Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Žánr už signalizoval Mayday- o pomoc. A odpověděl Mark Waters: do kytarových riffů, dceromatečných přestřelek a holčičího pop punku zařval: Freaky Friday. Jeho generační taškařice s vyměněnými těly rodičům i dětem škodu na svalu břišním. Testováno na vlastních zdrojích. Dědeček zaklape umělým chrupem, brar nemluvně bezzubými dásněmi a vy budete mít pocit, že rodinná komedie ještě žije. Ještěže se to nouzové volání neztratilo v bermudském trojúhelníku sester Olsenových:) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, ale nepříjemně odfláknutý. Proč se trápit tím, jak to všecko vznikne. Prostě do toho obsadíme jednu mladou nadějnou oblíbenou a starou harcovnici, která toho má tolik za sebou. Ty si mezi sebou vyměněj role a uvidíme. Proč by to tvůrci ztěžovali tím, jak to všecko vzniklo? Prostě čínská legenda a je to. Každopádně cíl, za kterým oni mají dojít je jasný a zřetelný už od začátku a já jsem se docela příjemně bavil. Hlášky občas padnou, příběh rychle plyne, ale na víc jak na tři hvězdičky to dle mého rozhodně nemá. Prostě průměrná komedie, i když zajímavě vymyšlená. Kam se hrabe na ty příběhově opravdu tupé. Ale celkovým dojmem podle mě prostě průměr. --- Tahle kniha je, no... Napsala jsem ji. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála dobrých komédií s L. Lohan v hlavnej úlohe. Aj keď v tomto prípade ma v kontexte jej filmovej postavy viac zabávala J.L. Curtis, ktorej to hranie pubertiačky náramne pristalo. A muzika tiež nebola najhoršia. Také príjemne jednoduché, zábavné, humorné... na oddych a relax s rodinou ako stvorené. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že snímek je koukatelný pro diváky jakéhokoli věku. Všichni zúčastnění se snaží. Jamie Lee Curtis hraje (velice přesvědčivě) příliš pracující matku, pro kterou je každý strávený okamžik s její dcerou nesmírně vysilující. Dceru si zahrála Lindsa Lohan (která mě zaujala už v Pasti na Rodiče). Film doporučuji pro všechny, kteří už dlouho neviděli dobrou rodinnou komedii. You're ruining my life! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ryan Shuck, kytarista skupiny Orgy, učil Jamie Lee Curtis (Tess Coleman) hrát na kytaru sólo, které zazní ke konci filmu. Herečka pak skutečně toto sólo parádně zahrála. (Šindy)

Reklama

Reklama