku. Druhá sezóna TGT je stejně dobrá jako ty poslední od Top Gear v původní sestavě. Naopak Top Gear jsem přestal sledovat po první sezóně s "Joeym". Boys will be boys. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Po rozpačitém rozjezdu prvních dílů se partička zase dostává do formy. Ona ta změna značky asi nebyla jednoduchá, stejně jako to asi není jednoduché pro nějakého toho skalního automobilistu, kterému řeknou, že tento typ auta jeho oblíbené značky je poslední, protože továrna zavírá... Poté co BBC neustálo Jeremyho provokokace (i když kdo ví jak to všechno bylo) se začala psát tato nová éra Top Gea... pardon Grand Touru. Omluvte, chvilku si na to budu zvykat... Uvidíme jak se to bude rozjíždět dál. Rozpočet není vše, hlavní jsou nápady. Těch ztřeštěných nám už trojice předvedla se štábem tolik, že skalní fanda může mít dojem, že nádoba nápadů je vyčerpána a není s čím novým přijít... Tak uvidíme. Staří přátelé se neopouští a u mně to ve vztahu k Jeremymu, Jamesovi a Richardu samozřejmě platí! Ještě k BBC - přišli jste o pořad, který napodobují všechny pořady o autech na světě a který jen opravdu těžko nahradíte! Ale to vy asi už víte že? * * * * ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Pořad získal jméno až po 9 měsících od podpisu smlouvy o natáčení. (Maulincio)
  • K postavení a provozu 48tunového stanu je zapotřebí 114 členů štábu. Postavení trvá osm dní a samotný stan je složen ze 723 samostatných dílů. Stan je natolik velký, že pro něj produkce často velice obtížně hledala hezké a velké místo. (DexMASTER094)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama