Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že snímek je koukatelný pro diváky jakéhokoli věku. Všichni zúčastnění se snaží. Jamie Lee Curtis hraje (velice přesvědčivě) příliš pracující matku, pro kterou je každý strávený okamžik s její dcerou nesmírně vysilující. Dceru si zahrála Lindsa Lohan (která mě zaujala už v Pasti na Rodiče). Film doporučuji pro všechny, kteří už dlouho neviděli dobrou rodinnou komedii. You're ruining my life! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ak doteraz váhate, na nič sa nepýtajte a choďte do toho! Nepokladám Lindsay Lohan za kvalitnú herečku, Jamie Lee Curtis pre mňa vždy bola „len“ Kráľovnou vrieskania, hrané disneyovky nevyhľadávam a scenár o zámene tiel som v (rôznych obmenách) videl na plátne toľko krát, že som to dávno prestal počítať. Napriek tomu je to pomilovaniahodný, príjemný a svižne ubiehajúci film, v ktorom fungujú komediálne i vážnejšie scény. mne osobne to celé trochu pripomínalo parádnu ŠKOLU RO(C)KU, netuším prečo. Diváci  boli rovnako nadšení, pri trápnom 26-miliónovom rozpočte ich snímka celosvetovo trhla 160. Je to podľa knihy, ktorá bola už dvakrát sfilmovaná (1976 a 1995). ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepovedlo se to. Tahle komedie je děsně povrchně natočená a je opravdu infantilní, a to jsem si myslel, že Mark Waters z toho něco vyždíme, ale nestalo se. Nesmál jsem se, ale přál jsem si, aby to už skončilo, a já to měl za sebou. Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis nemůžou za to, že tahle komedie je celkově o ničem. 40% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie to je veskrze zábavná, ale mam dojem, že je tady trošku přeceňovaná, nenašel sem na tom nic tak extra zvláštního, co by jí oddělovalo tak razantním způsobem od ostatních podobných romantických komedií na daný téma výměny těl. Ale rozhodně sem se bavil a dvojice Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan je tady dobrá a kupodivu hodně zábavná, ale 4* jsou tak akorát ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • V závěrečné scéně, kdy Anna (Lindsay Lohan) tančí s Jakem (Chad Michael Murray), můžete v pozadí krátce zahlédnout ženu, tančící se starším mužem, která se dívá přímo do kamery. To je matka Lindsay Lohan, Dina Lohan. (Valsadora)
  • Jako pocta matce Jamie Lee Curtis (Tess), Janet Leigh, známé mimo jiné z filmu Psycho (1960), se ve filmu objevuje postava jménem pan Bates. (Jedná se o narážku na slavnou postavu Normana Batese.) (Katka189)
  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 4. srpna 2003 v Hollywoodu. (ČSFD)

Reklama

Reklama