Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Báječná dobrodružství, veselé příhody a neuvěřitelné nebezpečí čekají na mezinárodní hvězdné obsazení v podobě tří neobvyklých hrdinů, kteří se pokusí vyhrát krutou sázku v Cestě kolem světa za 80 dní. Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Zoufalý, že ho nikdo nebere vážně, Fogg se vsadí s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy Passepartoutem (Jackie Chan) a femme fatale Monique (Cécile de France) Fogg zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích. Dobrodružný let doprovázejí různé překážky i různí lidé v podání hvězdného obsazení včetně Arnolda Schwarzeneggera, Roba Schneidera, Kathy Bates a Owena a Luka Wilsonových. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (468)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Jones: 1. Everybody All Over the World - David A. Stewart [3:12] ,2. River of Dreams - Tina Sugandh [3:31] ,3. It's a Small World - Baha Men [2:44] ,4. Overture [5:20] ,5. Jetpack Journey [2:19] ,6. The Wager [5:03] ,7. Rendezvous in Paris [3:51] ,8. The Balloon Chase [4:49] ,9. 1st Class Waltz [2:07] ,10. Prince Hapi Escape [3:11] ,11. Agra to China [6:42] ,12. Return of the Jade Buddha [3:38] ,13. Lost in America [5:09] ,14. Dismantling Carmen [1:45] ,15. 'Exactly Like My Dream' [4:45], ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Dobrodruzna komedia, ktora skor pobavi detskeho divaka, ale pokial dospelak vydrzi az do konca, ako ja, tak sa urcite najdu chvilky, pri ktorych sa dokaze pobavit aj ten dospely divak. Napokon tento film vobec nie je nudny, aj ked nie vsetky humorne sceny sa vydarily, ale aspon male cameo ulohy znamych hercov urcite potesia... 16.10.2009 _______ Jackie Chan - (Passepartout / Lau Xing) +++ Steve Coogan - (Phileas Fogg) +++ Jim Broadbent - (Lord Kelvin) +++ Cécile De France - (Monika La Roche) +++ Arnold Schwarzenegger - (Princ Hapi) +++ Rob Schneider - (Bezdomovec) +++ Owen Wilson - (Wilbur Wright) +++ Luke Wilson - (Orville Wright) +++ Kathy Bates - (Kráľovna Viktória) +++ John Cleese - (Prešedivelý seržant) +++ Macy Gray - (Spiaca Franczúzska) +++ Frank Coraci - (Nahnevaný chodec) +++ Produkcia: Jackie Chan +++ Hudba: Trevor Jones, David A. Stewart +++ ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se do kina vypravila s neteří a mým bratrem, který vznesl návrh a vlastní snad všechny Verneovky. Tudíž chtěl vidět, jak dopadne toto filmové zpracování. Musím říci, že jsem očekávala průměrný zážitek a ten se také dostavil. Pár dobrých scén, hezká výprava, ale jinak slabý průměr. Rozhodně ne důstojná adaptace literárního génia. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto neskutecna jizda. Behem deseti minut je danej dej a pak uz film uhani neuveritelnym tempem az k zaverecnejm titulkam. Navic tu do dejove linie o ceste kolem sveta pridaly jeste druhou linii s ukradenou sochou, takze se dostal ke slovu Jackie Chan a predvadi fakt vyborny bojovy umeni. Jako partaka dostal, do role skvele padnouciho, Stevea Coogana a je tu spousta malejch roli, ktere potesi. Treba krasna Cécile De France, uchylnej Arnie, Jim Broadbent, odpornej Rob Schneider a ne moc vyuziti bratri Wilsonovi, Kathy Bates nebo John Cleese. At uz je zrovna nejaka skvele zvladnuta bitka nebo komedialni scena, porad jsem se skvele bavil. Vic takovejhle filmu. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá brát jako adaptace Verneova románu. Je to jen sled víceméně nesouvisejících scének, které se dohromady tváří jako bláznivá dobrodružná komedie. Jackie Chan předvede pár svých kousků, jinak stojí za pozornost pouze nezvykle dlouhá řada slavných tváří v drobných cameo rolích. Snad každý z nich vypadá zajímavěji než Steve Coogan v té hlavní. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Když létající stroj vzlétne z USA směrem do Anglie, vidíme východ slunce vlevo od stroje, měl by však být před nimi. (Mr.Hudson)
  • Když Fogg (Steve Coogan) žebrá v podchodu, je v jedněch z novin, kterými jsou oblepeny stěny, možné spatřit Stalina, což je však vzhledem k časovému zařazení příběhu nesmysl. (Mr.Hudson)
  • Za tým Jackie Chan Stuntman Association má kredit jako akční koordinator Nicky Li, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Chung Chi „Nicky“ Li. (Rominator)

Reklama

Reklama