Reklama

Reklama

Trpaslík

(seriál)
  • angličtina Gnome (festivalový název)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Obyčejná rodina z Nymburka. Jarda a Katka Staňkovi. Vedou spolu provaznictví v uličce u náměstí. V obchodních i rodinných strategiích se ale, slušně řečeno, dost často neshodují. Jejich patnáctiletý syn Luděk chodí do kvarty místního gymnázia, chtěl by se stát hip-hoperem, ale zatím se cítí spíš nepochopen. Dcera Janička by se zase navzdory všem ráda stala právničkou, jako její strýc Vladimír Novotný, nejobávanější nymburský právník. Vladimírova krásná žena Pavlína by něco moc ráda, ale vůbec neví, co by to mělo být. To děda Václav ví moc dobře. Má nejradši kaši, ovšem ne tu, co dělají v domově důchodců. Staňkovi, jejich příbuzní, známí a sousedé, nejsou, jak už to bývá, se svými životy docela spokojeni. Že by ale nakonec mohlo být i hůř, na to v rozhodující chvíli nikdo z nich samozřejmě nemyslí. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (5)

Trpaslík (2017) 

Tak určitě je to zbytečně sprostší víc než by muselo, penis místo nosu je víc nechutnej než vtipnej a začátek v rodině připomíná spíš Homolkovi po Troškovsku ( první díl je celkem odrazující), jenže podtrženo sečteno - jako moderní svižná vtipná komedie je to pecka a ve srovnání se současnou tvorbou na komerčních televizích ( rádobykomediální sterilní komedie Ohnivý kuře v čele ) to nemá konkurenci. Výkony dětských herců na jedničku a nazval bych to i seriálový návrat Abrháma a Nárožného. ()

Pondělí (2017) (E01) 

Rozjezd pomalejší, který dává tušit, že se rozjíždí v českých tv vodách něco vyjímečného. Odvaha jít do daného žánru a herecké výkony ( Hofman, Abrhám, Suchánek..) excelentní, ale naprostá špička je herecký výkon dětských herců - Naomi Havelková v čele. Hodně talentovaná. ()

Čtvrtek (2017) (E04) 

Elizaveta Maximová vs. Eminem - nejžhavější scéna v televizi ever. ()

Pátek (2017) (E05) 

Dáme kaši? ()

Sobota (2017) (E06) 

Zpěv pro Stáňu za plný počet. ČT24: Vladimír Putin chytil na Krymu dvacetimetrovou velrybu. ()

Související novinky

Zemřel Josef Abrhám

Zemřel Josef Abrhám

17.05.2022

České nebe se rozrostlo o další velkou hvězdu, ve věku dvaaosmdesáti let totiž zemřela jedna z nejvýraznějších postav naší kinematografie, Josef Abrhám. Oblíbený herec se poslední dobou bohužel… (více)

Reklama

Reklama