Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (208)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rozkošný medvídek Paddington je zpátky i se svým úchylným outfitem a tentokrát zamířil o výkonnostní stupeň nahoru ale jen o malý fous. Jednička byla trochu po anglicku studená ale nějakým způsobem dokázala pobavit celou rodinu, dvojka díky bohu trochu přitlačila na humoru, že se člověk i od srdce nahlas zasměje, např. při medvídkově výstupu v kadeřnictví jsem se hodně zasmál, škoda, že těchto roztomilých scén není ve filmu víc. Ve vězení vymění medvídek svůj úchylácký mundúr za jiný úchylácký mundúr a děj se zbytečně zastaví. Toho dobrodružství by Paddingtonovi slušelo víc. Čtvrtá hvězda je hlavně za Hugha Granta, který si svého jeblého záporáka pekelně užívá. Kdyby tvůrci přidali na akčnějším námětu a přidali víc roztomilých scén, byl by ten film dokonalej, takhle lepší průměr pro celou rodinu. Jen ten jeho debilní klobouk asi nikdy nevydejchám.70%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Prostě roztomilé stejně jako jednička. Opět bych se vyhnul pár scénám, kdy je to až moc infantilní, ale i u některých podobně laděných scén jsem byl i já odrovnám kouzelným malým medvědem a jeho bezbřehou dobrotou. A ač měla dvojka těžší start ve srovnání s jedničkou, která těžila ze začátku plného novinek, je možná druhý díl díky skvělému záporákovi o trochu lepší. Takže je skvělé, že si Hugh Grant zasloužil titulkové finále, při kterém jedno malé dítě v kině tančilo před plátnem! ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Stejně kouzelné jako jednička a vlastně i můj komentář by mohl být stejný. Peter Capaldi má ve své dokonale protivné role tentokrát zatraceně málo prostoru, ale to plně vynahrazuje úžasný Brendan Gleeson a zářící Hugh Grant ve své nejlepší roli od Lásky nebeské a dost možná i vůbec. Takhle má vypadat pravý filmový padouch. Prostě neodolatelný sympaťák, kterého si zamiluje každý bez rozdílu pohlaví -a navíc je na konci to taneční číslo. Paddington 2 je prostě opět absolutní trefa do černého. Naprosto úžasné herecké výkony, stejně jako prvnímu dílu mu nechybí elegance a celé je to prostě neskutečně příjemná oddychovka, která úžasně šlape od začátku až do konce. Sympatická zápletka, na jedničku fungující vtipy a na závěr dechberoucí akce, všechno tady je. Prostě rodinná podívaná jak vyšitá a jeden z mých nejmilovanějších filmů - protože Paddingtona opravdu není těžké si zamilovat. Krása. Doufám v trojku. 100%. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Skoro to samé jako u prvního filmu - špiónská záplekta a medvěd, nad jehož schopností mluvit se nikdo nepozastaví. Ale to je asi tak vše, co tomu lze vytknout. Co má být vtipné vtipné je, všechno třeskutě odsýpá a na parádní herecký ansámbl je radost se dívat. Všemu vévodí vězeňské scény s Brendanem Gleesonem a jakákoliv scéna s Hughem Grantem. Vícero zkouknutí neurazí. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně dost podobné jako jednička, ovšem Kidman mi jako padouch sedla oproti slizkému Grantovi lépe. Příběh je pak v tomhle případě trochu obsáhlejší, ale své jednoduché, čisté britské kouzlo to neztratilo. Humor sice trošičku vázne oproti prvnímu dílu, kdy jsme se s medvědem teprve seznamovali, ale pořád se na to moc hezky dívá a je to jedna z těch pohádek, kterou si pustím klidně víckrát. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama