Reklama

Reklama

Trpaslík

(seriál)
  • angličtina Gnome (festivalový název)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Obyčejná rodina z Nymburka. Jarda a Katka Staňkovi. Vedou spolu provaznictví v uličce u náměstí. V obchodních i rodinných strategiích se ale, slušně řečeno, dost často neshodují. Jejich patnáctiletý syn Luděk chodí do kvarty místního gymnázia, chtěl by se stát hip-hoperem, ale zatím se cítí spíš nepochopen. Dcera Janička by se zase navzdory všem ráda stala právničkou, jako její strýc Vladimír Novotný, nejobávanější nymburský právník. Vladimírova krásná žena Pavlína by něco moc ráda, ale vůbec neví, co by to mělo být. To děda Václav ví moc dobře. Má nejradši kaši, ovšem ne tu, co dělají v domově důchodců. Staňkovi, jejich příbuzní, známí a sousedé, nejsou, jak už to bývá, se svými životy docela spokojeni. Že by ale nakonec mohlo být i hůř, na to v rozhodující chvíli nikdo z nich samozřejmě nemyslí. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Alagaesie k tomuto seriálu (7)

Trpaslík (2017) 

Trpaslík mě zajímal hlavně proto, že na něj v ČT kdosi upozorňoval prakticky bezprostředně po skončení Kosma, a protože mám rád Suchoše a Myšičku. ()

Pondělí (2017) (E01) 

Mladej vostrej. Ta úča - notyvole fanatik. Dědeček vtipnej. „Afroamík" pobavil. ‚Já jsem se tak lek, až jsem z toho …‘ ‚Zčernal. ‘ Tyvole na služebně kryplí hajzlíky? Dobře kulatá pružina(!) Strejda Vláďa je řízek ... Ač je Trpaslík určen mladším než mě, pilot neurazil. ()

Úterý (2017) (E02) 

Nejvíc je, jak matce všichni podlejzaj. Akce "kafe" pobavila. Ředitel byl vostrej. „Ani náhodou!“ „Bravo.“ Luďkova rasa má něco do sebe. „Bejt černej je takový rebelský.“ Urvaný zrcátko bylo dobrý. „Padej!" „A máš to, debile!" „Já se chci zabít a nevím jak to mám udělat, víte?" „Pán půjde do hrobu v kuse?" „Všude kde příjdu, tak přinesu smůlu." Myšička je totál skvělej knihovník. Dobrej byl příběh o trpaslících. „Kurva přiznej barvu!" Slovena hodila NAPROSTO LUXUSNÍ tlamu. ()

Středa (2017) (E03) 

Motorka je moc! „To je takovej problém, že si jde pár chlapů koupit provaz?“ To bylo “pár“ ?? Vladimír válí. Granule? Seno? „No ale já mám jiné informace." „No ale já mám jiný plány." „Ježiš to je přece - Ježíš.“ A trpaslík zas zmizel. Smetanův Magický trpaslík by moh znít celkem dobře. Čapkův příběh pobavil. Co to jenom ten dědeček vyvádí ... ? - Bonzák stará. „Je na vozejku, tak jakýpak kroky?“ Šoural je vážně taková nicka. Dcera ředitele je celkem slušnej řízek ... Auto v poli pobavilo. A přání má právník ... ()

Čtvrtek (2017) (E04) 

Od Luďka bych teda čekal víc. Chudák pes. Dedeček luxusně zahučel. Suchánek standartně nekorektní. Jak je možný, že Vladimír neví, kde bydlí jeho koncipient? No nic. Štít kapitána Ameriky bodoval. Šoural na tu basu celkem válel. Chudák právník. Nechtěl bych ... Matka už mi leze krkem. Finta slabá - čekal jsem víc - hlavně větší pranici. Eminem pobavil. Hezky Luděk ... I got it from my Daddy :-D Další přání pro Jardu? Právník má teda kládu (v porovnání s nosem teda fakt). Takže dědeček? ()

Pátek (2017) (E05) 

Dědeček(!) „A Vám se stalo co?“ Dneska zas výborný. „U potoka zastavíme -“ Né, chcípám. Matka už nejde. „Tak tam přijedu a von byl pryč.“ Auto nemělo chybu. „Brácha?“ Karas se asi pomát. Vladimír je vostrej. „Já se du vylejt!“ „Vono v hospodě je zavříno a já se potřebuju s někym vožrat." Já se toho Žížaly nezbavim ani tady. Kleště??! ()

Sobota (2017) (E06) 

Krádež :-). Původně jsem měl pocit, že ta lišta je oficiální - pak jsem přečet počasí. „A navečír?“ „Mě to povídejte.“ Všechno je zlo. „A padlo trpaslíkovo jméno?“ Zombie - hadr. Vláďa byl nejvíc - a hodnocení sedělo jak prdel na hrnec. „Dohajzlu, brzo zdechne.“ „Táta?“ „Ne, empétrojka - pak až táta.“ „Dobrý den -“ „Nepořezala jsi se?“ Výtečný! „Já vidim!“ Vláďa to zas rozsekal. Jó tak takhle to je ... - síla! Všechno při starým. Ešus?? Luděk byl nakonec lepší negroidní. ()

Související novinky

Zemřel Josef Abrhám

Zemřel Josef Abrhám

17.05.2022

České nebe se rozrostlo o další velkou hvězdu, ve věku dvaaosmdesáti let totiž zemřela jedna z nejvýraznějších postav naší kinematografie, Josef Abrhám. Oblíbený herec se poslední dobou bohužel… (více)

Reklama

Reklama